Veckan har gått i racerfart och nu är det helg pånytt, men det är ju inget man klagar på direkt. Idag hade vi en kortare skoldag så direkt efter att vi fick slutat gick jag, Hanna och Rosi till gymmet. Vid halv två åkte vi hem med Viktor, skönt att man inte behövde vänta på bussen. 


Ikväll har jag städat rummet, lämnat in en uppgift och duschat. Idag fick jag förresten hem min sänggavel som jag beställde förra veckan. Pappa hjälpte att sätta upp den så nu är den på plats 👌

Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt, om det inte händer något roligare förstås.
Trevlig helg! 🎉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Helgen har varit ganska bra, har mest bara tagit det lugnt men det är ju skönt med såna helger också. Har bland annat hunnit vara till Kolari en vända på fredag, läst bok, jobbat, varit me kompisar och sovit.
Skoldagen idag gick ganska bra trots att jag var sjukt trött, ska försöka ta en tidigare natt idag så att jag är lite piggare imorgon.
Nåjaa, hade inte nå mer att skriva hit så jag säger godnatt i förväg!

Tre bilder från ihelg 👆

Likes

Comments

En ny vecka är igång och allt flyter väl på som vanligt bara. Denna vecka är dock lite lugnare än dom tidigare så det är ju skönt iaf. Gårdagen bestod av gym direkt på morgonen, sen skola från halv elva till tjugo över tre. På kvällen gjorde jag inte så mycket annat än att övningsköra, basta och sen bara chilla. Idag hade vi en ganska chill skoldag och direkt efter skolan for jag och jobba, därefter har jag pluggat lite smått och nu ska jag strax gå i säng. Känner att jag är så trött varje morgon så jag hoppas på att somna lite tidigare ikväll. Hade väl inte så mycket mer att säga, blev ett helt ointressant inlägg men det kändes så tomt här på bloggen så var tvungen å skriva något hit. Godnatt!


Likes

Comments

Halloj!
Skoldagen gick ganska fort, hade först prov på morgonen och efter lunch var det tänkt att vi skulle på en föreläsning, men det blev inställt så vi fick sluta tidigare. Dessutom hitta vi skjuts hem så man behövde inte vänta två timmar på bussen.
Igår var jag till Gällivare med morsan, gick först runt på stan där jag köpte lite av det jag behövde. Senare var det dags att fara och sätta tandställningen, hade inte så ont igår men idag värker det väldigt mycket, men det går väl över nångång.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, de blir iaf en pluggfri kväll så det känns skönt!

I tisdags när jag kom hem hade morsan tapetserat och städat mitt rum, blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Har ännu kvar lite saker som jag har tänkt fixa i rummet men ska vänta med det ett tag.

Likes

Comments

Hejsan!
Har inte blivit nå inlägg här under den senaste veckan och anledningen till de är för att jag inte har haft tid. Just nu har vi ganska mycket i skolan, prov bland annat, så förra veckan gick åt till att plugga på kvällarna, och så kommer det se ut de två veckorna framöver. Känner redan nu att jag längtar till höstlovet!

Helgen gick fort, har mest bara chilla så det blev en lite lugnare helg, men nog är det också skönt ibland.
Idag hade vi skola från 10:25 till 15:20, under kvällen har jag varit till Pajala en snabb vända med morsan, läst till prov och bastat. Hade tänkt att jag skulle ta en tidigare natt idag, men det lyckades jag inte riktigt med, för försöka imorgon istället.
Godnatt på er! 😴

Likes

Comments

Hejsan!
Har inte haft nån blogglust alls den senaste veckan, dessutom har jag inte haft något intressant att skriva om heller.. Men jag tänkte att jag kikar in här en snabbis innan jag går i säng.
Det har inte hänt så mycket speciellt nu i veckan, bara det vanliga vilket innebär skola, jobb och läxor typ. Dock råkade jag gå å dra på mig en förkylning nu i veckan, så både igår och idag har jag varit hemma från skolan. Så ihelg ska jag nog bara försöka ta det lugnt och hoppas på att bli frisk. 
Trevlig helg!

Likes

Comments

Halloj!
Idag vaknade jag ovanligt tidigt, kunde sen inte somna om så det blev bara fem timmars sömn för mig inatt. Trots det har jag varit hyfsat pigg idag, fast de kanske vänder sen till kvällen.

Gårdagen var bra, hade skola till ett. Direkt efter skolan for jag och jobba, kom hem några timmar senare och då hade min bomberjacka kommit som jag har beställt förra helgen. Storleken var bra och jackan var snygg så jag blev väldigt nöjd faktiskt!

Idag bestämde jag mig för att gå ut och fota litegrann. Solen har ju varit framme hela dagen så jag passade på att fara då jag ändå inte hade något bättre för mig.
Snart blir det kvällsbön, men några andra planer för ikväll har jag ännu inte.
Men ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi!


Likes

Comments

Godkväll!
Idag tog jag ledigt från skolan för att fara på älgjakt istället. Skönt att missa en lång skoldag iaf, torsdag är en av de jobbigare dagarna såå. Dock vet jag inte om min mentor blir så glad när jag är borta en till dag 🙈

Imorgon är det fredag på nytt, favoritdagen på veckan, dessutom slutar vi tidigt så det är najjs 👏

Likes

Comments

Hejsan!
Idag började jag först vid kvart i tio, så jag började dagen med ett träningspass på gymmet. Gick sen till skolan och hade två kortare lektioner innan lunch. I slutet av dagen hade vi en betydligt längre lektion, dock fick vi sluta tidigare än vanligt, så det kändes bra.

Nu ikväll har jag inte gjort något speciellt, tog en tupplur i nästan två timmar och efter det har jag bara suttit och löst sudoku, hade inget bättre för mig..
Nu lockar sängen mer än att sitta här och skriva, så jag säger godnatt istället!

Likes

Comments