Hej, idag var den dagen vi många väntat på. Gymnasie svaren, har jag kommit in? Ja jag kom in på mitt första val. Jag kan nu säga att jag ska gå Resturang och livsmedels programmet. Jag ska utbilda mig till kock. Vilket känns helt galet. Jag kommer börja i en skola i höst där jag kommer få hjälp och stöd. Och jag kommer få hjälp med att förstå mig själv. Och slippa känna mig så annorlunda än alla andra. Nu ska bara soc säga ja till internatet. Sen packar jag mina saker och flyttar. Jag är så redo för detta och vill bara att skolan ska börja. Har du en inrednings blogg? eller vet du någon bra blogg med inredningstips? Skriv i kommentarerna :) 

Men nu är det sommarlov. Många tycker det är skönt med sommarlov. Jag tycker det bara bidrar med ångest. Jag klarar inte av att bara sitta hemma. Jag mår som bäst när jag får vara igång hela tiden non-stop liksom. Jag vill gärna vara sysselsatt hela tiden. Så jag tänkte boka in lite saker varje dag så jag gör något. Om du som läser skulle vilja bara ta en fika eller något. Tveka inte att skriva för jag är på. Kramiz! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, nu ligger jag i soffan och kollar EM. Bara slappar helt enkelt haha.
Jag var förut idag på skolan på lärarmiddag. Det var faktiskt jätte trevligt. Men känslosamt också.
Imorgon blir det avslutningen och sista dagen i skolan. Och kanske sista gången men träffar vissa av dem... Det är läskigt faktiskt.. Jag är rädd att lämna de "trygga". Men jag är ändå redo känner jag.
Här kommer lite bilder från idag. Tack för alla inblandade och tack åk8 för god mat.

Likes

Comments

Hej!

Det var ett tag sedan jag la ut inlägg här. Men som sagt. Mina känslor går upp och ner och ibland behöver jag bara släppa allt som innebär sociala medier.
Nu är det den 13 juni och på tisdag går jag ut 9:an. Angående att sluta på min skola är olika känslor.
Jag tycker det ska bli så skönt att komma ifrån allt de gamla liksom. Jag kan lämna alla depressioner bakom mig och börja på något nytt. Men såklart kommer jag sakna människor som stått mig nära. Men jag tror jag verkligen behöver detta.

1 juli kommer antagnings beskedet... Då kommer svaret om jag kommer in på min älskade gymnasie skola. En skola som bara ha elever med Neuropsykiatriska diagnoser. Dom har alltså utbildning om hur exakt jag funkar. Och jag slipper bli utstött pågrund av hur jag är. Jag kommer även förmodligen flytta till internatet som skolan har. Om min kommun godkänner. Så hoppas på det bästa.

Ni med adhd exempelvis. Hur väljer ni skola i gymnasiet? Helt vanlig skola eller mer som den jag sökt till?
Tar gärna emot tips.

Nu ska jag sova för senare idag blir det lärarmiddag
☺️ Natti

Likes

Comments

Hej, idag är en dålig dag. Jag ligger just nu i sängen och skolan började för en timme sedan. Igår var jag och min familj på ett informations möte på den gymnasieskolan jag sökt in till. Det var så kul.

Men iallafall, ändå ligger jag har nu och orkar inte röra mig. Jag är helt slut.. Efter alls nationella så är energin slut.

Men jag tänkte iallafall gå ut på en promenad snart och rensa tankarna lite. De behövs det med. Ha en fin dag alla!❤️

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och jag har åkt till mina små brödrar över helgen. Imorgon blir det kalas hos farmor och träffa släkten. Just nu sitter jag i soffan med filt om mig. Älskar fredags mys. Jag kommer att uppdatera typ varje dag eller varannan. Kommer att komma upp mycket plugg tips och DIYs.
Här får ni även en bild på en mjölkfri lasagne som jag och en annan gjorde på hemkunskapen idag. Mums! ❤️ trevlig helg på er

Likes

Comments

Hej, jag heter Elin Lindskog och bor utanför Lund. Jag har nu valt att skaffa denna bloggen för att dela med mig om min vardag. Jag har diagnostiserad ADHD och jag kan vara ärlig och säga att inte livet alltid är så lätt. Jag kommer dela med mig om tips från min vardag och dela med mig om mina erfarenheter. Ni får jätte gärna dela er blogg i kommentarerna så jag kan kicka in på din blogg också. Ser framemot detta nu och är taggad. Hoppas ni även är det. Nu taggar jag inför fredag imorgon och säger godnatt

Likes

Comments