Header

Åh herregud va länge sen jag skrev här.. Känns annorlunda att blogga haha!
Så det som har hänt sen senast, jag går media linjen på gymnasiet nu och trivs som bara den. Det är så skönt att vilja gå till skolan, utan att vara deppig för att man inte trivs. Alla är jätte snälla och allt fungerar toppen!
Måste för övrigt berätta att jag är besatt av nagellack och nagel ''design'', har över 100 nagellack, och hur mycket som helst med saker till naglarna ^^
Btw, i lördags fyllde min älskade pappa år! Så vi firade honom :) Och i söndags hade vi loppis i komethallen haha, fick ihop lite över 500 kr på att sälja sådant jag inte använder och inte kommer använda, wohoo!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var länge sen jag skrev här, ska nog börja igen :) just nu väntar jag på bussen i regnet, usch. Ser ut som att jag har badat haha.
Igår fick jag reda på att jag har kommit in på gymnasiet, media och estetik linjen. Happyyyyyy! :D
Idag ska jag ha utvecklingssamtal, roligt..
Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem, blir nog sent.


Likes

Comments

Tjenare! Har precis gjort sällskap med min brorsa till bussen, han ska till skolan och jag ska iväg och gymma.
Skönt med helg nu, på lördag har vi gäster över.

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och kollar på bones, dom i min klass i skolan har nationella prov som jag inte ska göra eftersom jag gjort det redan, och dom slutar efter det. Så jag är ledig idag och på torsdag, så går bara tisdag och onsdag eftersom jag alltid är ledig på fredagar. Kort vecka, skönt! Ska försöka städa lite i mitt rum, rensa lite saker som jag inte vill ha kvar. 

Likes

Comments

I lördags så firade vi min gudfar som hade fyllt år, så det var släkten på hans sida och på min gudmors :) det var jätte kul, dom har två hundar, Frida och Klara som är såå jävla söta!Likes

Comments

Ni som gillar att måla och dekorera era naglar/lösnaglar, här har ni ett tips.
Beställde en sån här i svart, och prövade direkt. Det är som en vanlig penna med smal spets, vilket gör det super lätt att skriva och måla vad man vill, det är bara att man tar ett överlack efter så det håller. Mamma prövade den och bad mig beställa i fler färger, så det har jag gjort nu haha. :) rosa, röd och ljusblå. Det är gratis frakt, vilket gör det as billigt.

Likes

Comments

Är så jävla stolt över mig själv, har inte rökt sen i torsdags :D
Ångrar så jävla mycket att jag ens började över huvudtaget, så nu är det slut på cigg!

Likes

Comments

Eftersom jag inte kan somna om, så ligger jag och gör det jag alltid börjar morgonen med. Dvs, kolla Facebook och instagram, läsa Aftonbladet, kolla alla spel, och nu eftersom jag inte ens kan ta ett foto på grund av för lite minne, så ska jag rensa foton och appar.

Vad brukar ni göra på morgonen närmiljö inte kan sova?

Likes

Comments

Satt precis och rensade min Facebook där onödiga grejer var kvar, och skämdes samtidigt över gamla bilder hehe. Men vill ändå inte ta bort dom, för det är kul att kunna titta på gamla bilder från flera år tillbaka. Det är kul att kunna se hur lycklig man var. Förstå hur kul det kommer vara när man är vuxen och kan kolla igenom allting!
Så här är en lite passande bild haha.


Likes

Comments