​Jag har ju nu valt till Gymnasiet och kommer få svar någon gång i Maj tror jag. Vet nästan att jag kommer in men är ändå nervös och går i någon sorts ovisshet. Förutom detta är det sjukt mycket plugg, förra veckan hade vi tre prov, en redovisning och även en inlämning som ska lämnas in nästa tisdag om andra världskriget. Snart börjar även nationella proven och jag är sjukt nervös då dom är viktiga. Vi gjorde ju dom muntliga nationella i höstas och det gick väl relativt bra. Det krävs mycket i från oss nu i nian och jag måste säga tack till alla lärare som sagt att åttan är värst, jag har levt i en lögn haha. Ne men skämt åsido.

Jag vet att det kommer bli värre på gymnasiet, men då har man ju ändå valt ett program som intresserar en. Man kommer läsa ämnen som både är roliga och några som är tråkiga men sånt är livet. Det är ju liksom livets gång, allt är inte kul hela tiden och det har nog alla fått erfara. Men nu är det lov och glöm inte att slappna av!
Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Kommer skriva ett inlägg om invandring och om du är lättstött så hoppa över att läsa. Vill även tillägga att jag absolut inte är rasist på något vis och att jag tycker att alla människor ska behandlas lika i vårt samhälle. Har även många kompisar från andra länder bland annat från Syrien osv.

Läste på Facebook om hur en man blivit stoppad av grupper med 'barn' som hade velat ha cigg. 'Barnen' talade med dålig svenska och engelska. När mannen sa att han inte rökte hade dom börjat fråga efter pengar men mannen sa då också nej. Barnen i fråga blev mer aggressiva och ville ha hans telefon mm. Mannen kom iaf ifrån gruppen och kom chockad fram till sin bil med darrande ben. I kommentarerna skriver vuxna hat om hur alla invandrare ska ut ur vårt land osv. Jag blir bara förbannad över hur vuxna beter sig.
Det jag vill komma fram till är att jag blir så besviken över att vissa som kommer hit beter sig som svin rent ut sagt. Och att folk som är skötsamma och vill leva sitt familjeliv här i trygga Sverige ska behöva få hat från personer som drar alla invandrare över en kant. Blir så ledsen och besviken alltså. Mina grannar kommer från Azerbaijan, de jobbar, betalar skatt och barnen går i skola som alla andra svenska familjer, de läser svenska och är väldigt glada över att få bo här i Sverige. Ett tryggt land för deras barn att växa upp i. Men ändå möts dom dagligen av folk som klagar på nätet om att alla invandrare ligger hemma och lever på oss svenskar. Vilket dom faktiskt inte gör. Jag vill inte växa upp i ett land där alla hatar oskyldiga vad är ni för förebilder för era barn egentligen? Visst finns det invandrare som inte sköter sig också men man behöver inte dra alla över en kant, för majoriteten sköter sig faktiskt.
Var tvungen att skriva av mig lite. Vill även klarlägga att detta är min åsikt.

Likes

Comments

Är då taggad för jul nu! Julpyntet plockas fram här hemma och rummen fylls av en röd ton. Allt är så fint runt jul! Alla ljusslingor i mörkret och granar på torgen osv. Hitta några bilder på tumblr som bara är så lockande 🙌🏻❄️☃ var och klippte mig idag btw. Blev nog 5 cm kortare iaf, är så nöjd!

Likes

Comments

Dålig bild jag vet..
Men iaf, har på mig Molly jeans från Gina, en hoodie från Hollister & en svart bomberjacka 🎀

Likes

Comments

Såg denna på bio igår och jag rekommenderar den verkligen! 👏🏼

Likes

Comments

Jag och en kompis sen sexan har verkligen funnit varann, tycker det är så himla kul! Vi åker ju på läger emellanåt och sånt och vi är typ likadana till sättet. Våra paddelturer i somras är och kommer vara ett minne en lång tid framöver! Vi har redan gjort så mycket tillsammans, kvällar runt elden, paddling på Vänern i ösregn och solsken & nätter under stjärnorna 👭⛺️🌅🌌 imorgon ska vi iallafall ha en myskväll, kanske ev ska på bio eller nått liknande. Hoppas att vi kan vara bästa vänner länge! 👭💕

Likes

Comments

Blus från tessie/jeans från Gina tricot/skor från skopunkten

Likes

Comments

Alltså hur mysigt är det inte med höst? Så mycket fina färger. En till positiv grej är att man kan börja tända ljus och mysa under mjuka filtar med någon varm dryck i handen. Jag älskar hösten!

Likes

Comments

När jag kom hem från skolan så tappade jag upp ett bad och låg dä i någon timme, hehe 😁 Sen gick jag in på mitt rum och tände ljus och slängde mig på sängen. Behöver egentligen plugga men orkar inte typ.. Är så trött efter denna skoldag 💤 Hoppas ni har en lika skön kväll som jag! 👋

Likes

Comments