Zasigurno nam se mnogo puta svima dogodilo da ni sami ne znamo što želimo sa svojim životom. Taj problem ponajviše muči nas mlade. Škola,faks,posao,osamostaljenje. U jednom trenutku želimo svoj dom,novac,vlastiti posao,a već iduće minute nas muči tjeskoba jer znamo da u tom trenutku zapravo završava naš život. Ili tek započinje? Ne znam.
Zašto o ovome pišem? Iz razloga kao i večina mladih mojih godina i mene samu muče isti problemi. A pored svega toga ja se još odlučim na blog. Zašto ne znam. Djeluje kao neka opuštajuća terapija,a u istom trenutku se možeš povezati s ljudima koje vjerojatno muče isti problemi i zadovoljstva kao i tebe. Nekome možeš pomoći,a netko može tebi.
Znam da sam skrenula s početka teme,ali samo vam ovim putem želim reći da nebi trebali imati apsolutno nikakav strah od novih početaka,novih sredina,iskustava,ni ljudi. Slušajte samo sebe i svoje srce,zaboravite na ono što drugi ljudi misle i govore. Sami znate što je za vas najbolje. Ne zamarajte se glupim pitanjima što ako ovo,što ako ono. Ne sumnjam da ćete pronaći ono što je najbolje za vas. Početak je uvijek težak,nemojte posustati. Vrijedit će. A ja? Ja vam želim svu sreću u svemu što odlučite. A mi ćemo se još čuti.
XOXO AA.

Likes

Comments