View tracker

/ slänger in tre selfies cause why not? /

Hitills har påsklovet varit ganska skönt fast än jag varit jätte seg och ganska trött. I söndags så träffade jag Melissa med Anette och det var super skoj,längesedan en sågs så det var tags att catch up osv. Vi åkte hem till Anette och bestämde sedan att vi skulle slagga hos mig,däremellan åkte vi hem till Melissa också,vilket var ett helvete pga att pendeltågen inte gick mellan Stockholm C - Älvsjö så var det svårt för en att ta sig hem men det löste sig,vi kom hem till mig runt 11 - halv 12.

Måndagen så gjorde jag inget speciellt har jag förr mig förutom att söka jobb och se på massa film! Försökte städa också lite genom att rensa och tvätta alla mina kläder,känns så onödigt att ha så mycket kläder som jag har så ska försöka sälja/ge bort det mesta. Och igår åkte jag spontant in till stan för att träffa Elin och Christoffer samt hans vänner,vilket var jätte trevligt, Behövde verkligen komma ut och det var otroligt fint å varmt väder. 

Idag har jag inte heller gjort så mycket,suttit å kollat på massor med harry potter filmer,i oordning haha.. 

Likes

Comments

Hej 

nu är det äntligen påsklov och det är så fucking skönt att inte behöva vara i skolan! Har inte hunnit göra så mycket förutom att träffa ett par vänner,Amalia sov över här igår och det var väldigt kul!! 

Har varit på ganska dåligt humör idag då jag börjar tröttna på hur en kan bete sig så himla barnsligt,sitta och skriva massor med lögner på nätet och när en försöker kontakta denne så ignorerar man och vill inte lösa problemet alls. Trodde en hade växt upp från att bete sig som en barnrumpa och faktiskt kunna hantera konflikter men icke sa nicke. Att sitta och leka allanballan på nätet och sedan springa iväg med svansen mellan benen när en vill lösa konflikten ansikte mot ansikte är något jag har börjat bli så jävla trött på. Liksom svara när en försöker få kontakt och LÖS ditt jävla problem med en istället för att leka offer :) tack å hej 

Likes

Comments

Hej!

Mitt bloggande har inte varit på topp och det har inte jag varit heller. Men det har inte hänt något speciellt under dem senaste veckorna,förutom att min farmor dog och vi åkte till Finland förra veckan för att gå på hennes begravning ( 💘 ). Skolan har varit som vanligt,projekt månad mmm,älskar fryshuset. Men det är som tur över nu!!! och vi börjar nära oss ett till lov!!! Är så extremt taggad på att få lov,hoppas jag får sova ut lite. Har varit så extremt trött dem senaste veckorna också,sjukt 

Nu borde jag dock gå å lägg mig ✌

Likes

Comments

Hej!

Det är äntligen sportlov eller hälften av sportlovet har baserat men jag har varit väldigt produktiv och varit upptagen i princip varje dag sen det började. I Lördags så firade jag en vän med några andra vänner och sov över där och på söndagen så kom Saga hem till mig,det var väldigt mysigt då vi inte hade träffats på länge. Vi satt för det mesta vid datorn och lyssnade på musik samt "bakade". På måndagen så träffade jag Elin och Christoffer,vi satt å fikade på espresso house och pratade!! Igår så sov jag över hos maja och det var väldigt kul för vi träffades senast förra året!! Vi satt och kollade på dansvideos,lagade mat och satt å filma varandra. Idag träffade jag Nina l i stan och vi gick för det mesta bara runt och åt på espresso house. 

Just nu är jag bara hemma och har inga speciella planer för imorgon,förhoppningsvis köpa en ny laddare då min valde att gå sönder...igen :-) 

Likes

Comments

View tracker

Eftersom min dag inte har varit så speciell förutom att malia kasterades idag och är ganska trött å slö så tänkte jag skriva om något annat,mitt självförtroende.

Jag har alltid haft ett kasst självförtroende speciellt i grundskolan då jag var väldigt mullig och alltid hade på mig kläder där min kroppsform aldrig syntes. Jag fick dessutom ofta höra att jag var mullig vilket var mindre kul då alla mina vänner var smala och hade ideal kroppsformen. Så mitt självförtroende var verkligen så lågt att jag började äta mer eftersom jag såg ingen poäng i att ens försöka gå ner i vikt för det var onödigt och det skulle ta massor med tid (tålamod var inget jag hade). Den tiden jag gick på SFS (min grundskola) så har jag aldrig tyckt om mig själv,jag tror det var mest för att jag var rädd för den jag verkligen ville vara och visste inte hur jag skulle uttrycka mig. 

Sedan började jag gymnasiet,jag var lite osäker på mig själv först men mina vänner uppmuntrade mig väldigt mycket. Genom att inte döma,ge komplimanger osv. Detta öppnade stora dörrar för mig och jag började tycka om mig själv väldigt mycket. Ibland kan jag vara lite egocentrisk men det är för jag genuint tycker att jag ser bra ut (ibland,inte hela tiden jag looovar).
   Sen november förra året så har jag nästan tränat varje dag,i tre månader,under dessa tre månader har jag gått ner 10 kg och fått feta ben muskler. Något som gör mig otroligt glad eftersom det visar att jag faktiskt kan och att jag har tålamod. 

Jag tycker inte att ens kropp eller utseende gör en till vem en är men så länge en är nöjd med sig själv så är de det viktigaste. Alla kan om en vill. 

Likes

Comments

Hej!

Har haft en liten bloggpaus eftersom jag har haft ganska mycket i skolan och har bara inte känt för att blogga helt enkelt. Men det har inte hänt så mycket heller senast jag bloggade förutom att jag var på Yung Lean's konsert med Melissa (träffade massor med folk där också) och det var en sån himla fantastisk dag. Vi kom fram till Uppsala runt 4 och gick direkt till UKK,det var inga där förutom vi. Sedan kom det två tjejer och dem började prata om kösystem osv,Jag blev nummer 1 (!!! holy shit). Vi väntade där i fyra timmar och jag var den första som gick in i spelnings lokalen. Jag stod så nära scenen och det var en sådan jävla häftig upplevelse.

Förutom det så har det faktiskt inte hänt så mycket,några kompisar har fyllt år,skolan har varit jätte stressande och så vidare. Måste skriva klart mitt ensamarbete för projektveckan,ligger ganska bra till faktiskt och sedan måste jag skriva klart ett kapitel till kollektiv romanen vi gör på passionen,vilket går MINDRE bra. Jag har otroligt svårt för grupparbeten eftersom jag gillar att göra saker väldigt segt och gillar inte att anpassa mig efter andra (okej vem gör det?)

Vi håller dessutom på att göra en talkshow på mediaproduktionen och vi började spela in idag. Det gick inte bra men det kunde definitivt gått sämre. Tror dock det kommer bli ganska okej i slutändan,det är ju trots allt första gången vi gör något sådant här. 

Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp,jääävligt tidigt. 

Likes

Comments

Hej!


Har inte haft tid och blogga direkt men tar min tid nu innan jag ska gå och lägga mig. Vi började med projektmånaden i Måndags och vi ska,i grupper,göra en presentation om en viss del i Stockholm och min grupp fick Södermalm. Det är väl helt okej borsätt från att det är as svårt att hitta information om vissa saker. Efter svenska och Matte så hade vi Media produktion och där ska vi göra en talkshow (kommer inte ihåg om jag skrivit om det förut). 

Efter skolan så åkte jag hem,bytte om och sedan så åkte jag till Gymmet. Nu ska jag nog gå och lägga mig så jag är någorlunda pigg imorgon 🌟

Likes

Comments

Hej! Min helg har varit ganska bra!

I lördags så träffade jag Anette och Wilma i stan,vi gick och åt sushi för att fira wilmas födelsedag lite eftersom hon fyllde år i måndags! Det var väldigt trevligt och på samma gång så gick jag och köpte en ny vinterjacka eftersom det behövdes väldigt mycket,den var på rea också 🌟 Kom hem runt 8 tror jag och efter det gjorde jag inte så mycket mer än att kolla på film.
Idag åkte jag och min syster till Södertälje för att shoppa lite (standard) och jag köpte med mig ett läppstift,läppenna,concealer och ögonbrynspenna! Köpte läppstiftet från Make up store och det är så fiint!! Allt annat är från H&M och läppennan är från Isadora.

Senare på kvällen gick vi och tränade,så jävla skönt 💪 och nu på kvällen har jag inte gjort så mycket heller,borde gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna + hoppa in i sängen. Fyra veckor från och med imorgon kommer det vara tre lektioner på vårat schema varje dag. Matte,Svenska och Passion. MATTE i fucking fyra veckor varje dag förutom måndagar...döda mig.


Likes

Comments