Nu kommer en sån här "saker man borde vara bättre på.."(well åtminstone jag..) och detta är en sak så många kan ta för givet.. Föräldrar. Jag kan inte säga att alla föräldrar alltid gör de bästa valen och behandlar sina barn perfekt men vad är vi utan dem? De gav oss liv, oavsett hur de behandlat oss om det nu är så att man känt sig älskad eller blivit misshandlad (både fysisk och psykisk) av sina föräldrar så är det ett liv där VI efter deras val kan bli vad VI vill. Antingen vara "bättre" föräldrar än vad de varit eller försöka få sina barn att känna sig lika älskade som man själv gjorde av sina. Skälet till att jag ens skriver detta är för att jag hade ett sånt där underbart moment med min mor idag, vi har inte många sådana moments och det fick mig att känna att jag tar dem för givet.. Jag vet att de finns men jag lägger aldrig en tanke på hur viktiga dem är för mig och hur viktigt det kan vara för dem att jag visar det och det vill jag göra nu.
Jag la ingen stor tyngd på mors dag eller fars dag, men det ska inte finnas EN dag att lyfta uppmärksamheten och uppskatta mina föräldrar.. Det borde jag göra varje dag. Jag älskar dig mor och jag älskar dig far, allt ni gör och allt ni säger tar jag åt mig, jag har alltid haft svårt att se hur mycket ni bryr er om mig.. Men jag vet nu mer än någonsin hur sjukt mycket ni älskar mig och jag ångrar att jag inte tagit till mig det tidigare, men jag gör det nu. Ni är allt och ni är bäst, all kärlek i världen till er två.
Avslutar mitt inlägg med en liten gullig bild på min mor och mig från kvällen.❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känslan man har när man kämpat med att inte klippa sig, lycka må jag säga nu när jag äntligen har tillräckligt långt hår för att kunna ha tofs!
har försökt spara så många gånger tidigare men har alltid känts som att håret slutar växa, har till och med varit nära på att färga håret BARA så att jag kan se i utväxten att det faktiskt händer något haha.. MEN nu är det möjligt och jag har NÄSTAN nått mitt mål, men att ens kunna ha tofs är stort för mig för nu behöver jag inte känna att "faan det växer aldrig jag kan lika gärna klippa mig". Detta inlägg skriver jag för att sprida lyckan haha, med den spridd avslutat vi med en bild och ett mysigt pusshej alla fina 😙

Likes

Comments

"Alla är vackra på sitt sätt"... Bullshit! finns inte ens asså.
det finns attraktiva och mindre attraktiva, det är sant dock att utsidan ger insidan en chans men det är så fel. Insidan är ju det som gör utsidan (enligt mig åtminstone), vet inte om ni håller med om detta men love is truly blind. En person man kanske aldrig tyckt har varit så speciellt attraktiv kan sluta upp med att vara den vackraste man sett så fort man fått lära känna hen. Så vadå att utsidan ger insidan en chans? låt insidan ge kärleken en chans? eller bara vänskap? vi trycker ner de mest underbara människor som finns för att vara ytlig och tjäna vad? Kan man ens ha för många vänner? När man för varje person man lär känna får chansen att ha en äkta vän, men nej jag är för lycklig så jag tror jag måste dra ner på det lite.
Kom att tänka på detta och var bara tvungen att dela med mig lite i min öppna dagbok haha, på tok för trött för att ens vara vaken nu efter en hård kväll igår men med det sagt så pusshejs alla! 😙

Likes

Comments

Jag tycker det är komiskt hur vi alla klagar på så mycket, i slutändan visar det sig att vi är det vi klagar på. Vi bygger långsamt upp en ilska mot någon eller något folk gör men vi glömmer av oss själva.
Det värsta för mig är att veta om att jag gör det men att inte kunna sluta, en drog av dubbelmoral som gör att man vill kunna lägga tyngden på någon annan istället för en själv.
Just nu skriver jag om något vi alla gör fel inklusive mig själv men inte riktigt i form av ett klagomål utan mer av en upplysning, någonting vi  borde arbeta på och en tillfällig brist  av vad jag ens ska skriva om haha.

Vi lämnar ämnet till en dag då jag har mer vett i skallen för just nu är det bara blankt i huvudet på mig, de senaste veckorna har det varit så. Min tendens att tänka på allt och inget är tillbaka, en dröm och en mardröm för en poet.
Det enda viktiga för mig idag var väl att få släppa iväg ett inlägg för att starta min comeback, denna gången mer redo en någonsin för nu har jag en fungerande kamera på mobilen så många "fina" selfies kommer att laddas upp här. Och jag avslutar med en selfie som förhoppningsvis kan avleda er från den här oerhört krångliga texten, men jag återkommer snart med bättre.
Pusshejs! 😙

Likes

Comments

När man ser dessa bilder på mig själv och Pontuz blir man så sugen på att bara springa ut och åka rullbräda.. Våren får vara här nu tack och smärtan i axeln såklart, vill ut och filma och bara ha det gott med de närmsta vännerna. Ni som inte skejtar, kolla på en go skejtfilm, köp en bräda, skejta ett år och säg att ni inte älskar det haha. Så sjukt underbart, och jag ska hjälpa er börja genom att visa en go film ^^


Likes

Comments

Jag är nog sämst på att ta mig tiden att skriva... ska bli bättre bara ni påminner mig, det gör mig lycklig när folk ber mig blogga. Då skriver jag lixm inte bara för min skull utan då vet jag att andra faktiskt tycker om att se vad jag har att säga och det är något som faktiskt får mig att le lite😚.

Story of the day:

Jag var hos läkaren idag för att kolla upp smärtan i axeln som jag ingen vet något om 😘, visar sig att jag har någon inflammation i lederna. Så inte bara fick jag ut mediciner utan också mitt nummer till tanten som undersökte mig 😏, nej men det var det roliga var just detta. Jag fick ju såklart ta av mig tröjan, så efteråt när hon skrivit ut medicinerna och vi ska gå säger hon till min mor (ja, jag tog med min mor för ifall det skulle vara något så vet hon också om det och får höra det från läkaren så jag inte missar någon detalj) "åh men det var väldigt trevligt att få träffa din så snygga son" medan hon kollar på mig o ler "sexigt" haha.

Vild dag helt klart, men vi har ju också min "veckans låt" som jag varit jättedålig med.. men ni ska allt lyssna på

"Ed Sheeran - Don't (Don Diablo Remix)

https://www.youtube.com/watch?v=dzdLSX0QK3M

Väldigt mysig låt beroende på vad man gillar, kom ihåg att ni kan skriva om ni har egna förslag som ni tycker jag ska ta upp. 

Ha det bra mysisar! 😚

Likes

Comments

Shit! Denna veckan gick väldigt fort, har ju dock varit hemma i sängen sjuk halva veckan också men den gick ändå bort på nolltid. Tyvärr har jag ändå haft mycket på gång så någon veckans låt blev det ingen, men som förlåt får ni en gullig bild på när jag hade rakat hår! 😘Skriver en gullig rad om några timmar när jag gått upp igen och kommit till skolan, puss på er! ☺️

Likes

Comments

Blev inget jul eller nyårsinlägg, vi kan låtsas att jag varit för upptagen men sanningen är att jag inte alls orkat gå in och skriva.. Men har däremot tänkt på att göra det en hel del och nu vet jag en mysig grej jag ska börja göra som också gör mig mer aktiv! Jag tänkte att man kan ju köra en "Veckans låt" där jag varje vecka ska lägga upp en låt som jag känner att "shiiit denna är fan go asså" och som är en låt jag kan lyssna sönder. Nu tröttnar jag inte på låtar direkt så det kan komma upp både nya och gamla låtar, sen tänker jag inte alls bry mig om att lägga upp på söndagar som avslut eller måndag som start utan jag lägger upp en random dag varje vecka åtminstone! 😊 låten jag verkligen blivit upphetsad det senaste är "Love Runs Out - OneRepublic(Noize Generation remix) (kommer en länk) men om ni har några tips till mig som ni tycker jag ska lyssna på kanske till o med skriva ut så kör på! Hoppas på att få höra många av era favoriter. Allt från mig idag, puss o kram på er! ☺️😘


Likes

Comments

Ett kort och gott inlägg om min lycka! Har sparat ut håret (åtminstone överst) och nu har det äntligen blivit bra, jag kan ha tofs! Glädje och kärlek till julens mirakel.

Tyvärr har jag varit dålig på att uppdatera och jag ska bli bättre, lär ju komma lite smått o gott till jul och nyår. Tills dess får ni ha det gott, pusshej! 😘


Likes

Comments

Nu börjar jag bli sur.. Alltså att folk ens orkar lägga energi på att hata någon de inte ens känner, ja! Jag förstår att folk kan ha ilska mot personer.. Jag var jävligt sur på Bieber för jag hatade hans musik, you know what? Don't listen to it, wait oh my god can you do that..? Det stora hela här handlar egentligen om Dan Bilzerian, jag känner att det blir bara överdriven feminism.. Jag har inget emot en äkta feminist men när det tjatas om hur han är ett sexistiskt svin och hur folk som gillar honom är lika äckliga och sviniga som honom så är det fan rent ut sagt idioti.. Ja han är sexistisk, han betalar säkert dem brudarna som alltid är med honom massa pengar. Juste ja, det är massa jävla gold diggers till brudar som inte har någon respekt för sig själva så länge pengarna rullar in.. Men det är ju inget fel på dem, det är ju han som har alla pengar och ber dem göra allt? Maybe i'm wrong or maybe i'm right, egentligen stör jag mig bara så jävla mycket på hur man orkar lägga energi på att "hata" någon istället för att bara skita i personen.. Och ja jag vet att jag precis la energi på att göra detta inlägg men känner iaf att jag har ett skäl till att störa mig på sån här skit, att störa sig på att en rik snubbe leva sitt liv är bara tråkigt..

Keep lovin' går och lägger mig, puss alla! ✌️


Likes

Comments