- jag kan inte sova inatt. Det blir så ibland. När allt i kroppen slutar samarbeta och gör allt dom inte borde. Ett exempel av alla problem jag dras med nu.. hunger. Jag är hungrig och klockan är snart 04.30!!! Är det okej att äta då?

Nej.

Nu är det inte så att min inställning till mat är skev, eller jo, egentligen. Men enligt mig hanterbart. Jag väger 51.5kg och älskar mat! Men jag kan verkligen inte äta normalt. I perioder dillar jag om att äta 6ggr på en dag.. det! Tar ibland upp en hel dag.

Lovade mig själv att börja träna imorgon igen. Så jag kan äta mer.


Och när jag vill

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Försöker hitta kraft att kliva upp ur sängen, men regnet vräker ner. Har massor att stå i idag inför ett kommande projekt med min förmodligen kollega och delägare! Jag hoppas verkligen vi får igenom detta och att det börjar rulla på.

Med adhd tänker man ju fruktansvärt mycket och verkligen HELA tiden, så jag ska försöka att inte dra på alldeles för mycket , även om viljan är såå stark, så behövs balansen.

Påtal om balans.. att vantrivas som jag skrev om. Igår gick jag och Ida först och fikade. Sen tog vi en promenad runt Djurgården. Det var perfekt höstväder och jag kände ändå att balansen började komma. Jag uppskattade staden.

-

Nej nu ska jag upp! Försöka mig på morgonyoga, frukost och plocka lite innan lunchen ska lagas!!

En bild på min slutfotografering vill jag också dela med er.


Likes

Comments

Torsdaaag! Wow. Idag gick jag ut min utbildning på makeupstudion education, jag är nu makeup artist och hårstylist!!! Jag är så stolt över mig själv, att ha kommit så långt och att jag faktiskt aldrig ger upp.

Det firas iallafall på Egon med mamma och mormor. Lite shopping på MoS och om kroppen vill/orkar blir det bowling med klassen ikväll.

Det är också 6mån sedan min älskade Caine somnade in. Har honom extra mycket i tankarna idag.Likes

Comments

Wow! Nu har jag tagit mig igenom 12 veckor.. Idag känns det lite bättre, som att jag ändå kan ta mig framåt trots att jag som jag skrev, vantrivs! Men, jag sa ju också att på denna resa kommer jag hitta lösningen.

Idag har vi specialeffekter, och är inte det så himla passande nu till halloween? Jag älskar att skapa på dethär sättet.


Likes

Comments

Jag är mitt i livet. Mitt i livets ålder, mitt i jobbet, mitt i mig själv och mitt i en alldeles för stor stad,.

Hur tar man sig framåt? Hur ska jag göra för att slippa känna obehag och hemlängtan.. Det tar vi reda på nu!


Det är andra gången jag bestämmer mig för att bara lämna vissa saker bakom mig och börja om. Ta nya steg och upptäcka nya gator. Förra gången så flyttade jag ju hem från Stockholm för att jag kunde aldrig trivas i staden. Allt jag gjorde var obehag. Men.. Jag ger det en ny chans! Hmpf.. Jag vet inte riktigt om jag trivs nu heller.

Så står jag här. Jag är ensam, mitt emellan alldeles för stora byggnader, och människor. Så mycket människor! Nej jag får panik. Vart är lugnet, naturen och dom friska vindarna.. Jag längtar hem.

Men denhär gången kan jag inte bara fly. Jag måste stanna upp, TVINGA mig själv att stå STILL! Sandra, rör dig inte.. Jag vet att det är påfrestande och det kryper i kroppen. Tänk om.

Här hittar vi en lösning och en väg att gå runt känslorna som just nu bubblar inom oss, att göra det man älskar, i en stad man inte trivs i.. Vart ska vi börja? Vart ska JAG börja?

Ska jag ge upp och släppa allt för att jag inte trivs? Näe.. Det vore som att ge bort livet. Vem ska styra den här skutan? Ingen annan än jag! Så.. okej, jag måste fortsätta. Nu är det obehagligt. Så jag behöver men balans! Balans i vänner, familj, natur och hemmet. Kan kanske mitt val av yrke överväga känslan av tomhet och hemlängtan? Att om jag bara fokuserar nu så kanske det borde lösa sig? Kan det vara så enkelt? Nej.. Jag måste jobba mer på att få det stabilt! Jag har en rejäl resa framför mig..

Att älska det man gör, i en stad man vantrivs i!


Likes

Comments

Det var 2006 någon gång , som du och jag för första gången träffades och jag gillade dig inte.
Du stormade in i mitt liv och började förändra saker, med dig kom inget gott, det förstod jag direkt.
Jag skulle fyllla 14.

Bästa sättet att börja med en sådan vänskap som vi skulle få, är inte genom att skapa ett eko i mitt huvud..
Eller försätta mig i en inre stress, en rädsla och smärta.
Du om någon kunde få mig att tappa kontrollen och isolera mig.

Alla nätter jag låg vaken och alla dagar jag sov mig igenom, tankar.. tankar tankar tankar!!! Livet.
Nu kommer den obekväma smärtan och trycket i bröstet igen, känslan av att hjärtat försöker slå sig fri från kroppen.

Det var då.
I 10 år har du följt med mig, vart jag än går och när jag som minst behöver dig, är du och irriterar som mest.
Det är dags att du och jag börjar samarbeta.

Jag orkar inte att du står och drar i min högra arm, och jag får stå och dra i min vänstra arm, du håller på att slita sönder mig!
Du har inte längre någon rätt att göra som du vill med min kropp och nu och här är livet mitt.
Från och med nu, är jag vår kapten
Jag har accepterat dig för längesedan, men det är inte såhär vi ska jobba,
Du måste lugna ned dig, sluta va lika intensiv som hjärnan.
Ni måste kommunicera och dela upp arbetsuppgiften.
Du kan inte vara överallt

Förstår du mig? Du behöver inte säga upp dig, bara lugna ned dig. Du kommer alltid vara ett med mig och utan dig vore jag inte den jag är idag. Men din intensitet kväver mig. 
Kliv av din heltidstjänst och går ned till deltid. Jag behöver tänka och du behöver vila.

Likes

Comments

Hallå allihopa! Blir ett sent inlägg idag. Haft en riktigt tuff dag. Skolan är ju så sjukt kul och alla dagar är så bra, men det är många kurvor också, och alla nya intryck hela tiden! Jag blir helt matt. Haha

Iallafall så la jag mig platt efter middagen och hade precis somnat när min mobil SOS larmade. Går in mer på det i nästa inlägg. Är väldigt trött nu. Men efter det larmet så var jag så adrenalin fylld och ställd, så det tog ett tag att varva ner.

Imorgon är det dags för första spraytanning lektionen! Im excited. Kommer bli såååå kul.

Jag har verkligen hamnat rätt och börjar hitta min plats i livet, måste bara hitta rätt balans och rutin, så kommer träningen kunna falla in i schemat också. Då har jag verkligen allt jag vill och behöver för att känna mig på topp. Nej dags att försöka vila ögonen. Dessa långa nätter

Två dagar kvar tills jag ska åka hem till familjen och dansen. Självklart har jag även en bokad tid hos bästa Purenailsbyemma (instagram) som gör mina naglar. Kolla in henne!

💕 Bjuder på en sömnig bild från Mallorca och säger god natt 

Likes

Comments

Jag har äntligen börjat gå framåt. Idag när jag kom hem från skolan så sköljde saknaden av caine över, men.. Jag försökte vända känslan direkt! Tog och packade upp lite plugg och distraherade mig. Jag vann igen. 

Nu är det sovdags så att jag kan hålla hjärnan skärpt imorgon 


Love.

Likes

Comments

Hej!

Nu är det några veckor sedan som jag skrev.. Senast var ju mitt uppi allt med min caine. Han fick dock somna in den 20 April och det har varit tufft.

Men nu börjar jag känna att jag är pålägg tillbaka! :)

Just nu är jag i Boden, ska för första gången i mitt liv gå på bal. En Viktig bal dessutom. Jag är taggad och ser fram emot morgondagen, men med min vanliga otur så har jag åkt på en ögoninflammation på det, såhär dagen före! Typiskt..

Men jag behåller lugnet , tror jag ska hitta ett apotek.


Jag är tillbaka iallafall och ska bli bättre på att uppdatera bloggen 🙌🏼


Likes

Comments

Vill kasta in ett nattligt inlägg. Jag vaknade för ungefär en timme sedan och vet inte hur ja ska somna om. Har sån längtan efter min lilla kille som fick somna in i onsdags. Jag funderar fortfarande på hur jag ska gå vidare..

-

Kvällen har iallafall varit bra. Är hos mina föräldrar nu ibörjan tills jag är redo. För första gången på 3-4 år som jag helt plötsligt kommer hem till en tom lägenhet. Så nu får jag va hos mina föräldrar och ta en dag i taget. Så min syster och hennes lilla inez kom också, så de blev familjemiddag och sen åkte ja till stan och solade lite. Imorgon blir det Bollnäs sen äntligen dans igen på söndag! 

Nu fick jag skriva av mig lite. Ska försöka somna om. 


Likes

Comments