Header


Det här med att unna sig själv det är ganska härligt. Härom veckan så hade jag ett jätte shopping sug och beställde lite grejer från Nordic Feel såhär nedanför finns de grejer jag beställde och länkar till deras sida. Jag lovar att jag ska börja skriva ordentligt igen men har haft mycket hemma och i skolan. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Jag har ett sånt shopping sug men ska till Köpenhamn om en månad så jag behöver spara lite så jag tänkte att jag delar med mig istället med vad jag har för cravings.

Detta är vad jag har för cravings i sminkväg, vil beställa så mycket men får vänta till efter Köpenhamn... Så här får ni ett väldigt kort inlägg om smink då jag tycker det är väldigt roligt med smink även fast jag inte är särkilt duktig på det men men. I veckan så kommer det ett lite mer "vanligt" inlägg hoppas vi ses då!
1. Wet n Wild Coverall Primer (http://stylewish.me/link/click/147320)

2. The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipsticks (http://stylewish.me/link/click/147321 )

3. NYX HD Photogenic Concealer (http://stylewish.me/link/click/147322 )

4. NYX Fyll Coverage Concealer (http://stylewish.me/link/click/147323)

5. MakeUp Revolution Pro Fix Setting Spray (http://stylewish.me/link/click/147324 )

6. MakeUp Revolution Cream Contour Kit (http://stylewish.me/link/click/147326 )


Likes

Comments


Att sakna sin bättre hälft i 3 månader kan vara en av de värsta upplevelserna jag har varit med om MEN nu är jag hemma och det är så härligt. Visst så saknar jag livet på Gran Canaria lite för det var ett så enkelt liv men rutinerna här hemma, skola, vänner och bara små grejer gör att det känns som om det livet inte har hänt. Det bästa med den här sommaren var att jag upptäckt småsaker om mig själv  och hur jag är som person vilket har varit väldigt intressant. En av sakerna jag har upptäckt som i nuläget är att jag känner mig tom utan Annie i närheten. Det är fortfarande tidigt i vårt förhållande och vi är unga men så fort jag inte är med henne så blir det ett tomt hål och jag känner mig inte som mig själv. Förutom det så har det varit en väldigt nyttig erfarenhet och jag skulle definitivt göra något sådant igen. En av tjejerna som jag jobbade med hon frågade om jag ville stanna och ha hand om barnen i bamse klubben eftersom dom behöver svensk och nordisk talande personal och hade jag inte gått i skola så hade jag lätt stannat så i framtiden blir det nog att jag hittar på något sådant om jag får möjlighet till det. 

Det är dock lite konstigt att vara hemma igen. Visst är det roligt att träffa alla igen men är så inte van vid dom här rutinerna och detta livet men det kommer jag snart in i igen, det gör man alltid. 

Likes

Comments


Om ca 10 dagar så åker jag hem från Gran Canaria och det ska bli så himla härligt!

Jag kommer skriva mer om min upplevelse och vad jag har gjort sen när jag har med tid och lite bättre wifi men kan sammanfatta allt med varmt, härligt och en upplevelse för livet.

Här kommer lite bilder från sommaren.


Likes

Comments

Här kommer en video på min nästan dagliga sminkrutin. Jag tycker det är väldigt roligt med smink och man kan vara riktig kreativ med det såhär kommer en liten video om hur jag sminkar mig. Hoppas ni kan tycka det är kul att kolla på.

Ha det gött igelkött!


Likes

Comments


Att vara kär är nog en av de bästa känslorna man kan ha. Jag har aldrig varit såhär lycklig eller mått såhär bra psykiskt och det är helt troligt hur en person bara kan komma in i ens liv och ha så stor påverkan på hur man mår.

Min flickvän Annie hon är helt underbar och gör mig så lycklig att jag blir lite tårögd medans jag skriver detta. Jag vet att många kommer tycka att jag är ung och jag vet inte vad kärlek är men det är inte upp till dom. Sen finns det många som säkert har något emot att jag har en flickvän och inte en pojkvän även fast det flesta har ett öppet sinne och är helt okej med det så finns det ändå några få som tycker att det är fel och ni kan ju ta och inse att man får älska vem man vill och det är okej om det är en av samma kön. Nu är ju jag inte så fokuserad på det här med kön utan som min flickvän sa "Jag blir kär i personer, inte kön". Tycker det är väldigt bra sagt och jag känner samma sak varför fokusera på själva könet och könsrollerna? Nu är jag inte jätte insatt i sådana här frågor så jag kommer inte gå in så mycket mer på det.

Det var bal igår här i min hemstad och herre hades (internskämt) vad alla var vackra. Alla klänningar och kostymer (de flesta) var så magiska och underbara att jag dog lite inombords. Alla var så fina och stiliga, speciellt min flickvän.

Märker ni att jag är kär? jag kan inte sluta tänka på henne, hon är min bättre hälft och jag hoppas alla någon gång i sitt liv får uppleva en sådan här lycka och kärlek.

Nu kommer hon snart hit, hem till mig och det kommer bli en bra avslutning på en väldigt bra vecka!

Ha det gött igelkött!


Likes

Comments


Den 10 Maj 1998 ca 22:00 föddes det en liten tjej som blev kallad Adina. Det var 18 år sedan och den tjejen är jag, ganska tydligt. Jo igår så kom den stora dagen, jag blev 18år. Alla har frågat "hur känns det?" och ärligt talat så vet jag inte. Det känns som vanligt, inga stora förändringar direkt. Hade en helt underbar dag också så det blev kanon!

Började dagen med våfflor till frukost och det var så gott. På eftermiddagen fikade jag med min flickvän och ja jag sa flickvän. Hon bjöd mig på fika och vi hade det jättemysigt. Senare på kvällen åt vi sushi och jag fick paket. Så nu har jag fått ett presentkort hos vår lokala tatuerare!! Så ska boka tid och eftersom jag ska vara iväg hela sommaren blir det en tatuering i höst...om jag kan bestämma mig vad jag vill skaffa.

Jag har också tagit väldigt mycket bilder på sistone (på tal om något helt annat) så dom tänkte jag dela med mig någon gång senare i veckan. Annars så finns det inte så mycket mer uppdateringar i mitt liv. Så nu säger jag godnatt så hörs vi en annan dag.

Ha det gött igelkött!

Likes

Comments


Lycklig, kär och magisk. Så skulle jag beskriva mitt liv just nu. Har träffat en helt underbar person som gör mig så lycklig och jag är så kär. Kommer inte gå in på detalj vem denna person är men hen kan vara det bästa som har hänt mig någonsin. 

Vi träffades i höstas och blev vänner sen umgicks vi mer och mer och nu så är jag så otroligt kär. Känns nästan inte verkligt och har aldrig känt såhär för en annan person innan och det är helt ljuvligt men också lite läskigt.  

Så fort jag hör hens namn, pratar med hen eller bara tänker på hen så får jag ett leende på läpparna och det är en helt underbar känsla!

Skulle kunna skriva flera sidor om hur mycket den här personen betyder för mig men då blir det väldigt tjatigt och inte så kul för er att läsa. Är väldigt lycklig och det är det enda som räknas. 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag! (För det kommer jag få)

Ha det gött igelkött! 

Likes

Comments


Just nu önskar jag att jag hade haft lite extra pengar att spendera så jag hade kunnat skämma bort mig själv. Har kikat runt på bland annat Nordicfeel och Lyko och hittat grejer som jag önskar att jag hade råd med just nu men men det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Men här kommer ett collage och länkar till det jag vill skämma bort mig själv med.


Likes

Comments


Det var ett tag sen jag skrev ett nytt inlägg. 

Det har hänt en del sen sist fast jag kommer inte ta upp det idag. Jag sparar det till en annan dag!

Igår kväll tror jag så insåg jag att mitt självförtroende har förändrats så mycket på bara 1 år, det har stigit så mycket och jag är så förbluffad och "amazed" att så mycket kan hända på så kort tid. Jag har även förändrats som person och jag vet mer om mig själv och vem jag är. 

Nu har jag påsklov och det är så härligt med lite ledighet, det behövdes efter musikalen. Den här veckan har jag ganska mycket på gång men jag får ändå lite tid för mig själv och det känns bra. Det är faktiskt en sak jag har lärt mig om mig själv är att har jag mycket inbokat så måste jag ha lite tid för mig själv annars får jag en liten "mental breakdown". Det misstaget har jag gjort och då blev det lite kaos men men man lär sig av sina misstag! 

Nu har jag inte mer att skriva om så vi hörs kanske senare i veckan. 

Ha det gött igelkött! 


Likes

Comments