Hej!

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag är förkyld och har haft feber, jag vet faktiskt inte om jag kan gå till skolan imorgon om jag mår bettre så ska jag gå till skolan. jag har inte kunnat skriva något nytt inlägg för att jag har haft läxor och jag är sjuk just nu ock så vidare.

Men jag hoppas att ni har en försatt trevlig kväll hejdå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå allesammans!

Jag har ju en yt-kanal som jag gör videos på och jag tänkte göra en Q&A om ni vill så ni kan ni skriva lite frågor så kan jag svara på de. Det skulle bli bra att det finns många frågor så att jag kan svara på de.

Ha en trevlig kväll.🤗🤗❤️

Likes

Comments

Hej!
Idag så tänkte dela med nig några av mina musik "favoriter" (det är mest remix låtar) här kommer några av de låtarna som jag tycker om:
Du behöver inte skriva hela meningen vad de heter skriv bra låtens namn.
1. Keys N Karates- dum de dum (JiKay Remix
2. DJ snake & Lil Jon- torn down For wath (Onderkoffer Remix)
3. Top 10 best Laounchpad Covers of 2016

Det var några av mina låtar som jag tycker om att lyssna på, jag har ju självklart flera låtar som jag lyssnar på.
Hade så bra tills nästa gång jag skriver/lägger upp något HEJDÅÅÅÅ.🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Likes

Comments

Hej!

Skolan började i måndags och jag har börjat sjette klass och vi är äldst på våran skola. Jag har inte uppdaterat på 14 dagar så jag ville bara skriva ett litet inlägg. Jag kom hem två men sendess har jag bara killat och inte gjort något. Vi har inte fått några läxor än men det kommer vi att få nästa vecka. Imorgon är det torsdag och vi får se vad vi hittar på i skolan men min lärare sa idag att vi skulle gå på en "liten utflykt" någonstans för att det är så fint väder och jag såg på väder prognosen att det skulle vara 25 grader ute imorgon.

Men ni får hade så bäst tills jag lägger upp något nästa gång hejdåååå!!!👋👋

Likes

Comments

Hej!

Just nu är jag hemma i Sverige igen efter att jag har varit på semester. Dagen eftär vi hade kommit till Kroatien så åkte vi till Cres, där var vi i en väcka det var så sjukt varmt men de sista dageran vi var där så började det blåsa jätte mycket och det var kallt så vi åkte hen till Zagreb. Hemma i Zagreb var vi i några vägkor och jag och min syster shoppade jätte mycket (det kommer upp en video på min youtube-kanal). Efter vi hade varit i Zagreb i några veckor så åkte vi till Bosnien till min mormor, där blev jag, min syster, min mamma och min morbrors fru mat förgiftade. Det var jag som började spy igel mig och sen så började min syster också spy så vi åkte till akuten och där fick vi medicin, dagen efter mådde jag mycket betträ men sen så började min mamma, min syster och min morbrors fru spy så att de fick åka till akuten. män efter några dagar moded alla mycket bättre. Vi åkte hem till Sverige efter vi hade varit hemma i Zagreb igen, så det var min sommar detta året. Men om vi sammanfattar den här historien så blir det såhär: vi åkte till Cres i en väcka sen så åkte hem till Zagreb igen vi åkte till Bosnien efter att vi hade varit hemma i Zagreb i Bosnien så blev vi mat förgiftade och sen så åkte vi igen hem till Zagreb och hem till Sverige. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit Zagreb och åkte. Men jag hoppas att ni får en får satt trevlig dag hejdåååååå.

Likes

Comments