Våra kompisar kom förbi på förmiddagen. Vi gick för lek i snön. Så kul vi hade💕. Dom är helt underbara.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Först lucia på jobbet sen åkte jag hem och vabbade barnen då dom hade sista dagen som feberfria. Barnen hade lucia stämning hela dagen och testade deras kläder och sjöng flera gånger.

Dom ville vara lucior i år. Milla ville verkligen först vara enhörning men efter att ha kollat på mer jultema bilder så valde dom lucior. Såklart blev det guld. Och kronorna i guld sitter bra på barnens huvud och man jämför med vissa av den gröna modellen✨.

Sen mot eftermiddagen så åkte vi till deras förskola där dom hade lucia utomhus. Några släktingar kom och kollade sen bjöd vi på nybakta bullar hos oss efteråt. Min mamma stannade till kvällen och läste en ny bok som hon köpt till dom. 💕


Likes

Comments

Vissa dagar får mitt hjärta att brista mer än andra. Men nu tar jag och barnen jullov. Jag är ledig 11 dagar. Och barnen början igen i januari💕.


Idag gav vi även julgåva till barnens pedagoger. När jag frågade barnen vad dom tyckte vi skulle ge så skrattade dom å sa bajskorv. Perfekt tänkte jag. Så vi bakade cookie dough i form av bajskorvar haha.


Köpte vita presentkartonger från Wish och fejk gräsmatta från mattbutik. När dom frågade där vad jag skulle göra med så lite matta 😂🤔 vad svarar man.

Jo mina barn vill ge bajskorvar i julklapp till deras pedagoger å då ska vi lägga dom på fejlgräs å skriva att det är barnens bajs.

Nä pyssel bara....


Även handkräm fick dom. För hårt arbetande händer.


Likes

Comments

Så nöjd med årets julkort 😍


                                         Baksidan 👇🏻

Likes

Comments

Igår var jag på julbord med jobbet. En jätte trevlig kväll:).

Idag hade vi advents mys hos oss. Mamma kom hit och bland annat lekte med barnen, skrev adresserna på årets julkort.


Vi åt även lite julmat. Sen kom även min bror också en sväng och jag och barnen bakade så vi kunde fika👌🏻.​Vårt kök är så himla tomt, vi behöver något slags skåp eller förvaring för nya servisen vi fått. Vi behöver även göra en renovering av bordet eller köpa nytt. 

Likes

Comments

Min pappa fyllde år för 2 veckor sedan. Vad ger man någon som har allt? Jo ett bull kitt. Haha i pik om att få komma och äta bullar. Pappas bullar är verkligen dom bästa👌🏻

Sen fick han en tröja som matchade.

Bokade även en tårta och tog med :)

Likes

Comments

Klippte sönder barnens baby kläder och sydde en sovorm av det. Planerat det länge, sen såg jag detta enhörningshuvud som jag köpte av en på instagram så sydde jag dit barnens kläder som kropp😍


Likes

Comments

Släpade med mig familjen till Västerås igår. Vi skulle köpa lite julsaker. Barnen var så duktiga och engagerade igår. Så kul, verkligen. Vi hittade två ljusstakar på eco, dock så dyra, men dom flesta verkar kosta över 500 kr. Sjukt. Så vi köpte dessa på bilden till vardagsrummet. Sen har jag även satt upp en stjärna i köket. Smygstartar julen lite när det börjar bli så mörkt ute.


Bilden på Fredric och barnen får mig att smälta, vilken otrolig och fantastik pappa han är!Likes

Comments

Vab vecka för oss. Det är skönt att vi kan dela upp det. Jag är hemma måndag- onsdag och Fredric torsdag- fredag.

Milla har tid hos Logopeden imorgon, men osäkert om vi kan åka på det. Vi får se imorgon hur hon mår.


Jag har fortsatt rensningen här hemma. Barnen har vart trötta idag till och från. Men vi har tagit årets julkort idag. Och så beställde jag även dom perfekta julkorten✨! Delar med mig av bilder senare, ska först sända ut dom runt första advent.

✨Årets julkort, etiketter och vinröda kuvert! ✨

Likes

Comments

Kaos skåpet är rensat och sorterat. Även målat. Det var slarvigt målat med rosa inuti innan. Skåpet fick sig nu en mörkgrå färg inuti. Alla skapande saker, spel och pyssel fick lådor och bättre platser. Ska märka upp allt bara. Men barnen älskar skapa skåpet.


Tänkt vilket härligt minne för dom att komma ihåg (förhoppningsvis) om detta skåp. Att själva som vuxna sen ge till sina barn likadant kanske.


Jag rensade även hela vardagsrummet när jag endå var igång. Jag är inne i en rensa period. Jag vill rensa och sortera allt. Känner stressen släppa typ. Fredric blir tokig😂


Likes

Comments