Topp HER (jeg har M)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

For et heeerlig antrekk, Nike Vintage settet i en ny og herlig farge <3 Fra Getinspired.no

Likes

Comments

Antrekket mitt er fra Getinspired

Hiv og ohoi, her er det lenge siden jeg har vært på Briksdalbreen. Hele breen er nesten borte vekk, så derfor tenkte jeg å ta med meg Gisle dit som ikke hadde vært der ennå. Den tjukke turistattraksjonen ligger jo også bare en liten kjøretur unna fra hvor vi bor, og her møter man turister fra alle land eller kontinent. Jeg sverger på at jeg så folk i fra Amerika, Midtøsten, Europa og ikke minst i fra Asia, kinesere med Canon-kamerane sine over skuldrene sine slik som meg. Fascinerende å oppleve noe slikt på en så liten plass, men likevel en så stor attraksjon.

Likes

Comments

Superfruit Boost - favoritt

SUNSILK

Da har jeg fått testet ut desse Sunsilkproduktene i noen dager og jeg kan rangere hvilke jeg likte og syns var best i bruk. Vitamin explosion luktet egentlig best og fungerte ganske bra i håret for livløst hår. Den nye Superfruit Boost luktet også utrolig godt og fungerte absolutt utrolig god i håret, det føltes silkemykt ut etterpå og det var som jeg kom i fra frisøren. Så denne likte jeg best av alle sammen.

I dag testet jeg den siste som var Shine Bright Like A Star, som fungerte optimalt slik som jeg er vandt med fra de som jeg har kjøpt i butikken fra tidligere. Duften på noen av disse produktene er ikke å klage på, for alle lukter friskt og noe søtt. I like <3


Sponset

Likes

Comments

PU jakke fra Shein.com

T-skjorte med choker HER, skjørt SELECTED FEMME, belte PIECES, sko PULL & BEAR

Innlegget inneholder sponset link

Likes

Comments

Genser HER, skjørt SELECTED FEMME, belte PIECES

Likes

Comments

Skjørt HER (har strl M)

I loooove this skirt!! Så rålekkert på og kan kombinerest med så mange topper. Jeg kunne nok hatt det en størrelse større da det er veldig lite på størrelsen, så jeg anbefaler de som ønsker skjørtet å bestille et eller to nr opp.

Likes

Comments

beautiful cases

Get your cases right HERE

Endelig er desse vakre iphonedekselene mine, jeg er så materalistisk lykkelig akkurat nå at jeg kan ikke få sagt det. Har tittet på de en god stund og nå fikk jeg disse tilsendt fra nettsiden. Det sorte fikk jeg i gave hos Synne og Veronica. Ren lykke ♥

Likes

Comments