Jag har president ätit godis. Eller det finns fortfarande kvar i burken:) hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej jag vet inte vad jag ska ha för rubrik så det fick bli rubrik. Jag ville bara skriva att klockan är 01.45 nu och jag kan inte sova. Skulle kanske kunna om jag försökte sova, men jag orkar inte. Jag har inte bloggat på ett tag nu men det är bara för att jag tröttnat menmen. Vill bara säga tack till alla mina fans som läser min blogg ni är bäst asså. Nästan typ lika bra som jag, eller inte riktigt jag är nog lite bättre hihi. Älskar er fans o ni som inte är fans...SIKE. Igår vattnade jag min blomma i mitt rum för typ första gången i år. Jag tror att den håller på att dö och det är synd för har haft den i typ 6 år och de är bästa blomman i världen!!

Asså jag drog av massa blad eller vad det är så nu ser den typ ut som ett träd..

Magnifik.. Ok ganska ful

Likes

Comments

Haloj, ja jag kanske inte har sagt det här men detta är min fösta blogg någonsin i livet så jag är lite ny på detta. Vad jag försöker säga är att jag inte riktigt vet hur jag ska svara på era frågor, men jag tänkte att jag kopierar de och klistrar in här och svarar. Ni kan kommentera om jag gör fel... men då tar jag bort kommentaren.

Hej! Skulle du kunna skriva ett inlägg om Beyonce och du, hur du upptäckte henne osv? //ditt största fan

Hej vad kul att jag har... ett fan:-) ja självklart ska jag göra det någon gång i framtiden(typ i morgon).

Hur lång e Beyonce
Vem va de på konserten med
Och kan du stå på huvudet
// ditt näst största fan

För ett tag sen sökte jag på wikipedia och då stod det att hon var 170 cm, men sökte nu igen för att dubbelkolla och då stod det att hon var 169 cm. Jag antar att hon är någonstans där emellan, typ lika lång som mig:-). Jag var på konserten med min kära vän även kallad min assisterande kompanjon (tjo). Ja jag kan stå på huvudet, om jag får säga det själv är jag pretty good;-). tack min näst största fan hihi.

Jag undrar hur gammal du er

tjenare, jag är blev 15 år i juni:-)

hej adorebeyonce jag jag undrar m du spelar någon sport?

hejsan svejsan ja jag spelar innebanady och har första fysträning i morgon. TAGGA!!!


Det var alla frågor om jag skulle få mer.. så kan jag redigera eller vad man gör. HEEEEEJDÅÅÅ då.

Random bild på Beyonce...(tog den själv, ville bara få in de)

now watch me wip.. nej ok.

Likes

Comments

Hej jag jag är ganska snabb på att skriva på mobilen, bara så alla vet det! Hanna är här och hon är min ända läsare! Så detta inlägget tillägnar jag till henne. Hanna jag vill bara att du ska veta att du är en prydlig tjej som gör din egna grej, även om du är ett år yngre så är du cool och Klara kan designa dig en kjol. Den dikten var till dig Hanna.
Till något helt annat så har jag inte gjort något speciellt idag. Jag ska nog gå på toa snart, behöver man gå så behöver man eller hur?
Jag hade tänkt att svara på frågor i nästa inlägg
så skicka in massa frågor jag kan svara på tack. HEJDÅ :-)

Hannas naglar

Likes

Comments

Tjena! Jag har inte bloggat så mycket men det är bara för att jag glömde bort lösenordet. Iallafall så står det nu att det gått in 8 personer pch kollat på det första inlägget! Det är ju helt fantastiskt, jag gick in på bloggen hela tiden från min mobil och siffrorna bara ökade och ökade. Men sen insåg jag att det är jag som har gått in och kolla 8 gånger... Inte ens mina kompisar vill gå in och läsa:(. Aja det gör inget jag är inte en sån person som tar åt mig eller blir ledsen/irriterad för små saker.

En jobbigt grej som pågår atm är att min kompis svarar väldigt segt på snapchat och jag har börjat få nog, är också jävligt trött på alla "Dagar" som man får så himla opersonligt att jag vill gråta:(

Hejdå för idag.

Denna bild ritade jag på Snap hur begåvad är inte jag:)? Förresten är fiskarna pirajor.

Likes

Comments

Hejsan allihopa kul att du hittat hit. Jag antar att jag måste presentera mig, *harklar mig* jag är en tjej, eller jag föredrar självständig ung intelligent kvinna, jag har levt i 5 536 dagar vilket är 15 år en månad och 17 dagar (jag är inte så smart som jag verkar slog precis upp det där på miniräknaren). Jag såg Beyonce för 8 dagar sen wiho. Jag valde franska i skolan där av namnet adorebey, som betyder älska bey(once) om det skulle vara någon som inte förstod. Jag är inte väldigt bra på att stava men jag gör mitt bästa... och googlar det mesta, men ibland orkar jag inte så då får du skita i de och läsa vidare. Det var nog det viktigaste, juste jag älskar pannkakor också! Min kompanjon assisterar, tjo.

Jag gillar inte att skryta men jag tog bilderna på Beyonce själv, så fina bilder jag är bäst i världen.. Hoppsan jag gillade visst att skryta:)

Likes

Comments