Contains affiliate links
Tofflor: Shepherd

Något som jag alltid går omkring i hemma är verkligen mina kära tofflor, såpass mycket att dem till och med har slitits sönder. Därför beställde jag förra veckan hem dessa söta tofflorna ifrån footway.se. Just dessa kommer ifrån märket Shepherd som flera säkert känner till.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det är alltid intressant att testa nytt smink , idag införskaffade jag mig denna enkla palett. Eftersom att jag har ganska känsliga ögon vill jag helst använda parfymfritt smink. De flesta produkterna från Clinique innehåller inte detta vilket har gjort att dem blivit ett av mina favorit märken inom smink och hudvård. Min tanke var att denna paletten innehöll basfärgerna som jag brukar använda när jag sminkar mig med ögonskugga, de få tillfällen det faktiskt händer.

Likes

Comments

Något som jag tycker är lite intressant att se är vad andra människor har i sina handväskor , mest för att det reflekterar lite vem man är som person också. Även för att man kan få tips själv om vad som är smart att ha med sig. Sådana saker som man liksom inte klarar sig utan som tjej. Detta är i alla fall vad ni hittar i min handväska!

Likes

Comments

Klänning : Gina Tricot Bälte : Zara Jacka : ESPRIT (mammas gamla) Skor : Anna field Väska : Mango Datorfodral: Marc Jacobs

Idag kände jag mig på super bra humör , så bra att jag bestämde mig för att börja blogga igen! Dock var det lite synd för inga av mina kompisar kunde fotografera mig vilket resulterade i denna bilden. Det får duga , ni ser ju i alla fall vad jag haft på mig idag vilket är poängen med dagens outfit.

Likes

Comments

Godmorgon!

Hela förra veckan var jag hemma pågrund av någon form av halsfluss så ni kan ju föreställa er hur mycket jag har att ta igen nu. Måndag innebär ny vecka och även en ny start brukar jag tänka. Sedan brukar jag vara super duktig i ungefär tre dagar , träna och äta bra samt plugga som en liten nörd. Men sen går det bara utför , haha!

Idag kände jag i alla fall för att stiga upp riktigt onödigt tidigt. Nu när det börjar bli ljust redan vid 5 typ känns det genast mycket enklare att gå till skolan. Det känns som att idag kommer bli en riktigt bra dag , vi får la se.

Likes

Comments

Så här går jag klädd en lördags förmiddag , ny blus dagen till ära från MQ , mycket söt om ni frågar lilla mig. Outfiten var inte särskilt färgglad så då kände jag att det ändå var okej att köra på ett svart/vitt filter. I samband med det funderade jag även på det här med att bära färg , det är något jag måste bli bättre på. Det är nog för att färgen svart är så lätt att matcha. I princip allt i min garderob går i den nyansen och går att matcha och mixa med varandra och det är i och för sig smidigt. En bra basgarderob , men nu vill jag uppgradera den lite så nästa köp får banns mig vara något färgglatt!

Likes

Comments

​Hejsan kära läsare!Känns som att jag börjar alla mina inlägg med den frasen, men det är väll ingen annan förutom jag som tänker på det. Livet för min del har sett ganska trist ut då jag blev sjuk efter kortegen förra veckan och har inte närvarat i varken skolan eller här på bloggen. Känns lite meningslöst att slänga upp inlägg som inte handlar om något särskilt utan bara " här sitter jag med en kopp te i sängen och försöker återhämta mig , host host!" man försöker få det låta lite glamouröst i alla fall. När sanningen egentligen är den att man ligger i ett hav näsdukar och inte gör något alls.

Idag mår jag hur som helst någorlunda bra igen så jag och ett gäng polare bestämde oss för att ha en lugn grillkväll med god mat + kubb. Som tur var hade vi vädret på vår sida och solen var upp ända till 9 , wow! Får verkligen sommar feelings nu och jag har räknat ut att det är endast 34 dagar kvar tills vi går på sommarlov. Man är inte lite avundsjuk på alla 3 ringare som tar studenten i år. Det är bara att hålla ut 2 år till.

Godnatt!

Likes

Comments