Header

Sköna timmar i Stockholm med två av döttrarna o deras farmor. Brunch o fika, promenad o shopping.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit väldigt aktiv utan att egentligen tänka på det. Hundpromenader, stall fix, rida 1,5h lektion, cykla dryga 71 km o sen vandra runt på Västerås kulturnatt. Kommer somna när huvudet nuddar kudden.

Åhh just ja. Emellan alla aktiviteter hann jag svänga förbi outdoorexperten!! Behövde ju ett par glaciärsglassögon för nästa veckas äventyr.

Likes

Comments

Hundpromenad i soluppgången, lite bensin i bilen, morgon fordring o utsläpp lite fix o trix o lunchfodring. Nu väntar ridlektion med markarbete.

Likes

Comments

Dags att formtoppa säger sambon.

Tiden är för knapp o jag hinner inte riktigt träna enligt min plan o nu är det en vecka kvar tills vi åker.

Tog iaf en omväg hem från jobbet o skrapade ihop lite över 71km vilket är den längsta turen jag gjort. Utan paus tog det mig 3h 14 min. Är väldigt tacksam för att sambon fixat mat så jag bara kunde värma när jag kom hem.

Likes

Comments

Ett kort pass är bättre än inget. Jag är ingen löpare, hur mycket jag än önskar det. Ser så skönt ut för vissa när de springer o det är lätt o alltid tillgängligt o man kan göra det vart man än befinner sig. Jag avundas dem som kan springa. De som har motivationen. Tekniken. De som får de se så skönt ut.

Själv är jag typen som tycker varje steg är tungt, flåsar o har svårt att få luft, vinglar o får inge flyt i stegen. Men jag försöker emellanåt, dock alldeles för sällan för att få någon rutin. I kväll blev det inte ens 3 km. Men jag försökte iaf, jag tog mig ut. Ibland får det räcka.

Likes

Comments

Gått 15 gånger uppför Hallstahammars skidbacke med stavar och ryggsäck nu på kvällen. Skymde när jag började o när jag var klar vid 21 såg jag i te mycket i backen o blev lite smått skrämd när jag plötsligt mötte någon i backen. 😂 han blev väl lika skrämd att möta mig där i mörka backen som jag blev av honom.

Likes

Comments

Haft en alldeles underbar helg!! Dottern från London har varit här en vecka o vi har haft en så trevlig. Så härligt att h henne här på besök. Underbara dotter ❤️.

I lördags åkte vi Stockholm, strosade runt på Djurgården, fikade gott på ett utomhusfik, åkte Djurgårdsfärgan o såg solnedgången. Vi gick omkring i gamla stan o pratade o avslutade med 3 rätters på JTP.

I går tog vi sovmorgon, såg film o åt godis, choklad o tårta direkt efter frukost o hundpromenad. Ja dottern från London hade önskat sig en rosa prinsesstårta när hon fyllt år men inte hittat någon i London så vi köpte en hit.

Sen efter hundarnas lunchpromenad så åkte vi in till Västerås o tog ett snabbt stopp på Erikslund för en del inköp innan vi åkte ner till hamnen o pizza på Kajens fik. Lämnade dottern vid flygbussarna, minsta dottern i stallet o åkte hem med sambon för att ut o cykla några mil tsm. Trots att jag var trött, att det blåste massor så blev det en skön tur med ett snabbt vattenstopp vid badplatsen i Lisjö.

Sitter nu på tåget mot jobb i Stockholm o tänker tillbaka på helgen o ler. Så härlig helg o så väl utnyttjad. Älskar sådana helger o de ger så mycket energi att få umgås med de man älskar.

Likes

Comments

Äntligen vågade jag köra ett CF pass efter skadorna. Sååå skönt!!

Eller ja, jag körde det i går kväll efter jag varit i stallet o hälsa på hästarna o en tjej som ev ska bli vår medryttare.

Passet bestod av tre Wodar. Först uppvärmning men löpning, situps, burpees o lite annat. Sen första wod var vi ute o lyfte traktordäck, puttade o drog slädar, hoppade över stående bildäck o sprang i backe mm. Andra och tredje var vi inne o skulle köra pull-ups, gänga där o sparka upp fötterna till händerna, wallclimb mm.. Grymt pass o nu börjar träningsvärken komma. Kommer bli jobbigt i morgon misstänker jag.

Varit på kurs hela dagen i Sthlm idag. Category Management. Fortsättning följer på torsdag.


Nu sitter jag på tåget på väg hem. Lyxar med en Chailatte.

Likes

Comments

Vilken skön söndag jag hade!!

Första dagen på hela veckan utan väckarklockan ställd. Vaknade dock redan vid halv sju av mig själv men valde att ligga kvar i sängen o mysa. Kvart senare började ena hunden pipa så fler upp drog på mig morgonrocken o släppte ut hundarna på baksidan medans jag fixade med frukost vid tv. Satte på film o bara njöt av lugnet.

Myste med hundarna o Linn på baksidan, var upp till rastgården, åkte till Strömsholm o gick i den fina naturen, satt på bryggan i solen, hundarna fick bada och det följdes som vanligt av fika på Markan.

Avslutade dagen med 13 varv uppför lilla skidbacken med ryggsäck o stavar tsm med sambo o middag framför Tvn, bara han o jag.

Likes

Comments

Började morgon i vårt stall med utsläpp o fixande. Vårat sto låg ner när vi kom.

O på eftermiddagen landade äldsta dottern som bor i London i Sverige o ska vara hemma en vecka med oss. Vi och djuren är överlyckliga o lilla Malte njuter av att få bli buren o ompysslad lite extra.

Likes

Comments