Jag var till Ullared i helgen som var. Blev en hel del saker. Mest julklappar. Tänkte jag skulle göra ett eget inlägg om det sen. Men i detta blir ser lite bilder från Fredrics kalas i måndags. Älskar att ta fram min farmors servis. ✨

Jag hade även semester då så jag hann packa upp allt/ baka.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi tog ner den vita rullgardinerna och satt upp gardiner istället. Blev otroligt nöjd, hela vardagsrummet känns större.

Fredric böt ju även beslagen i helgen till vår ärvda tv bänk. Spacklade för det gamla ock borrade nya hål. Dessa i ”gammalt guld” kommer från jula. 15kr/st.                                    Efter     -     Före 👇🏻

Före 👆🏻

Efter 👆🏻

Likes

Comments

Om 4 dagar åker jag till Ullared. En av årets höjdpunkter. Har ni önskemål om något inlägg där ifrån?


Vi ska sova på hotellet som vi bokade för 4 månader sedan, och då var det endast 15 platser kvar. Det är lite sjukt hur fullbokat det är överallt nu. Men ska bli så himla roligt att bara komma iväg.

Likes

Comments

Vi håller på inreder vårt vardagsrum så vi får det lite mysigare. Just nu är vi på väg till Västerås för att köpa lite grejer.

Vi hittade denna mörkblåa fåtölj på en köp å sälj sida för 500 spänn✨. Vilket kap! En modell som utgått från Ikea. Men den finns i mörkgrön nu som nyhet😍. Men vi kör blått tema nu. Så ska nog sälja iväg all mörk grön inredning å köpa lite nytt.


Tyget har jag beställt och väntat på för ett projekt. Ska även sy en kudde i det är tanken.


Gardiner ska vi nog köpa idag å sätta högt upp på väggen i vardagsrummet.


Fredric har faktiskt tagit tag i byrån å linneskåpet för att byta beslag. Tagit bort dom gamla trasiga och spacklat för hålen. Vi ska köpa nya handtag å fixa möblerna snygga och så man kan öppna dom haha.

Jag håller er uppdaterade här med bilder✨👌🏻


Likes

Comments

Igår smög vi in hos vår fina gravida vän när hon inte var hemma. Överraskade henne med en Babyshower och körde kräftskiva och party efteråt.

Vi åt gott fika, lekte lekar och mumsiga kräftor. Så kul när alla vänner kan träffas 💕.

Likes

Comments

Här kommer lite före och efter bilder från vardagsrummet. Idag köpte vi även en mörkblå fåtölj till vardagsrummet. Vi funderar även på andra gardiner. Men får fundera en stund till vad vi vill ha:).


Likes

Comments

Åh dessa kläder från hm😍 Hittade ej i butik igår men beställde ett helt gäng till barnen av dessa😍 Milla har vart fast i sina cirkus kläder från lindex som är för små nu. Får se om barnen vill ha något när det kommer hem.


Likes

Comments

Beställde hem dessa tyger + ett till för nästa projekt till barnrummet tror jag. Blir det bra så blir det en till vardagsrummet också. Håll utkik så delar jag med mig av bilder (ifall det blir bra) haha.

Otroligt fina tyger😍

Förresten, är det någon som har tips på sidor/ buriker med gardintyg till barnrum som går i blått?


Likes

Comments

Nytt hus tilll Novas rum.. Nu ska lite mer fixas i den hörnan av rummet.


Likes

Comments