Man kan danne seg visse inntryk av mennesker man møter i livet, man danner seg meninger om personer og handlingene deres. Andre ganger legger man så vidt merke til den ukjente som alltid like stille og bekjedent passerer forbi, hun eller han du ble kjent med og du tror du kjenner, kanskje sjuler noe du aldri kunne forestille deg. Noen mennesker viser glede, andre sårhet, noen viser mye sinne og noen viser kanskje ingen verdens ting.
Personlig er jeg nok en person som har ofte prøvd å dekke over mye smertefulle minner og tanker med å jage meg selv videre med prosjekter med og uten meninger. Med dårlig fokus på den virkelige hverdagen. En ny dag dekker over den forrige, ny uke blir til ny mnd og en ny mnd blir til et helt år! Veldig ofte går den samme tanken igjennom hode mitt, "Hvor var hjelpen når jeg virkelig trengte den! Hvorfor lot det offentlig bare alt suse forbi og bli glemt? Er dette meningen med livet? Skal jeg aldri få lov å senke skuldrene mine, nyte mine barn i fred og ro? Ska jeg aldri igjen få lov å trekke pusten helt ned i magerota mi og puste?"
Uansett, nå ska dere få et lite innblikk i mitt liv og få den hele og fulle sannhet i noe sett fra min side, opplevd fra min side og hvordan livet er i dag!
Jeg håper jeg kan åpne øynene til mange, være til hjelp! Ikke minst håper jeg denne bogget kan være til hjelp for meg selv. På tide å tømme ut dritten, for begeret har rett å slett blitt overfylt!

Likes

Comments