Är påväg hem nu från en lång men lugn arbetsdag. Det var ovanligt lugnt idag eftersom vi har fått in ett gäng med nya, vilket är super kul men också väldigt skönt! Har knappt tagit några samtal idag eftersom satt mestadels och gjorde annat.
Efter jobbet åt jag mys middag tillsammans med Simon! Vi åt på en resturang som heter Ramen ki mama. Väldigt gott, rekommenderar till er som vill ha najs ramen. Förutom de så lyckades jag även beställa lite grejer från Zalando idag, förhoppningsvis hinner det komma tills på fredag. Får verkligen hålla tummarna för det.

Nu är de bara 4 dagar kvar tills jag äntligen får riktig helg, jobbade nämligen under helgen denna månad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag ju som sagt på Pinchos, verkligen as najs ställe. Rekommenderar till er som vill ha lite abnormal tapas. Drack en öl och provade en drink dem hade där, behövde verkligen en öl igår. Kom hem ungefär vid 12 igår kväll, då pendeltågen hade strulat hela dagen. Stannade hemma från jobbet idag, dumt? Ja jag vet. Men hade en mörbultade migrän imorse så vilade ut och tog mina migrän tabletter som jag fått. Nu ska jag träffa Nina, man måste alltid finnas där för en vän i nöd 💕

Likes

Comments

Har alltid en tendens att skapa nya bloggar varje år, men tänker att denna gång ska jag fan verkligen satsa! Det är kul att skriva...till en viss gräns. Iallafall, idag har jag jobbat efter att har haft ledigt i fyra dagar. Nyårshelgen var verkligen inget speciellt, hade en lugn nyår, inte haft det så lugnt på länge. Man kan väl säga att jag inte har haft det så lugnt som jag har det nu sen jag började gymnasiet. Inte lika mycket fest och sprit, är nästan alltid hemma och har ordentliga rutiner! Nu jobbar jag heltid, är med vänner i den mån det går och umgås väldigt mycket med Calle. Försöker konstant göra saker så de inte ska kännas så himla tråkigt, att jag bara jobbar konstant däremot. Snart ska jag tex träffa några vänner för att äta på Pinchos!

Likes

Comments