Jag skriver hela tiden om den där dagen som vi ska må bra tillsammans ska komma, så nu undrar jag när fan ska den komma? Hur länge orkar man? När kommer dagen då antingen du eller jag har gett upp.

Jag försöker att vara stöttande, alltid finnas där för dig. Ibland säger jag fel Saker, gör fel saker. Men vi är bara människor. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Vad jag ska svara. Jag trodde allt skulle bli bra? Du var positiv till att ta emot hjälp. Du blev sjukskriven, det började bli bättre. Sen Kom ditt nedslag. Läkaren ville du skulle börja jobba. Allt rasade!

Jag ringde din läkare förklarade situationen. Du tyckte att eftersom läkaren ville att du skulle börja jobba så är du "frisk".
Du har inte förstått. Du tycker att allt går emot dig, så du avbokar alla dina samtal som du var så positiv till. Det är en stor jävla besvikelse för mig...

Du är sur, på dåligt humör. Du pratar inte med mig. Hur ska jag då Veta vad jag gör för fel??? Var de fel av mig att säga till dig att ja är besviken på dig, jag tycker inte de.. Jag är så nära bristningsgränsen man kan komma, så nära att bara bryta ihop...

Om Gud finns så hjälp mig för fan nu.

Jag älskar dig men jag vet inte hur länge jag ska orka om jag inte får något tillbaka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag trodde att det höll på att vända, jag tyckte du var Så pigg och glad hela veckan.. Sen kom helgen.. Ihop med din ångest. Jag hade förväntat mig en bra helg. Ska aldrig förvänta mig något mer. Du har tillbringat hela helgen ihop med din bästa vän sängen. Jag har jobbat hela denna helgen, vilket jag endå är glad över. Hade inte orkat ännu en skit helg. Du hade en fest att se framemot jag trodde fakriskt du skulle orka gå på den, men mår man inte bra är de lika bra att stanna hemma. Men ibland kanske man skulle försöka? Jag vet att jag tjatar på dig. Men vad ska jag göra? Det är frustrerande och jobbigt att se dig såhär.. Att du inte tycker du duger till. Du tror att alla hatar dig men du har så fel. Du är så omtyckt och älskad av många. Ja önskade ja kunde trycka in det i ditt huvud. Så du förstod.

Jag har aldrig haft ångest över något. Jag vet inte hur det känns. Jag trodde först man fick en varm känsla i magen, men så har inte du beskrivit det. Jävla skitångest. Jag hatar dig, den har tagit över din kropp. När du mår dåligt är ja helt maktlös.

När jag är på jobbet är jag orolig, när jag kommer hem är jag orolig, jag är rädd för att säga och göra fel saker. För jag vill inte du ska må ännu mer dåligt. Ibland tänker jag att jag också ska skita i allt. Men jag är inte sån och har aldrig mått så dåligt, även om jag har dåliga dagar jag också.

När jag mår dåligt vill jag ha närhet. När du mår dåligt vill du vara själv. Det är så olika.

Ibland undrar jag om du ens vill bli bra? Varför försöker du inte mer? Varför ger du dig inte bara fan på det? Det är saker jag inte kan säga till dig, som jag går och tänker på.

Har funderat på ifall jag skulle gå och prata med någon professionell också. Jag behöver få ur mig en del saker som jag inte vet hur jag själv ska hantera.

Nåväl klockan är 18 du ligger fortfarande i sängen. Jag kom hem från jobbet och lagade mat diskade och nu ska jag ge mig ut på en promenad strax. Jag hoppas denna veckan blir lika bra som den förra, iaf jag upplevde den som bra. Vi pratade och skrattade och din sjukdom var som bortglömd..

Tillsammans är vi starka?? ✌🏻️⭐️

Likes

Comments

Det är så mycket man vill skriva och dela med sig av. Psykisk ohälsa borde inte vara något man behöver skämmas för. Varför är det så tabu med det när så många lider i det tysta?
Jag hoppas folk i framtiden kommer våga att prata mer öppet om det.

Jag lever i en kärleksrelation med psykisk ohälsa. De är mycket ner. Och när det är bra mycket upp. Just nu är de en down period, det är tufft, de är oroligt och man känner sig maktlös. Om endå jag kunde få sjukdomen brukar jag tänka. Ge mig den. Jag vill att du ska må bra, jag vill att VI ska må bra.

När den här down perioden kommer har man alltid glömt av hur det är. Man liksom glömmer av att man är medberoende i psykisk ohälsa. Men plötsligt slår den till. Och jag är helt maktlös. Jag kan inte ta ifrån dig din ångest och dina tankar. Om jag så bara kunde. Jag kan bara finnas där vid sidan av och se på, försöka vägleda dig och finnas där. Jag finns alltid där & kommer alltid att göra. Det är tufft och jag vet att vi är på väg mot rätt riktning. Du kommer kanske alltid att leva med det och det har blivit en del av dig.

Jag har fått höra flera gånger att ja fattar inte hur du orkar, jag hade aldrig orkat, nä ibland vet jag inte själv hur jag orkar? Men jag vet att älskar man någon så orkar man. ❤️

TILLSAMMANS är vi starka ✌🏻️

#ångest #depression #medberonde #psykiskohälsa

Likes

Comments

När du stänger mig ute. Ute ur din bubbla.. Som jag skrivit tidigare. Vad gör man när man står maktlös?

Jag vill inte vara den som bara står och ser på när du inte mår bra. Jag vill att vi klarar oss igenom det här tillsammans, att vi kan prata om det öppet. Men det går inte när du stänger mig ute. När du inte pratar med mig utan att bli irriterad för minsta lilla. Då måste jag tyvärr ta till med hård handskarna. Och jag är inte den som kan det. Jag är skit sämst på att ta konflikter och sätta ner foten.. Jag är så tacksam för att jag har dina föräldrar. Som jag vet att jag kan ringa till när det är något.
Så ikväll när det kändes som sämst så dök dom upp och du va tvungen att visa dig stark och ta dig upp från din bästa vän sängen.

Men ditt mående lyste igenom. Och det kändes skönt att även dina föräldrar fick se den sidan från dig, även om dom märker att du inte mår väl. Men det är inte så lätt att förstå när man inte har sett dig så nere innan. Du är så bra på att dölja hur du mår, de är även jag. Jag visar mig stark och är alltid glad utåt sett. De är ingen som skulle kunna tro att när jag kommer hem från jobbet ibland låser in mig på toaletten för att få gråta lite. Jag lovar ingen skulle kunna se det.

Efter ikväll så känns de lite bättre på nåt sätt. Jag fick komma in i din bubbla igen. Jag vet att med medicin ändringar att känslor ångest och depression förstärks att de kan vara så i en månads tid.. Det är jobbigt.

Psykisk ohälsa är inte alls som feber det går inte över efter en vecka. Det finns dom som alltid lever med de men lär sig att acceptera det och hittar ett sätt att leva som fungerar med hjälp av medicin och samtal. För dig vet jag inte, nu är medicinen så pass ny. Så man vet inte hur den kommer fungera på dig. Men jag hoppas att denna medicinen fungerar bättre än den andra. Sen hoppas jag att du får en tid snart till en riktigt bra psykolog som kan hjälpa dig på rätt väg.
Jag önskar ibland att jag kunde leva mig in i hur de är att leva med en ångest varje dag, då kanske jag skulle ha mer förståelse...

Efter ett tio års långt förhållande kan jag inte bara ge upp dig. Du är skälet till att jag vill leva, du är min allra bästa vän..

Tillsammans är vi starka ✌🏻️⭐️#psykiskohälsa #medberonde #skitångest

Likes

Comments

Precis vad gör man när inget hjälper? Just nu känner jag mig maktlös. Jag försöker att stötta och finnas där, men när inte ens det hjälper.
Nu är helgen kommen. Och du klarade dig igenom en hel arbetsvecka... Men nu är du helt slut och orkeslös. Du ligger i sängen och sover. Jag försöker pusha dig till allt som är roligt men nej. Det enda du orkar är att sova. Det är så otroligt jobbigt och frustrerande för man har ju endå planer för helgen. Ska jag sluta att leva mitt liv för att du mår dåligt? Nej jag kommer inte att göra det. För då har jag gett upp, jag tänker inte ge upp mitt hopp om att de blir bättre. För jag vet att den dagen kommer. Den dagen som jag längtar efter så mycket. När vi ska få må bra tillsammans..
Jag gör saker för att jag ska må bra annars fungerar jag inte som människa.. Jag går ut i skogen och rensar mina tankar. Ibland eller ofta tänker jag på vad kan jag göra för att du ska må bra, är det mitt fel att du mår som du gör? Jag vet att det såklart inte är det. Men man kan inte låta Bli att klandra sig själv..
Det är tur att de dagar jag inte heller mår bra på grund av ditt mående att jag har skogen som tillflykt. För där kan jag gå och rensa mitt huvud i lugn och ro. Sen har jag en kompis som jag förlitar mig på som är i samma situation. Vi pratar väldigt mycket och utan dig vet jag inte vem jag skulle prata med.
Jag är glad och tacksam över att din familj är så bra stöttepelare. Att jag vet att de är okej att vräka ur sig & att jag har någon som förstår..

Just nu är de inte bara du i min hjärna. Jag står inför ett beslut. Att byta jobb eller inte.. Ett framtida dröm jobb kanske? Jag vet inte.. På en daglig verksamhet med funtktionshindrade.. Men de blir långt att köra och mindre tid att jobba. Usch så svårt detta är. Jag måste ha bestämt mig tills imorgon.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt 😅


Tillsammans är vi starka ✌🏻️⭐️

#psykiskohälsa #psykiskohälsasuger #livetmedångest #medberonde

Likes

Comments