Ligger här & är lite less på mig själv... har gjort det igen, dragit igång världens projekt i hemmet. Å fort ska det gå. Jag menar innan kl 9 i morse hade jag målat om 3 möbler, bytt gardiner i 2 rum & möblerat om vårat sovrum. Nu såhär 10 timmar senare har jag även målat klart en vägg sen tog färgen slut. Saken är den att jag målade om bara för några månader sedan men nu hade jag visst tröttnat på beige. Å nu blev jag så vansinnigt trött & känner inte för att färdigställa skiten. JIMMY (min man) GÖR KLART hör jag mig själv tänka högt 😂
Lite så funkar det hos oss, jag har miljoner idéer & driver dom framåt men sen får min man slutföra dom för då är all min energi slut.
Så nu tänker jag sitta här i soffan & se på när han målar klart. Värsta bästa teamet tycker jag 😂😘
#adhd #mittlivmedadhd #superktaftenadhd

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är en sån dag, trött psykiskt. Har sovit bra men det är hjärnan som säger stopp. Inget har hänt å det är inget på G. Det är det som är så jobbigt med min adhd att hjärnan blir slut. Ja jo jag har 7 barn varav 3 med diagnoser. Jag har nytt jobb, min man jobbar kväll. Jag har börjat intervall träna, det är mat, tvätt, handling, kidsen så jag antar att det är OK att va slut med eller utan adhd.
Nu ska barnen sova & jag ska lägga mig på soffan å göra NOLL 👍👌

Likes

Comments

Igår började jag med intervall träning. 30 s springa & 30 s vila. Man är ju inte i topp form direkt men jag återkommer med resultat om 1 år 🤘

Likes

Comments

Midsommar och regn. Mig gör det absolut ingenting att det är dåligt väder idag. Lite synd för barnen dock att inte kunna va ute å dansa runt stången. Kanske klarnar upp vi får se.
Hursomhelst så har vi inga party planer idag elr ingen högtid alls faktiskt. Jag & min man har valt bort den sortens umgänge sedan 4 år tbx. Vi umgås inte med folk som dricker alkohol längre och därmed blir man ganska isolerade. Vi tycker det är skönt och inget vi sörjer. Vi umgås med familjen eller tränar eller gå i naturen & det räcker för oss. Skönt med den insikten att livet består av annat än detta tragiska sociala sammanhang, där oftast barnen blir drabbade.

Likes

Comments

Finns mycket som berör mig och några av dom är missbrukare och det andra är gay people. Jag har varit både missbrukare och gift med en kvinna så inte så konstigt att det ligger mig varmt om hjärtat. För mig är det helt naturligt att man blir kär i en person och inte i ett kön. När det kommer till missbrukare så skulle nog dom flesta svennebananas rannsaka sig själva över sina vanor. Ni skulle bli förvånade om ni visste vilken blandning av människor som ligger inne på avgiftningen. Inte bara gurra från parkbänken där inte.
Vad vill jag ha sagt med detta inlägg? Inget mer ön att folk borde tänka lite utanför sin Box, bli lite mer ödmjuka och kanske öva på medmänsklighet. 🌸💕

Likes

Comments

Tänk om alla kunde tänka så.

Likes

Comments

Idag är en sån där jäkla jobbig dag då allt är så otroligt rörigt. Det är mkt ljud, många som ringer och sms, många som vill mycket och planer som ändras. Får liksom inget grepp om dagen och nu är den snart slut. Hatar verkligen såna här dagar. Behöver struktur och rutiner och framförallt behöver folk fatta att jag behöver tid att ställa om mig om nåt ska ändras. Jag måste liksom gå igenom allt i huvudet några gånger innan jag är med på banan.
För mig är detta inget nytt utan mitt liv har alltid sett ut så men först nu vågar jag säga det och visa mig skör. Å det är precis då jag har min underbara man som hjälper mig att bena ut i mitt inre kaos och vi jag kan sortera ut vad som är vad.

Likes

Comments