Godmorgon alla!!!!

Idag har jag prao men innan jag åker till den så tänkte jag informera er lite grann. Eftersom att på fredag är det skolavslutning så har jag mer tid att uppdatera på bloggen inna jag åker på semester, jag och min familj åker på semester i juli så det är mindre än en månad kvar, men det jag ville säga med det här är att jag kommer att vara mer aktiv på min blogg.

Ha en trevlig dag, puss ock kram.💋Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Jag tänkte göra en lien haul på min blogg eftersom att jag inte hat gjort det på länge. Men sminket jag har köpt är ifrån kicks och en sak är ifrån Åhlens. Hoppas att ni gillar min lilla haul, puss och kram.💋

Den här necessär kommer ifrån Birger by Mikkelsen och är köpt på Åhlens för 250 kr.

Highlighte paletten från Clarins är en jätte fin duo med två våningar vilket menas två sorters highlighte, paletten är köpt ifrån kicks ock kostade 555 kr.

Ännu en till highlighter palette som är jätte fin men nu är den ifrån Lancome och är också köpt från kicks och kostade ca 400-500 kr. Och det var allt jag hade för min lilla haul och hoppas att ni gillade den.

Likes

Comments

​Hej!

Jag har varit borta från min blogg ganska länge så att det har till och med hunnit att bli 2017. Jag har inte kunnat att uppdatera för att innan jullovet har jag haft mycket prov osv. Men nu så har jag tagit en liten paus från bloggen för att det inte ska bli för mycket för mig, men idag så kände jag att det var dags att komma tillbaka.

Som ni vet så har jag en youtube kanal men jag har slut på ide´r så om ni har några förslag vad jag skulle kunna göra så kommentera det gärna så gör jag den videon. Idag så tänkte jag spela in en smoothie challenge om ni skulle tycka att det är en bra ide så gån in på mitt senaste klipp och gilla så vet jag. Min kanal heter adisalivadic.

Ha en underbar dag. 💋

Likes

Comments

Hej!

Igår så var jag och min familj i Kungsbacka och vi shoppade i Hede fason outlet.

Jag köpte inte så mycket utan jag shoppade bara i Levis, jag köpte ett par byxor och en ny ryggsäck som är militär grön. Byxorna kostade 300kr och ryggsäcken kostade 156kr,som sagt så köpte jag inte något mer för att jag inte hittade så mycket där som passade mig.

Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi.❤️

Likes

Comments

Hej!

Igår så var jag och min familj i Kungsbacka och där var det black friday och jag köpte bara inne på Nike och jag köpte träningskläder, jag kan visa det i ett annat inlägg. Jag valde typ ett tema rosa och svart men jag kollade inte så noga vilka färger det var utan jag märkte det när jag kom hem. Vi var också på Liseberg och där vann vi en stor kexchoklad men vi vann inget mer. Och det var gårdagen för mig.

Hoppas att ni har en härlig dag.💋

Likes

Comments