I söndags var det en helt vanlig, ganska tråkig söndag, och jag satt i köket och pluggade inför mitt historiaprov. Zimon som bor här i sommar hade varit hos sin släkt nere i Skåne ett par dagar, och i förrgår då när han kom tillbaka hit hade han med sig världens bästa överraskning... Emelie!! Min syster som jag inte träffat på 9 månader - innan jag åkte till Madrid och allt - hade som överraskning och helt utan att någon i familjen visste, bokat en resa hem från USA dels för att vara med på min 18-årsdag! Jag är lyckligare än någonsin och det känns helt otroligt att hon är här hemma med oss, jag trodde jag drömde när jag hörde hennes röst från hallen.. Dagen gick från att vara en väldigt seg söndag till att bli den bästa dagen på såå länge. Världens bästa 18-årspresent och jag är verkligen överlycklig! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna bild gör mig så glad. Älskade bästa vänner

Nu har vi redan hunnit gå in i juni sedan jag bloggade senast och hur galet är inte det? Idag om en vecka fyller jag 18, och dagen efter det har vi redan sommarlov. Jag har som ni vet haft det väldigt kämpigt i skolan den här terminen så att vi är färdiga snart, efter bara 3 prov till, det känns nästan lite overkligt för mig. Jag är så himla stolt över mig själv som lyckats ta mig igenom dessa senaste månader och det ska bli så skönt att äntligen få vila ordentligt och slippa all stress och alla krav från skolan. Wow, vad jag är glad just nu.

Likes

Comments

Dessa bilder summerar min otroligt bra lördag med goa, underbara vänner! Jag var inne i stan redan vid 10:30 och mötte då Jojjo, Felicia och Elin. Idag har det varit pride-festival här i Halmstad, så vi kollade runt väldigt mycket i ett antal timmar, innan vi gick till Harrys för lunch. Oskar kom och mötte oss där och sedan var det dags att gå i tåget genom stan. Resten av kvällen tillbringade Jojjo, Oskar och jag i picassoparken med jordgubbar och annat gott. Efter att ha legat hemma sjuk i en vecka nu var det riktigt härligt att få komma ut och träffa vänner. 

Likes

Comments

Idag, och särskilt ikväll, har inte varit en särskilt bra dag, men jag tar nya krafter för som bilden säger: imorgon är det fredag!

Likes

Comments

Lite gammal bild x2, men den visar min otroliga glädje! Idag fick vi tillbaka de nationella proven vi gjorde i matte förra veckan, och jag kan säga att jag var beredd på att få F och säkert göra om stora delar av kursen i 3an, men jag blev godkänd! Jag fick till och med nästan ett D och jag har aldrig varit såhär glad över ett prov förr. Nu har jag ​ingen mera matte under hela gymnasiet!! Jag kände bara att jag ville berätta detta, hihi

Likes

Comments

Temat för hela helgen här i Härnösand är mänskliga rättigheter, och idag ligger mycket fokus på barns och kvinnors rättigheter. Jag trivs som fisken i vattnet här med FN-förbundet och härliga medlemmar! Jag hinner dock inte berätta om allt vi gör just nu, för nu börjar dagens första föreläsning! Så adios!

Likes

Comments

Min dag började redan klockan 04:30 då jag skulle upp och göra i ordning mig för att åka till tågstationen cirka två timmar senare. 06:35 lämnade jag, Jojjo och Felicia Halmstad och vi är fortfarande på väg upp mot Härnösand. Vi har bytt tåg i både Göteborg och Stockholm och har fortfarande 2 och en halv timme kvar.. Att åka tåg i 10 och en halv timme är allt lite segt, men jag har gott sällskap så jag ska ej klaga! Detta kommer bli en bra helg!

Likes

Comments

Nu har jag nästan precis kommit hem efter att ha varit och tagit blodprover på sjukhuset. Man kan väl säga att jag är ganska van vid det vid det här laget, men ändå gick det inte superbra idag.. Jag har inte fått varken äta eller dricka på 12 timmar nu innan jag skulle ta proverna då de ska tas på fastande mage, så efter sköterskan fyllt 5 rör fick jag blodtrycksfall och kände mig både yr, illamående och svimfärdig. När det blev bättre efter en liten stund var nästa sköterska tvungen att sticka i andra armen för att få blod till de 2 sista rören, och jag måste spänt mig rejält mycket för usch vad ont det gjorde. Och detta kommer från mig som inte har några som helst problem med att ta blodprover egentligen..

​​Nu mår jag bättre på det planet, men är ändå hemma från skolan eftersom jag ju som sagt igår är väldigt förkyld. Imorgon bär det av till Härnösand så jag måste försöka piggna till lite till dess. Besos a todos!

Likes

Comments

Torsdag: Det var ju Kristi himmelsfärdsdag så vi var ju lediga. Jag tror inte jag gjorde mycket mer än sov för att ta igen all den sömn jag missade nätterna innan pga konserten och prov, osv.
Fredag: Riktigt go kväll med otroligt härliga människor hemma hos Jojjo! Det var en sån där kväll man inte ville skulle ta slut, för man hade bara så roligt hela tiden. Det slutade med att Oskar och jag låg och pratade till halv 6 på morgonen. Jättemysigt, men kanske lite dumt med tanke på att jag skulle upp bara någon timme senare..
Lördag: Mamma och Elliot hämtade mig hos Jojjo och så bar det av till Skåne! Både Joakim och Hanna har fyllt år så det var lite födelsedagsfirande där. Vi åkte hem rätt tidigt på söndagen och jag minns inte ens vad jag gjorde hemma resten av dagen, *lite dåligt minne här, ja*

Nu har jag blivit smittad utav Elliot som har dragits med en ganska rejäl förkylning i några dagar, så jag blev hemma från skolan igår. Gullig som han är så kom Oskar med choklad när han slutat skolan och hjälpte mig med matteplugget, inför det nationella provet som var idag, en stund, innan han åkte hem till sitt eget skolarbete. Då kom istället Lukas hit och hjälpte mig ännu mer med matten och han åt sedan här med mig och familjen. Så trots att jag mådde väldigt dåligt igår hade jag en bra dag tack vare dessa underbara killar! Jag har så goa vänner. 😍

Som alla andra som läser matematik 2b hade jag nationellt prov idag, och det gick väl som det gick. Jag har haft det otroligt jobbigt i matten den här terminen så jag kan bara hoppas att jag i alla fall lyckades skrapa ihop tillräckligt med poäng för att få ett E idag. Det här med matematik är inte riktigt min grej...

Likes

Comments