Hej!

Igår så var jag och min familj i Kungsbacka och där var det black friday och jag köpte bara inne på Nike och jag köpte träningskläder, jag kan visa det i ett annat inlägg. Jag valde typ ett tema rosa och svart men jag kollade inte så noga vilka färger det var utan jag märkte det när jag kom hem. Vi var också på Liseberg och där vann vi en stor kexchoklad men vi vann inget mer. Och det var gårdagen för mig.

Hoppas att ni har en härlig dag.💋

Likes

Comments

Hej!

Jag ville bara lägga upp ett nytt inlägg på bloggen för att jag har inte gjort det på länge, men jag har varit sjuk det senaste och sen har jag också haft mycket prov i skolan så jag har pluggat på. Just nu har jag höst lov och det är skönt för att då får jag sovmorgon och osv. Ni kan kommentera när ni har höst lov några har kanske redan haft, några kommer ha det eller något sånt.🤗


Ha en trevlig dag hejdååååå!!!!!!.❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit hemma från skolan för att jag är förkyld och har haft feber, jag vet faktiskt inte om jag kan gå till skolan imorgon om jag mår bettre så ska jag gå till skolan. jag har inte kunnat skriva något nytt inlägg för att jag har haft läxor och jag är sjuk just nu ock så vidare.

Men jag hoppas att ni har en försatt trevlig kväll hejdå.

Likes

Comments

Hallå allesammans!

Jag har ju en yt-kanal som jag gör videos på och jag tänkte göra en Q&A om ni vill så ni kan ni skriva lite frågor så kan jag svara på de. Det skulle bli bra att det finns många frågor så att jag kan svara på de.

Ha en trevlig kväll.🤗🤗❤️

Likes

Comments

Hej!
Idag så tänkte dela med nig några av mina musik "favoriter" (det är mest remix låtar) här kommer några av de låtarna som jag tycker om:
Du behöver inte skriva hela meningen vad de heter skriv bra låtens namn.
1. Keys N Karates- dum de dum (JiKay Remix
2. DJ snake & Lil Jon- torn down For wath (Onderkoffer Remix)
3. Top 10 best Laounchpad Covers of 2016

Det var några av mina låtar som jag tycker om att lyssna på, jag har ju självklart flera låtar som jag lyssnar på.
Hade så bra tills nästa gång jag skriver/lägger upp något HEJDÅÅÅÅ.🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Likes

Comments