​Hej!

Jag har varit borta från min blogg ganska länge så att det har till och med hunnit att bli 2017. Jag har inte kunnat att uppdatera för att innan jullovet har jag haft mycket prov osv. Men nu så har jag tagit en liten paus från bloggen för att det inte ska bli för mycket för mig, men idag så kände jag att det var dags att komma tillbaka.

Som ni vet så har jag en youtube kanal men jag har slut på ide´r så om ni har några förslag vad jag skulle kunna göra så kommentera det gärna så gör jag den videon. Idag så tänkte jag spela in en smoothie challenge om ni skulle tycka att det är en bra ide så gån in på mitt senaste klipp och gilla så vet jag. Min kanal heter adisalivadic.

Ha en underbar dag. 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Igår så var jag och min familj i Kungsbacka och vi shoppade i Hede fason outlet.

Jag köpte inte så mycket utan jag shoppade bara i Levis, jag köpte ett par byxor och en ny ryggsäck som är militär grön. Byxorna kostade 300kr och ryggsäcken kostade 156kr,som sagt så köpte jag inte något mer för att jag inte hittade så mycket där som passade mig.

Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi.❤️

Likes

Comments

Hej!

Igår så var jag och min familj i Kungsbacka och där var det black friday och jag köpte bara inne på Nike och jag köpte träningskläder, jag kan visa det i ett annat inlägg. Jag valde typ ett tema rosa och svart men jag kollade inte så noga vilka färger det var utan jag märkte det när jag kom hem. Vi var också på Liseberg och där vann vi en stor kexchoklad men vi vann inget mer. Och det var gårdagen för mig.

Hoppas att ni har en härlig dag.💋

Likes

Comments

Hej!

Jag ville bara lägga upp ett nytt inlägg på bloggen för att jag har inte gjort det på länge, men jag har varit sjuk det senaste och sen har jag också haft mycket prov i skolan så jag har pluggat på. Just nu har jag höst lov och det är skönt för att då får jag sovmorgon och osv. Ni kan kommentera när ni har höst lov några har kanske redan haft, några kommer ha det eller något sånt.🤗


Ha en trevlig dag hejdååååå!!!!!!.❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag är förkyld och har haft feber, jag vet faktiskt inte om jag kan gå till skolan imorgon om jag mår bettre så ska jag gå till skolan. jag har inte kunnat skriva något nytt inlägg för att jag har haft läxor och jag är sjuk just nu ock så vidare.

Men jag hoppas att ni har en försatt trevlig kväll hejdå.

Likes

Comments