View tracker
View tracker

Min midsommar spenderades i Söderhamns skärgård med ett härligt gäng! Jag och mina två bästa vänner blev bjuda till en stuga vid havet. Typ finaste platsen man kan spendera midsommar på? Hade den bästa midsommar någonsin!! Sill, snapsvisor, kubb, sol, midsommarstång, kransar i håret, dans hela natten och massa härliga människor. Vad mer kan man begära på en midsommar? Bästa❤️

Likes

Comments

View tracker

Picknick vid en sjö med Daniel igår, mysigt! Köpte oss en varsin sallad och satte oss i kvällssolen på en brygga med en filt. Älskar sommarkvällar! Nu är verkligen sommaren här, så glad!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni saknat mig? Nu är jag förhoppningsvis tillbaka, tog en paus från bloggen. Ska försöka uppdatera lite oftare nu på sommaren då jag knäpper mer bilder nu.

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten efter en sjukt bra helg med massa underbara människor! Bara glädje! Nu börjar sommaren på riktigt och jag är så sjukt taggad! Om en månad får jag semester!!

Likes

Comments

Trots jobbhelg fick jag tid till att umgås med mina bästa vänner. Firade Björn på Helt Enkelt i lördags. Med godmat och massa dricka. Dock blev de tidig hemgång för mig då jag jobbade i söndags. Idag har jag spenderat nationaldagen med Daniel i Sandviken. Ätit god mat och varit ute i solen. Längtar så till på fredag då vi åker till sthlm för summerburst!!!

Likes

Comments

SENASTE DAGARNA

Likes

Comments

Nu börjar min helg lida mot sitt slut, så bra helg med lite firande av mig med släkt och vänner. Idag har vi grillat hemma hos mamma. Så gott, grillade champinjoner och oxfilé. Nu ska jag vila inför nattjobb ikväll.

Likes

Comments

Min helg har bestått av mycket fest, i fredags var jag på sommarfest i Furuvik med jobbet. Så bra fest som avslutades med karaoke på Hits for you. Har alltid så roligt med mina kollegor! Igår blev det en spontan utgång med Almedina. Vi skulle gå ut och äta men slutade med massa drinkar, vin, prosecco och vattenpipa på Söderhielmska. Så bra kväll! Idag har man varit helt slut efter helgens festande. Ätit kinabuffé och bara tagit det lugnt i soffan.

Likes

Comments

Igår fyllde jag 22 år, lite ångest man börjar få. Vill inte bli äldre... Fick massa fina gratulationer, vid fyra plingade det på dörren och där så Daniel med världens finaste blombukett. Sååååå fin, dog. Senare bjöd han ut mig på middag på Church Street. Så himla bra födelsedag!

Likes

Comments