Många säger att de kommer när de kommer och andra säger att man inte ska ha bråttom eller hålla på o leta för då blir de fel.. Ja de kan vara sant men är de meningen att man helt ska sluta tänka på kärleken? Ska man sluta vilja ha någon att dela allting med? För jag kan inte de. Jag har inte bråttom och jag letar inte och anar inte heller att kärleken komma till mig men jag längtar ihjäl mig till jag hittar min rätta som jag kan dela mina drömmar med, som jag kan stötta, som jag kan luta mig mot, som jag får ta hand om och som jag framförallt får älska med hela mitt hjärta. Inte bara de utan också att känna mig älskad, behövd och uppskattad, vara någons nr 1 och få vara med om allt fint som kärleken faktiskt har med sig. Självklart finns de nackdelar men de har ALLTING.
Jag vill inte leva mitt liv som "alla" vill - att man ska göra vad man vill och inte behöva bry sig om nåt o göra allt man vill hur man vill.. "Du är fortfarande ung". Men jag vill leva mitt liv tillsammans med någon..

Men har jag bråttom, letar eller anar jag att kärleken kommer komma för att jag tänker så? För jag längtar ihjäl mig efter kärleken!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

"Why is it that you search for your own Beauty in the eyes of others?"

Hej på er, nu ska bloggen tas upp och göras fin och skötas om!
Jag har tagit studenten och har så mycket tid man kan önska sig!
Take care.

Likes

Comments

HEJ, här har ni min everyday make up routine som jag helt hade glömt bort att dela med mig av!
Håller också på att redigera lite nya videos som ska komma upp under veckan.

Likes

Comments

Detta med att jag skulle börja blogga gick ju jättebra känner jag.. I vilket fall så har skolan dragit igång på riktigt och jag har jobbat en hel del också vilket inte har stört mig alls då jag är lyckligt lottad och har ett grymt jobb med bäst kollegor.

Imorgon väntar skolan till 16.40 och endast 2 lektioner vilket innebär massa håltimmar som kommer att spenderas på gymmet.

Vi hörs imorgon! Kram

Snapshots från veckan

Likes

Comments

Nu när jag börjar skolan igen så tänkte jag att jag kunde köra igång med bloggen igen då det händer lite mer vid omgångarna man är ledig och därmed också lite roligare att läsa.
I vilket fall började jag mitt sista skolår igår och efter skolan mötte jag upp Hilma, Amanda, Matilda och ett gäng till i stan för fika och vid 5 åkte jag hem för att duscha och andas lite innan jag skulle in till jobbet för utbildning från 19.30-22, sååå kul!

Och nu day 2 and im going to kock some ass!

Likes

Comments

hej på er. nu finns det en ny video uppe oh denna gången blev det "me time tag" och förlåt att det blir tag efter tag men jag försöker fixa så mycket andra videos som möjligt men det tar tid!

hoppas ni gillar det och har ni någon video ni jätte gärna skulle vilja se så släng in en kommentar och brätta de!!


Likes

Comments

nu finns min tmi tag på youtube och förlåt verkligen för kvaliten, samt sorleken på videon men jag håller på att lära mig hur jag ska göra för att ska bli så bra som möjligt!!

Hoppas ni gillar den!


Likes

Comments