Väntan, tålamod och hopp är de jag måste fokusera på. Allting kommer att lösa sig. Allting kommer att bli bra i slutändan och jag får inte ge upp.
Jag önskar jag kunde veta vad som väntar, veta vad han kommer säga, vad som kommer ske men de kan jag inte.

Hans ord och lärdom om att allt löser sig och att saker sker för en anledning rullar konstant i huvudet.
Hade de inte varit för att allt han säger och lär mig hade jag inte trott på de mer än vad jag redan gjort men det är väntan som får min rädsla att bli 1000 gånger värre än vanligt.
Rädslan av att inte se hans namn på skärmen varje dag, höra hans röst, hålla hans hand när vi åker varv efter varv i lilla norrahammar, inte få skratta, inte få han varma och betryggande kramar och att aldrig mer kanske få va i hans famn.

Men jag vet att allting kommer att lösa sig och jag hör hans röst säga de till mig när mina ögon tåras av tanken att inte ha honom i mitt liv.

Men för hans skull ska jag ha lejonhjärtat han alltid påminde mig om. Jag ska klara de, vi ska klara de.

Likes

Comments

Jag skriver detta med både gråten i halsen och med fjärilar i magen och vet inte vilket av de som är obehagligast och vilket som får mig och vilja dansa och hoppa av en slags inre glädje och som gör att jag inte kan sova och inte kan ligga still.

Det finns få saker som skrämmer mig så mycket som kärleken, detta med att öppna upp sig för någon och visa sig hur man är och vem man är till 100%, att veta att en person kommer att kunna dig i princip nästan bättre än vad du själv gör, du ger ditt allt till den personen och är villig till allt.

Men de finns få saker som är bättre än att kunna säga

"jag har hittat mitt allt, det är han"

Och i mångas ögon kanske de är för tidigt att säga de när man är i min sits. Men jag är inte rädd för att säga de för jag är så säker på att de är han.
Det är han jag kommer vilja dela allt med och han jag kommer älska resten av mitt liv.
Och jag visste de redan från första början. Den dagen jag tog steget och frågade HAN vad han ville ha bakom baren.
Men jag vågade aldrig säga det, inte en vecka efter, inte två veckor efter, inte tre, inte ens när jag blev avvisad men det va bara för att jag innerst inne visste att det är han.
Och jag vågar ännu inte säga de till honom, och jag tror inte att de behövs heller. Jag tror att mina handlingar pratar för mig. Jag tror inte att han
behöver en kärleksförklaring för att han ska förstå vad mina ögon och mitt hjärta vill säga.

Jag tror att det sköter av sig självt, och jag är spänd för vad allt detta innebär.
För jag har hittat de vackraste och finaste som får mitt hjärta att smälta och slå lite extra.

Likes

Comments

Hon sökte alltid uppmärksamhet hos dem som alltid hade påpekat hennes kropp, dem som alltid sa "din kropp är dröm" "vilken röv du har" "vilka störa bröst" osv.
Hon sökte uppmärksamhet hos dem som sa vad hon ville höra för att få vad de ville, hon sökte uppmärksamheten hos dem som gjort henne illa.

För ingen av dem uppskattade någonsin vem hon var eller hur hon var. Allting dem var ute efter efter var hennes kropp och de va precis vad dem fick.

Ingen vet fortfarande varför hon gav sitt allt till dem, eller varför hon sökte uppmärksamhet hos andra bara hon vet de.

Hon ät rädd för att bli dömd, hon är rädd för att få den stämpeln ingen tjej vill ha.

Hon är rädd att aldrig bli tagen på allvar eller ens tro på att någon vill ta henne på allvar.
För varför skulle någon vilja ta henne på allvar om ingen har gjort de hittills, inte ens hennes så kallade styvpappa.

Jag menar vem skulle inte va rädd efter att få höra ord efter ord, lovord efter lovord, blick efter blick.. och som tillslut alltid fick höra att "allting bara va för att dem vill ligga med henne"

Hon kom till den gränsen där hon gav sig själv En chans att gå vidare och ta sig ifrån allt ont och allt hon själv gett sig in på.
Hon älskade sig själv och hade förlåtit sig själv för vad hon gjort mot sig själv under dessa tre år.

Till en dag när hon tryggt duschar i sitt hem, den dagen för hon inte var medveten om att hon kommer skadas för förmodligen resten av sitt liv.

Hon duschar när hennes styvpappa frågar om hon kunde öppna in till toaletten för att han behövande kissa snabbt. Självklart öppnade hon med tilliten till han skulle kissa sen gå ut så fort han var klar. Men hon visste inte att han hade en åtanke.
Toaletten hade mörka drapperier som gjorde de omöjligt att se igenom.
Hon fortsatte i vilket fall och duscha till de går 3-4 minuter och hon börjar undra vad han håller på med, hon ställer frågan och får till svar "jag är klart snart"

2-3 minuter till går och hon säger kan du gå ut för jag är klart strax så jag kan gå ut.

Hon hör att han spolar och då stänger hon av duschen i väntan på att han ska gå ut, MEN han går inte ut utan då hände de oväntade.
Draperiet öppnas hastigt till duschen där hon, JAG står, naken, sårbar och svag.

Hans blick, den kommer jag aldrig glömma, den blicken som alltid kommer gen mig en klump i magen och som alltid kommer medföra smärta.

Hon skrek, hennes tårar rann, hennes tankar var överallt, hon var rädd.

Hennes styvpappa hade precis försökt med något som tack o lov inte gick till något mer allvarligt... men med de som hände räckte för att hon skulle bli förstörd, det räckte för att hon skulle ändra sin bild av vad hon ville åstadkomma.

Tänk att han gjorde de trots att han visste mycket väl om vad hon gått igenom och allt som har förstört henne förut.
Men han min så kallade styvpappa valde den dagen den 1a oktober att förstöra och ta sönder en ung flickas bild på sig själv.

Blickar hon aldrig kommer glömma, människor hon aldrig kommer förlåta, saker hon alltid kommer ångra och tomma ord hon alltid kommer få höra.
-
Men än får hon frågan
"Varför ser du ner på dig själv?"

Likes

Comments

Många säger att de kommer när de kommer och andra säger att man inte ska ha bråttom eller hålla på o leta för då blir de fel.. Ja de kan vara sant men är de meningen att man helt ska sluta tänka på kärleken? Ska man sluta vilja ha någon att dela allting med? För jag kan inte de. Jag har inte bråttom och jag letar inte och anar inte heller att kärleken komma till mig men jag längtar ihjäl mig till jag hittar min rätta som jag kan dela mina drömmar med, som jag kan stötta, som jag kan luta mig mot, som jag får ta hand om och som jag framförallt får älska med hela mitt hjärta. Inte bara de utan också att känna mig älskad, behövd och uppskattad, vara någons nr 1 och få vara med om allt fint som kärleken faktiskt har med sig. Självklart finns de nackdelar men de har ALLTING.
Jag vill inte leva mitt liv som "alla" vill - att man ska göra vad man vill och inte behöva bry sig om nåt o göra allt man vill hur man vill.. "Du är fortfarande ung". Men jag vill leva mitt liv tillsammans med någon..

Men har jag bråttom, letar eller anar jag att kärleken kommer komma för att jag tänker så? För jag längtar ihjäl mig efter kärleken!

Likes

Comments

"Why is it that you search for your own Beauty in the eyes of others?"

Hej på er, nu ska bloggen tas upp och göras fin och skötas om!
Jag har tagit studenten och har så mycket tid man kan önska sig!
Take care.

Likes

Comments

HEJ, här har ni min everyday make up routine som jag helt hade glömt bort att dela med mig av!
Håller också på att redigera lite nya videos som ska komma upp under veckan.

Likes

Comments

Detta med att jag skulle börja blogga gick ju jättebra känner jag.. I vilket fall så har skolan dragit igång på riktigt och jag har jobbat en hel del också vilket inte har stört mig alls då jag är lyckligt lottad och har ett grymt jobb med bäst kollegor.

Imorgon väntar skolan till 16.40 och endast 2 lektioner vilket innebär massa håltimmar som kommer att spenderas på gymmet.

Vi hörs imorgon! Kram

Snapshots från veckan

Likes

Comments

Nu när jag börjar skolan igen så tänkte jag att jag kunde köra igång med bloggen igen då det händer lite mer vid omgångarna man är ledig och därmed också lite roligare att läsa.
I vilket fall började jag mitt sista skolår igår och efter skolan mötte jag upp Hilma, Amanda, Matilda och ett gäng till i stan för fika och vid 5 åkte jag hem för att duscha och andas lite innan jag skulle in till jobbet för utbildning från 19.30-22, sååå kul!

Och nu day 2 and im going to kock some ass!

Likes

Comments