Igår kastade vi ihop en smörgåstårta som fick stå och dra sig tills idag så dekorerade jag den idag. Mums så god den blev. Men en bit blev 1000 kalorier. Så har vart hungrig resten av dagen. Skaplig kaloribomb. Aldrig mer haha.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sakta med säkert så tar hallen sig. Är mkt special som tar tid. Men ikväll målar jag karmar. Alla karmar och ytterdörren ska målas vitt. Nya handtag och lås ska dit. Ventilations galler ska hittas och dit. 2 nya luckor till ska sättas på bokhyllan. Sen ska vi bygga en låda som ska tapetseras och sättas för proppskåpet som sitter så konstigt.

Sen lite småfix. Sen är vi klara. Ska bli så skönt. :) bjuder på lite bilder hur er ser ut idag.Likes

Comments

Min andra vecka på jobbet, är helt slut just nu. Detta med att sluta med socker var värre än jag trodde. Men det blir bättre, men vart extremt trött.


Idag var vi på min kusins 30 års fest. Det går ju inte alltid som man tänkt sig. Nova hade problem med magen så vi fick avgå tidigare. Kämpat hemma med 💩 nu på kvällen också. Livet till blöjfri gör mig gråhårig.


Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på något. Och tar mig friheten till en sovmorgon imorgon bara för att jag kan. Så alltså om jag får sova imorgon så får Fredric sova på söndag. Så imorgon kommer hela familjen sova länge och gå upp samtidigt medans på söndag kommer barnen vakna 7😂Likes

Comments

Tapetseringen av hallen är påbörjad 👌🏻 Även målning av dörrkarmar och lister. Skapligt gult innan. Dörren rakt på är listerna ej målade, men till vänster är karmen målad.


Kommer med bättre bilder inom kort.😊Likes

Comments

Vi köpte Didriksson overaller nu på rea. Men kostade endå 800kr/ st. Vi köpte en var till barnen. Men sen nu går tankarna att vi måste släpa dom till förskolan. Vi brukar alltid ha dubbelt av allt så vi slipper släpa. Men dom är ju så dyra haha. Men å andra sidan så snittar våra barn 16 timmar i veckan på förskolan så är ju inte varje dag heller. Så vi testar.


Å även dessa söta mössor från hm till matchningen. Barnen sprang runt i overallerna här hemma så dom blev helt svettiga😂Likes

Comments

Vi har beställt en ny bil. En passat. Vi har haft passat tidigare som vi vart jätte nöjda med. Om 6 veckor får vi den. Som vi längtar. Ett måste var automat. Det är så smidigt, säkert och skönt. Så nu längtar vi så klart. 😉Likes

Comments

Älskar sen sommaren och dess rea. Fyndat en hel del på rea. Även dessa konstgjorda blommor från rusta. Kostade 10 spänn styck. Röck på mig ett gäng. Mycket finare än vad jag trodde i butiken.


En bild från vårt vardagsrum. Just nu är det kaos skåpet. Lite allt möjligt finner man där. Men eftersom vi gör om lite nu ska det rensas och jag tror det får bli spel och pysselskåp. 👌🏻


Likes

Comments

Min sista semestervecka. Vi planerade att åka denna vecka till värmen. Bara dra dit solen är. Haha. Vi hittade inget lockande ställe alls. Så vi drog på en spontankryssning. Ville Viking var målet haha. Vi hade jättemysig liten resa. Vi bokade inte mat innan för vi viste ej att man kanske skulle gjort det. Hittade bara en resturang som verkade vara bäst anpassat för barn. Vi fick stå i kö två timmar för att komma in. Från typ 7-9.


När vi äntligen kom in och satt oss så fick man ta barnens mat direkt på buffé. Vuxna var tvungna att beställa. Barnen åt gratis om vi skulle äta, men fanns inte en enda rätt som vi nog skulle tyckt om. Så barnen fick äta upp sen gick vi och köpte en smörgås. Vi fick leva på smörgås på båten typ haha.


Vi är nog inga kryssningsmänniskor om man kan säga det så, men var iallafall mysigt.


Nova är i stort sätt blöjfri på dagarna. Är 💩 vi endast jobbar på nu. Att känna kisset och kissa går jättebra. Men 💩 kommer lite här och var haha. Så vi har med pottan överallt haha.

(Glömde kameran så är bilder från mobilen)

Likes

Comments

Tapeterna till hallen har kommit. Nu har vi hållt på med Millas rum först sen tar vi hallen snart. Men kolla inspo bilderna på den från google😍. Tapeten ska även gå att torka av ytan bra på, alltså perfekt för vår hall då haha

Likes

Comments

I onsdags hade jag ju även tjejfest. Ett härligt gäng kom hem till mig och åt och spelade spel, sen gick vi ner på hamnkrogen och söp oss fulla och badade i sjön. Jag var bakfull i 2 dygn haha. Ursh som jag mådde. Men vi hade iallafall kul!Likes

Comments