Gjorde en uppsättning på min mamma som skulle på glitter och glamour fest i helgen! Fläta på sidan och sedan har jag bara nålat upp resterande hår med hårnålar. Sedan efteråt så sprejade jag i guldig glittersprej i håret! Blir super fint med glittret! Dock syns glittret inte jättebra på bild men!

Puss o kram Tilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan Svejsan!
Lite bilder från bröllopsmässan förra helgen där jag var modell o hjälpte till att sminka lite folk!

Likes

Comments

Idag har provat lite grejer från Depend men verkliga inte inte allt på bilden haha. Jag har provat pennan till ögonbrynen som heter "Eyebrow Pencil Triangular" och den var verkligen superbra. Resultatet blev naturligt och inte jättemycket färg vilket jag tycker är snyggt när de kommer till ögonbryn. Det ska vara ett naturligt resultat och inte som att man har tagit en tuschpenna o målat på ett ögonbryn. Man kunde göra som strån i brynet men även heltäckande på dom ställena man vill att det ska vara så på tex i slutet utav brynet. Sen tycker jag väldigt mycket om deras 7 days nagellack som är superbra. Dom sitter längre än ett vanligt lack och finns i superfina färger. Återkommer med vad jag tycker om fler produkter när jag har prövat alla.

Puss o kram Tilda

Likes

Comments

Idag gjorde vi halloween sminkningar på make-up lektion. Vilket är svin roligt att göra! Man behöver inte tänka på att det ska vara perfekt osv utan de kan vara hur som helst med ojämna kanter osv. Jag försökte göra en pumpa av nått slag hahah och jag blev en vampyr som min kompis gjorde.Kanske lite inspiration till halloweenfesterna.

Puss o kram Tilda

Likes

Comments

Idag så gjorde jag lockar med en fön. Blev ganska nöjd med det just för att det var typ andra gången jag gjorde det haha. Det bli inte så skarpa lockar utan nästan mer vågar på håret. Men här har ni några bilder.

puss o kram Tilda

Likes

Comments

Hej!!!

Tänkte att jag skulle börja blogga igen! har inte gjort det på länge just för att jag inte har orkat och inte haft något att blogga om hehe! men jag ska försöka att börja lite smått igen o se hur de går. men här kommer en bild från närjag var i Spanien i sommars. har en ny dator så har inte riktigt fått över alla bilder en!

puss o kram Tilda

Likes

Comments

På hårlektionen i veckan så gjorde vi uppsättningar med loopar som det heter! Och detta blev resultatet utav mitt jobb

Tilda

Likes

Comments

Hej!
Det var länge sen man gjorde en uppdatering här! Tänkte att det var dags idag haha!
Idag så var jag och mamma på stan och shoppade och kollade på körsbärsträden i Kungsträdgården🌸 dom är verkligen så fina och det är så mycket blommor! Helt sjukt 😱

Likes

Comments