Header

TRÄNING, UTMANINGAR

​Hej!

Jag ÄLSKAR att träna och äta bra bara för att, ja, må bra helt enkelt. Jag började träna på gym för ca 3,5 år sedan och jag tycker att det är superkul! För första gången i mitt liv tyckte jag om att träna kondition och det var främst för att jag märkte av hur stark jag hade blivit och uthållig efter att varje gång ha uppvärmning på 2,5 km eller mer. I alla fall, min kondition var bättre än någonsin för bara något år sedan, men efter det har jag liksom fastnat i att köra styrka. Min kondition är fortfarande hyfsad men den är inte i närheten av hur bra den var och DÄRFÖR har jag bestämt mig för att dra ner på styrkan (inte helt men ni förstår) och öka konditionsträningen. Förut kunde jag springa 1 mil utan några problem så det är målet, att komma tillbaka till det. Jag älskar träning och jag älskar utmaningar så nu kör vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Hej på er!

Idag har jag jobbat hela dagen och fy vad jag är trött. Det känns helt underbart att jag är ledig imorgon verkligen. Ska ha det riktigt bra imorgon, dansa, bara vara och kanske köra ett konditionspass ifall dansen inte blir allt för intensiv haha.

Känner när jag sitter här hur slut jag verkligen är så ska nog bara ta det lugnt och se på någon mysig film och gå och lägga mig snart. Vem mer älskar att titta på någon riktigt mysig film innan man går och lägger sig??? Haha, jag har det som en liten tradition kan man väl säga. Och INGET går upp mot att titta på en Disney film innan man ska lägga sig. Disney nörd #1 här! Haha, lite rolig fakta om mig. MEN ni får ha det bra finingar så ses vi snart, puss!

Likes

Comments

ALLMÄNT, KOST

Godmorgon på er!

Vaknade för bara en kvart sen och ska väl försöka göra mig i ordning för jag ska nämligen jobba idag. Jobba, jobba, jobba! Jahopp, blir nog äggröra och knäckebröd till frukost (som vanligt haha). Älskar att göra äggröra på morgonen!
Nej, men nu får jag nog ta och gå upp för annars hinner jag inte. De ringde precis från jobbet och bad mig komma in tidigare och man måste ju ställa upp för laget i krissituationer. Ha en fin söndag, kram!

Likes

Comments

ALLMÄNT, MODE & SKÖNHET

Hej på er!

Idag har jag äntligen klippt mig! Det blev ganska mycket kortare, klippte av lite mer än en decimeter men blev sjukt nöjd. Har mamma att tacka för det haha!

Inte långt efter det blev det en fotopromenix (måste ju passa på med det fina vädret och när jag är ledig dessutom). Nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Blir nog en ganska stilla fortsatt dag, hoppas att ni har det bra.

Kram på er!

Likes

Comments