Header

Att bara ha några få månader kvar här känns lika skönt som fruktansvärt. Har så mycket som jag vill berätta för er alla, och önskar att jag kunnat visa er allt. Såklart att skolan har varit tuff, och att det har varit tufft att anpassa sig i ett helt annorlunda och nytt land, men nu när man äntligen börjat göra det, måste man ställ in sig på att vi faktist åker här ifrån ganska snart, bara 4 månader kvar!
Saknar er alla 💓


Likes

Comments

Har haft väldigt fullt upp nu det senaste och därför inte gjort några inlägg. Men som många redan vet har jag varit en vecka i Okinawa med skolan. Väldigt kul hade vi det!! Fick även mitt dykarcertifikat sista dagen, fredag. Här nedan kommer bilder från veckan.

Måndag: Flyg till Okinawa

Tisdag: Båt, två dykarpass

Onsdag: Båt, två dykarpass

Torsdag: Hela dagen på en vacker ö + the final test 😐

Fredag: Hemflygning


Likes

Comments

En vecka i skolan ✅ och det är redan dags att välja vilket ställe man vill åka till och göra sina field studies på. Dyka i Okinawa, Hiking i Iya eller utforska Hiroshima, 5 dagar!! 😍😍 Såååå kul, längtar !!! Är lite osäker på vad jag ska välja,.. 

Vore kul att få veta vad du skulle välja, klicka gärna i här nere! ⬇️

Okinawa

Iya

Hiroshima

Likes

Comments

I torsdags besökte vi skolan, var lite nervös innan men allt gick super. Alla nya elever var där, vilket var ganska många + ca 2 elever från varje klass. Hela dagen började med en massa info, sedan var det rundtur på skolan. Efter det samlades vi och fick 1000 yen (70 kr) var till mat innan vi gav oss iväg till Landmark Tower. ( 69 våningar ) När vi kom fram åt vi på Starbucks, green tea frappuccino = super god!! Efter det gjorde vi lite lekar och sen var dagen helt plötsligt över .. Hade verkligen jättekul.

Idag däremot har jag varit först i ishallen och tränat sedan åkte vi till Harajuku (sök på det så hittar ni en massa roliga bilder), sedan åkte vi hem och köpte lite lördagsgodis.. Mmmm !!

Likes

Comments