Jag hatar män. Män är kräk. Män våldtar. Män tafsar. Män gifter sig med barn. Män våldtar barn. Män gör barn gravida. Män slår kvinnor. Jag hatar män.

Jag hatar när en man (oftast medelålders) säger, "Men lilla gumman". Lilla gumman! Jag är inte din lilla gumma! Sluta låt så jävla nedlåtande, jämt. Äckliga karl.
Män har ofta åsikter om vad vi kvinnor har på oss, vad vi har för färg på håret, sminket, allt.
Jag var tillsammans med en kille för många år sedan och han ville inte att jag sminkade mig eller plattade håret. Eller ville inte, jag fick inte. Och liten som man var så lyssna man.
I skolan så tafsade killarna på min rumpa varje dag, och jag tyckte det var kul (?!). Jag kände en fruktansvärd bekräftelse, jag kände mig snygg! Men egentligen var det ju inte så kul. Innerst inne så kändes det nog inte så bra, egentligen..
På krogen, oj oj det eviga springandes på krogen. Killar killar killar. Jag lät dom allvarligt ta på min kropp. Hångla upp mig mot väggen utan att man ens var beredd.
Jag blir så grymt äcklad av hur jag tänkte på den tiden. Hur kunde jag låta äckliga män (pojkar) ta på min kropp?
Det blev ju ofta efterfester också. Efterfester borde förbjudas. Det är där det kan spåra på riktigt. Och det har det gjort. För många gånger.. Knark, fylla, spya, sperma..
En man frågade mig om jag kunde lämna min kompis, som hade däckat i hans säng. Jag skulle få 5000 kr om jag gjorde det.
En man låg och tog på min kropp, i min lägenhet när jag hade somnat.
En man vägrade lämna min sida när jag skulle gå hem och jagade mig hela vägen hem till dörren.
En man ringde till min telefon och kallade mig hora. Inte bara en gång.
En man greppade tag i min fitta (jag bar klänning) och höll fast.
En man stängde in mig i hans lägenhet och vägrade släppa ut mig därifrån.
En man kastade ner mig på backen efter han hade strypt mig.
En man, en man, en man. Jag hatar män.

Men jag älskar min man, min Mathias, pappan till våra vackra barn. Fast han kan vara jävligt korkad han också. Men jag har valt honom, vi har valt varandra. ❤️

Puss och kram! 🎀

  • 484 readers

Likes

Comments

Kvällen är här och jag (lilla fettot) sitter i soffan och allvarligt trycker i mig snickersrutor. Mm, gott är det iallafall. Men den här förbannade kroppshetsen, ska vi inte ta och prata lite om den? Det är ju jävligt lätt för en annan att tycka och tänka men när det kommer till en själv ja då tänker man inte alls. Jag menar, att springa (gå väldigt sakta) omkring med 20+ är ju inte så kul, egentligen. Jag borde kliva upp på morgonen och titta mig i spegeln och upprepa "Du är vacker, åh så vacker, ditt lilla knubb, du är så fin för den du är, du vackra skapelse. Vilka goknubbiga lår du har. JAG ÄR BRA!" Det tänker jag nog göra imorgon, om jag inte glömmer bort det som jag gör med allt annat, jämt! Sorry kompisar! ❤️
Det här är då mitt andra kluddiga inlägg på denna nystartade blogg. Jag liksom bara skriver vad som kommer upp. Tyckte tex att mitt första var skitbra tills jag läste det igen dagen efter och då tyckte jag mer att det var ett omoget och ganska lamt inlägg. Jaja, sån är jag! (schizo).

Min dotter kallar sig numera för "Mister Queen" och jag vette tusan vart det kommer ifrån. Lillebror kallar sig för pruppen fast det vet han inte om än, lilla prupp.
Mister Queen var arg på mig häromdagen och sa "Mamma, jag är arg på dig. Apelsin!" Okej..?

Nej, nu tänker denna övertänkande, kryp i benen-människan med för goa lår krypa ner bredvid ett element i sängen (pappan i familjen). Jag älskar han lite extra idag. Snickersrutorna är hans verk.

Puss och godnatt! 🎀

  • 114 readers

Likes

Comments

Börjar dagen med att Mille kissar ner mig, klockan var då 06:00. Känns väl som att ett bättre uppvaknande finns men det kanske inte existerar i min värld..?

Kliver upp och ska dra igång min drog, kaffe! Så hittar jag inga förbannade kaffefilter och ser att karlfan har bryggt kaffe innan han for till jobbet men inte gjort tillräckligt så det räckte till mig! Hur kan man vara så oromantisk?

Sur som få så hittade jag ett tillslut, under massa onödigt skit i skåpet.

Kaffet i magen och livet blev lite enklare.

Mille bajsar. Ja, det hör väl till att nämna? Jag gick och kissade också (fast innan kaffet, och efter).

Storasyster vaknar, nu har klockan hunnit blivit 08:00. Hon vill inte ha frukost, "nej mamma, bara leka med mina nya grejer". Jaja, skitunge du får väl äta sen då.


Klockan är strax 10:00. Hon har fortfarande inte ätit frukost och jag ligger i sängen som den mjölkko jag är med lillebror.

Får väl se vad det blir av den här dagen.. Hunden måste ut iallafall och lunchen måste lagas, jag skulle behöva duscha och raka alla dess delar på kroppen men det hamnar inte direkt högst på listan just nu (pappan är ej så glad, #blueballs). Fast är det synd om honom för det?! NOPE.


Nu ska jag skrapa mig ur sängen och försöka få i lillskruttan en sen frukost. Hon är för lik sin far som ALDRIG äter frukost. Jag däremot MÅSTE äta frukost!


Puss och kram 🎀


  • 149 readers

Likes

Comments