View tracker

Jag vill typ omringa mig av människor med samma värderingar och åsikter som mig. Samma tänk på barnuppfostran och samma tänk på livet, typ.. Hur fan skaffar man nya vänner? Alltså, jag älskar mina fem bästisar, dom är bäst! Men det skulle vara kul med fler starka kvinnor (eller män 🤔) med bra och starka åsikter! Jag älskar folk som säger det dom tycker och tänker. Folk som inte är rädd för vad andra ska tycka. Jag hatar det, vem bryr sig om vad andra tänker om en själv? Vilket slöseri med energi. Sen finns det ju också en hårfin gräns på att vara uttrycksfull och dryg.
Nu byter vi ämne. Jag är så grymt ljudkänslig just nu, det är nästan ohållbart. Mathias låg och knäppte med nåt i soffan igår, det lät inte högt, inte mycket alls men jag höll på att koka över. Och högljudda vuxna, snälla va tyst! Eller! När tvn är på för hög volym, min pappa är expert på att ha för hög volym på tvn. Panik!
Sen kommer vi till värme, usch när det är för varmt! Nästan panikångest av för varmt. Snittar på 19 grader inne, då är det perfekt!

Mina älskade barn ligger och sussar i min säng just nu, jag längtar tills jag blir trött och får krypa ner mellan dom. Med allt grått som händer i världen så är jag så tacksam över att dom ligger trygga och sover i våran säng. Dom har en mamma och en pappa som älskar dom och vi har turen att få bo i detta underbara land. Tänk vilka förmåner och trygghet Sverige ger. Jag ska försöka njuta av småbarnsåren. Snart kommer jag inte vara deras idol längre men förhoppningsvis deras förebild (fast en idol är väl en slags förebild?). Jag hoppas mina barn växer upp och blir starka individer med starka åsikter och att dom törs stå för dom.

Med detta återigen sulliga inlägg så önskar jag alla en skön fredagkväll!

Puss och kram! 🎀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 216 readers

Likes

Comments

View tracker

Mathias har alltid legat borta på jobb mån-tors eller varannan vecka, enda sen vi blev tillsammans. Men innan Mille föddes så bytte han företag och resultatet av det är att han nu har varit hemma varje dag i nästan fem månader tills i måndags då han blev skickad till Halmstad.... Han kommer ligga borta igen nu mån-tors i tre veckor! Jag fixar inte kvällarna utan pappan i hemmet. Jag får det inte att gå ihop med sista promenaden med Holly, nattning av Mille som sker samtidigt som Ella ska ha kvällsfika. Allt blir fel, rutinerna vi har som funkar galant måste brytas och ändras. Jag har en ständig klump i magen hur dagen kommer gå. När jag vaknar på morgonen så har jag redan planerat upp i princip hela dagen och spricker nånting av det jag tänkt så går liksom allt i kras. Rutiner för mig är det viktigaste för att det ska funka, att jag ska funka.
Tex om jag har tänkt att klockan 17 ska vi äta middag, och så blir klockan 17 men maten är inte riktigt klar än för Mille var tvungen att amma mitt i matlagningen, då blir ALLT fel i mitt huvud och jag blir så ledsen på mig själv. Jag känner mig misslyckad.
Sen glömmer jag allt! Jag glömmer mycket i vanliga fall men nu är det extremt. Varje gång jag glömmer nånting, det kan vara ett samtal jag måste ringa, nånting en vän berättade, BVC-tid, vad som helst så känner jag mig mindre och sämre. För varje sak jag glömmer så nedvärderar jag mig själv.
Allt är bara så jävla jobbigt nu.

Jävla gnällinlägg 👆🏼

Puss och kram! 🎀

  • 197 readers

Likes

Comments

View tracker

Dagen startar med att Mille vaknar sådär runt sju. Han har dock vaknat varje timme hela natten, inte för att han är hungrig utan mer tuttig. TA NAPPEN, UNGE!
Ella ropar vid åtta "MAMMAAAA! GODMORGON!" Skitglad som vanligt när hon är nyvaken och superkramig. Sitter och smeker mig på kinden länge i soffan. Ja, det är mysigt men tillslut får en nog med små händer i ansiktet.
Dagen fortsätter men samma vanliga rutin. Ella leker med sina saker och tjatar på mig. Mille ligger och sprattlar på golvet (om han inte hänger i tutten) och Holly glor på mig, lite för nära.
Klockan 13 skulle vi ha gått till mormor, klockan 14 står jag och svettas i hallen. Ella står fullt påklädd vid dörren och där har hon stått och väntat i 10 minuter (vi säger 20). Mille ligger i vagnen och skriker, Holly står också fullt påklädd i hallen (ja, hon behöver kläder). JAG flyter bort och får typ blodstop i huvudet när jag sätter på mig skorna iklädd tjocka vinterjackan (jag hatar vintern!) Jag har glömt en liten detalj, Mathias (pappan i familjen), står och tittar på! Sen när alla är klädd och klar DÅ kommer han på att "just ja fan, jag måste ju byta t-shirt och klä på mig jag också!" Idiot.
Väl framme, mormor går ut och åker pulka med Ella, Mathias somnar i soffan och jag går runt med en missnöjd Mille som inte har skitit på hela dagen.
Kvällen blev ju bra iallafall, Ella och Mille somna vid åtta. Jag kunde äntligen sätta ner arslet i soffan och hälla upp ett stort glas rött!

Trevlig fredag på er!

Puss och kram! 🎀

  • 196 readers

Likes

Comments

Jag hatar män. Män är kräk. Män våldtar. Män tafsar. Män gifter sig med barn. Män våldtar barn. Män gör barn gravida. Män slår kvinnor. Jag hatar män.

Jag hatar när en man (oftast medelålders) säger, "Men lilla gumman". Lilla gumman! Jag är inte din lilla gumma! Sluta låt så jävla nedlåtande, jämt. Äckliga karl.
Män har ofta åsikter om vad vi kvinnor har på oss, vad vi har för färg på håret, sminket, allt.
Jag var tillsammans med en kille för många år sedan och han ville inte att jag sminkade mig eller plattade håret. Eller ville inte, jag fick inte. Och liten som man var så lyssna man.
I skolan så tafsade killarna på min rumpa varje dag, och jag tyckte det var kul (?!). Jag kände en fruktansvärd bekräftelse, jag kände mig snygg! Men egentligen var det ju inte så kul. Innerst inne så kändes det nog inte så bra, egentligen..
På krogen, oj oj det eviga springandes på krogen. Killar killar killar. Jag lät dom allvarligt ta på min kropp. Hångla upp mig mot väggen utan att man ens var beredd.
Jag blir så grymt äcklad av hur jag tänkte på den tiden. Hur kunde jag låta äckliga män (pojkar) ta på min kropp?
Det blev ju ofta efterfester också. Efterfester borde förbjudas. Det är där det kan spåra på riktigt. Och det har det gjort. För många gånger.. Knark, fylla, spya, svett..
En man frågade mig om jag kunde lämna min kompis, som hade däckat i hans säng. Jag skulle få 5000 kr om jag gjorde det.
En man låg och tog på min kropp, i min lägenhet när jag hade somnat.
En man vägrade lämna min sida när jag skulle gå hem och jagade mig hela vägen hem till dörren.
En man ringde till min telefon och kallade mig hora. Inte bara en gång.
En man greppade tag i min fitta (jag bar klänning) och höll fast.
En man stängde in mig i hans lägenhet och vägrade släppa ut mig därifrån.
En man kastade ner mig på backen efter han hade strypt mig.
En man, en man, en man. Jag hatar män.

Men jag älskar min man, min Mathias, pappan till våra vackra barn. Fast han kan vara jävligt korkad han också. Men jag har valt honom, vi har valt varandra. ❤️

Puss och kram! 🎀

  • 683 readers

Likes

Comments

Kvällen är här och jag (lilla fettot) sitter i soffan och allvarligt trycker i mig snickersrutor. Mm, gott är det iallafall. Men den här förbannade kroppshetsen, ska vi inte ta och prata lite om den? Det är ju jävligt lätt för en annan att tycka och tänka men när det kommer till en själv ja då tänker man inte alls. Jag menar, att springa (gå väldigt sakta) omkring med 20+ är ju inte så kul, egentligen. Jag borde kliva upp på morgonen och titta mig i spegeln och upprepa "Du är vacker, åh så vacker, ditt lilla knubb, du är så fin för den du är, du vackra skapelse. Vilka goknubbiga lår du har. JAG ÄR BRA!" Det tänker jag nog göra imorgon, om jag inte glömmer bort det som jag gör med allt annat, jämt! Sorry kompisar! ❤️
Det här är då mitt andra kluddiga inlägg på denna nystartade blogg. Jag liksom bara skriver vad som kommer upp. Tyckte tex att mitt första var skitbra tills jag läste det igen dagen efter och då tyckte jag mer att det var ett omoget och ganska lamt inlägg. Jaja, sån är jag! (schizo).

Min dotter kallar sig numera för "Mister Queen" och jag vette tusan vart det kommer ifrån. Lillebror kallar sig för pruppen fast det vet han inte om än, lilla prupp.
Mister Queen var arg på mig häromdagen och sa "Mamma, jag är arg på dig. Apelsin!" Okej..?

Nej, nu tänker denna övertänkande, kryp i benen-människan med för goa lår krypa ner bredvid ett element i sängen (pappan i familjen). Jag älskar han lite extra idag. Snickersrutorna är hans verk.

Puss och godnatt! 🎀

  • 288 readers

Likes

Comments

Börjar dagen med att Mille kissar ner mig, klockan var då 06:00. Känns väl som att ett bättre uppvaknande finns men det kanske inte existerar i min värld..?

Kliver upp och ska dra igång min drog, kaffe! Så hittar jag inga förbannade kaffefilter och ser att karlfan har bryggt kaffe innan han for till jobbet men inte gjort tillräckligt så det räckte till mig! Hur kan man vara så oromantisk?

Sur som få så hittade jag ett tillslut, under massa onödigt skit i skåpet.

Kaffet i magen och livet blev lite enklare.

Mille bajsar. Ja, det hör väl till att nämna? Jag gick och kissade också (fast innan kaffet, och efter).

Storasyster vaknar, nu har klockan hunnit blivit 08:00. Hon vill inte ha frukost, "nej mamma, bara leka med mina nya grejer". Jaja, skitunge du får väl äta sen då.


Klockan är strax 10:00. Hon har fortfarande inte ätit frukost och jag ligger i sängen som den mjölkko jag är med lillebror.

Får väl se vad det blir av den här dagen.. Hunden måste ut iallafall och lunchen måste lagas, jag skulle behöva duscha och raka alla dess delar på kroppen men det hamnar inte direkt högst på listan just nu (pappan är ej så glad, #blueballs). Fast är det synd om honom för det?! NOPE.


Nu ska jag skrapa mig ur sängen och försöka få i lillskruttan en sen frukost. Hon är för lik sin far som ALDRIG äter frukost. Jag däremot MÅSTE äta frukost!


Puss och kram 🎀


  • 320 readers

Likes

Comments