Att meningen är att hitta mening är bullshit. Finns ingen som helst mening att du gör vad du gör, det finns ingen mening av att gå upp på morgonen. "Gå till skolan" "gå till jobbet".. ännu mer bullshit. Att man måste göra något är bara bevis på den bubblan som du lever i. Att du måste gör någonting, det är livs viktigt... nej det är det inte. Det är viktigt för din "framtid" som är en framtid som är påhittad, allt du gör påverkar hela tiden din framtid, varför måste det vara så, man kan aldrig få göra fel. Vad är göra fel? Hur vet vi vad som är rätt? Hur gör man rätt...?

Varför lever vi inte bara det naturliga, att man bara är, varför måste man vara så beroende av andra människor bara för att de lever samtidigt som vi.. varför måste man känna det som gör ont Bara för att veta vad som känns bra??


Varför måste jag lämna in en uppgift om källkritik på onsdag när jag inte vet ett piss om det? Varför måste källkritik finnas? Varför ljuger folk? Vad är en lögn? Vad är det för påhitt?? Att ljuga? Töntigt!

Sluta ljug nu allihopa så jag slipper göra källkritik när jag läser texter!! Pls. gör det inte för mig men för oss, alla människor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments