Hoppas ni gillar mina inlägg och erfarenheter so far!

Bloggen var en av mina impulsiva projekt som jag hade en bra plan för. Allt var uträknat, denna blogg skulle bli stor, att jag skulle nå ut till samhället och den skulle ge rubriker till kvällspressen. För det som jag har att berätta skulle verkligen ge stora rubriker samt hänga ut en del myndigheter.

Problemet blev att motivationen försvann snabbt och tiden fanns inte där för att fixa med bloggen.

Jag kommer iallafall publicera när jag har nått att berätta, de kan bli en gång i veckan eller kanske en gång i månaden och sen när jag är riktigt motiverad så har jag iallafall denna att gå tillbaka till fortsätta utveckla.

Mitt tips blir.. att lägga bloggen som en flik i din webbläsare, gå in någon gång när du har tid och kolla om den blivit uppdaterad. Jag lovar, den tar fart en dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är det en myt eller sanning med att de som lever med ADHD blir lugnare av amfetamin och de som inte har ADHD får ett rus?

Sanning.

Jag har egna erfarenheter av detta så jag kan intyga själv att jag blir lugnare och mer koncentrerad av amfetamin. Jag hittade drogen och blev förälskad. Sommaren jag använde det vita pulvret var en lättnad för mig. Äntligen hittade jag nått som gjorde att jag inte hamnade i bråk.

För sommaren innan kan man beskriva med ett ord, kaos. Jag drack mycket alkohol, mest sprit. Jag var en levande vulkan som låg pyrde på vardagarna och till helgen exploderade i samband med spriten. Jag hamnade i mycket bråk. Ordningsvakter. Poliser. Fylleceller.

Men så hittade jag pulvret som höll mig lugn och koncentrerad, jag hade koll på läget och särskilt koll över mig själv. Ingen i min umgängeskrets misstänkte nått, och jag dolde bruket riktigt bra. Jag kombinerade alkohol med drogen och festen blev alltid riktigt bra, den gav mig inte bara lugnet utan också hela natten. Jag blev aldrig trött utan var vaken hela natten vilket var riktigt kul!

Min ADHD ger mig ett visst "rus" ibland. Jag får tillfällen och stunder när jag är riktigt riktigt rastlös, hela kroppen flyger och hjärnan går på högvarv. Det är svårt att beskriva men jag får alltså ruset på vardagar, därför behöver jag inga droger som ger mig ett rus utan droger som istället får mig att känna mig lugn och tillfredsställd. Det gav amfetamin mig.


Vi ska inte glömma bort hur beroendeframkallande amfetamin är och jag är tacksam för att jag aldrig blev en "vardagstjackis". Men det är bevisat att de som lever med ADHD har lättare för att bli beroende av saker och därför är inte "min lösning" något jag rekommenderar andra ADHDare.

Bild stulen från Google

Likes

Comments

"Hög risk att utveckla missbruk"

C.A.N skriver: De finns flera vetenskapliga studier som pekar på samband mellan ADHD och risken att utveckla missbruk. Barn och ungdomar med diagnosen ADHD löper överhängande risk att bli missbrukare som vuxna. Studier visar att varannan vuxen med ADHD utvecklar missbruk.

Men jag vill inte skriva om missbruket i sig utan hur vi med ADHD kan bete oss när vi blir fulla. Eller hur jag blir när jag är full. Mina alkoholvanor är ingenting jag är stolt att berätta om, alkoholen har ställt till med så mycket i mitt liv. Men varför har jag fortsatt att dricka?

När man lever i ett samhälle som man inte passar in i blir det lätt att man vill försvinna från verkligheten. Så har de varit för mig i flera år. Jag är glad att jag inte är beroende av alkohol idag, även om jag varit nära gränsen flertal gånger. Alkoholen har hjälp mig mot ångest i några timmar, men sen när man vaknar dagen efter hos t.ex. polisen då har ångesten varit enorm, sen nästa helg ska man supa bort ångesten igen och så har det hållit på.

Jag är en arg människa, inte på utsidan men på insidan. Jag går runt varje dag som en vulkan som ligger och pyr och bara väntar på sitt utbrott. Med åren har jag kunnat behärska mig i nyktert tillstånd men inte när jag varit berusad. Jag har varit i så mycket bråk med personer, ordningsvakter och poliser, de är ingenting jag är stolt över men jag kan inte hålla mina känslor inombords. Så varför i helvete fortsätter jag dricka? Igen konstaterar jag att de beror på att fly.

Jag kommer att gå in på händelser i kommande inlägg.

Bild: Google

Likes

Comments

Starten på något nytt

Hej och välkommen till ännu en jävla blogg! När jag startade denna blogg undrade jag först om någon läser bloggar mera, jag hoppas och tror det och därför tänkte jag nu försöka nå ut till samhället med min blogg. Jag kommer vara anonym till en början för att se vad man får för feedback om bloggen, även för att skydda mig som person eftersom jag kommer vara hård och ärlig i mina inlägg.

Jag hoppas att så många som möjligt ska känna igen sig i mig och mitt liv eftersom jag vet att jag inte är ensam med en diagnos, jag är inte ensam om att bli behandlad skit p.ga. diagnosen och jag är heller inte ensam om att känna sig född i ett samhälle där man inte passar in.

Lite kort om min bakgrund

Jag är en tjej, född och uppvuxen i ett litet samhälle med trygga föräldrar. Jag fick min diagnos när jag var 23 år gammal och där kommer första "saken" jag stör mig på, varför reagerade ingen i skolan, varför sa lärarna att jag troligtvis har ADHD men gjorde ingenting åt de? Jag var ju hela tiden den annorlunda tjejen som bar på mycket känslor, mest arga, jag var utåtagerande och gick hela tiden på "hög varv"

När alkohol kom med i bilden blev ingenting lättare, eller ja egentligen för mig blev det lättare för nu hade jag ju hittat ämnet som gjorde att jag kunde fly från verkligheten. Att vara en arg och impulsiv person på vardagarna, hur blir personen då om man blandar lite alkohol i blodet. Svaret är en vulkan som får utbrott.

När äntligen någon säger på allvar att jag borde söka hjälp och att jag troligtvis har ADHD, söker jag hjälp. När jag ett halv år senare står där med mina ADHD papper så kommer nästa käftsmäll, "du är inte fullt frisk och tyvärr inte godkänd i undersökningen" då väcktes djävulen i mig och nu står jag här idag och ska visa dom jävlarna, jag ska visa hela samhället att jag kommer kriga för min rätt!

Jag kommer gå in mera i detalj på allt jag varit med om under mitt liv i denna blogg och jag hoppas att du är intresserad att följa med. Jag kommer att fortsätta kriga för vår rätt!

Har följt denna kille sen många år tillbaka, han gör ett grymt jobb för att kriga för vår rätt!

Likes

Comments