(sponset produkt) Boyfriend blazer HER

Hjelpe meg! Så oransje ansikt jeg fikk på disse antrekksbildene, litt uheldig der ja. Jeg får roe meg litt ned på selvbruningsprosessen som er i høgsesong nå i vinterstida, og ja jeg føler meg ganske så mye bedre med litt gylnere ansikt, men jeg tipper det bare er en vanesak.

Over til jakka mi, som jeg har blitt mata inn med t-skje over alle instagram-bilder som jeg har bladd forbi. Den rutete og gjerne litt oversized dressjakken. Jeg syns den bare er knallfin og jeg gleder meg til å få bruke den enda mer fremover.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Yeyyy!! Endelig er juletreet oppe i stua og jeg kan få et snev av julestemning for hver gang jeg ser på det. Det er virkelig noe med lys og stemning nå i disse mørke og ikke minst kalde tidene. Lys gir meg så mye glede.... dagslys, telys, skjermlys, studiolys, SYNLEG LYS, foton, Einstein du er et geni. Hehe, litt digresjon der. Jeg er bare så glad i lys.

Ellers går det også veldig ok på mitt siste år på videregående etter fagbrev. Jeg er så utrolig glad for at jeg gikk "yrkesvegen" og så tilbake til videregående for å oppnå generell studiekompetanse. Det er som at man ser på fagstoffet på en helt annen måte, i hvert fall for min egen del. Jeg kjenner lysten av å lære igjen og virkelig gjøre det godt på skolen. Å det er dritbra!! Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal studere til høsten, og i hvilken by? Forøvrig står Stavanger, København og Oslo på topplisten.

Likes

Comments

Herligherlig HERLIG!! Så glad jeg er for å få fint vær og nydelige skiforhold i skiløypa. Helt fantastiko!

​Dette er naturligvis i fra søndagen som var da jeg og Ingrid dro ut for å lufte oss. Idyll og fint var det, men slitsomt var det også, for langrenn er litt av en treningsmetode som får hele kroppen i sving. Hver gang jeg øver meg litt på teknikker i løypa så resulterer det gjerne med at jeg må stoppe litt opp, fordi jeg ikke eier den kondisen som jeg burde for å klare det jeg ønsker. Men nå skal det jo også siest at jeg har blitt glad i skisporten først i fjor vinter, så jeg er ikke den fødte nordmannen med ski på beina nei.

Likes

Comments

Jakke HER, topp HER, sko er fra RIVER ISLAND

Likes

Comments

Genser HER

Ballong genserene herjer Europa rundt for tiden og er bare supertrendy plagg å ha på seg. Jeg syns trender er gøye jeg!


Nå sitter jeg halvveis fornøyd med å ha levert historieprøven som vi hadde i dag, om Vikingtid, Mellomalderen generelt og Norge i dansketiden. Jeg syns historie er et sabla gøy fag jeg, men jeg blir alltid så veldig nervøs for de prøvene- men det er jo sann at enten så kan du det, eller så kan du ikke det. Eller så bommer du noe forferdelig på selve oppgaven eller spørsmålet. Haha. Der har du meg da... jeg må lære meg å lese skikkelig over tekster og oppgaver før jeg setter i gang å svarer.

Likes

Comments

Kjole HER (jeg har strl S)
Blazer fra ZARA
Caps fra VERO MODA

Likes

Comments

Mandag var sist jeg hadde min iPhone 7 i veska, på dette bildet her. Så senere på kvelden ble den sporløst forsvunnet og jeg har ikke noe spor igjen av den igjen. På Finn min iPhone er den frakoblet da den ikke er tilkoblet internett. Dumme meg hadde heller ikke på iCloud så jeg har jo mista alt av innhold og bilder som var på telefonen, så det er jo superkjipt. Jeg booka et tidligere fly hjem som var i går natt, så nå er jeg da altså hjemme fra Dubai.

Oppholdet jeg hadde denne uka har vært utrolig hyggelig og gøy å få lov til å besøke Synne og oppleve hennes omgivelser i Dubai. Luftfuktigheten og temperaturen var helt grusom om jeg kan få si det riktig, for etter min mening så syns jeg ikke der er noe levelig å være når det er så varmt. Solen er heller ikke så sterk, så ingen særlig brunfarge får man heller. Haha. Men var vanvittig gøy å se folkeslaget, litt av byen, verdens største kjøpesenter, ørkenen og flere ting. For ikke å glemme så testa vi ut noe som heter "Escape Reality" som er et slags spill der enn blir innelåst i et rom for kun én time. Der skal man løse et mysterium som i dette tilfellet var et mord i et museum. Her fikk vi løst Fibonacci tall, Da Vinci cryptex, sett på symboler og mye mer. Dere kan lese om de på TripAdvisor HER, så jeg anbefaler virkelig alle å teste ut dette "spillet" om dere skal til Dubai eller andre land som har en lignende aktivitet.


Likes

Comments

Sprek søndag si! Vi spiste vår normale havregrøt til frokost og starta en svett morgen på treningsstudioet. Etter en halvtimes tid på mølla fant vi ut at det var mulig å stille air conditionen til kaldere, så det gjorde jo økta hakket bedre etter det. Jeg var jo helt gjennomvåt!

Videre tok Enio oss med på en biltur inn i ørkenen hvor vi fikk gå på sanddyner å ta litt bilder. Enio er cabincrew for Emirates Airlines og bor her i Dubai sammen med Synne. Han var hjemme for en raskt tur etter å ha vært i Frankrike, og så skal han så videre til Kina i morgen, haha FOR ET LIV. Å dette får da Synne også dra seg nytte av, så de har jo reist store deler av verden allerede på to skjønne år som de har vært sammen.

Sko fra RIVER ISLAND

Kvelden avslutta vi med en aldeles nydelig drink som het Passion Fruit Mojito på et lukseriøst hotell midt inne i ørkenen.

Likes

Comments

Heisann og hopp! Da er jeg endelig fremme i Dubai og har allerede vært her i to fulle dager. I går gikk hele dagen på shopping, å i dag på å fikse negler å dra på stranden ved solnedgang. Rett og slett fjolletid... Vi dro da på handlesenteret Dubai Mall som er verdens største shoppingsenter, vi gikk ikke gjennom halve senteret engang før føttene starta å verke. Det ble hovudsaklig shoppa sko, å desse skulle vise seg å gi oss noen såre blemmer på føttene der vi gikk så da fikk vi innforstått at man må lide for å gå i flotte eller nye sko.

I morgen håper jeg på å få jobbe litt med brunfargen sånn så jeg slipper å gunne på med metningseffekt over her. Temperaturen her nede er så utrolig varm og klam selv nå i oktober og man blir jo helt avhengig å bruke air condition, så jeg må bare passe meg for den der syka.

Likes

Comments