Godmorgon!

Hela förra veckan var jag hemma pågrund av någon form av halsfluss så ni kan ju föreställa er hur mycket jag har att ta igen nu. Måndag innebär ny vecka och även en ny start brukar jag tänka. Sedan brukar jag vara super duktig i ungefär tre dagar , träna och äta bra samt plugga som en liten nörd. Men sen går det bara utför , haha!

Idag kände jag i alla fall för att stiga upp riktigt onödigt tidigt. Nu när det börjar bli ljust redan vid 5 typ känns det genast mycket enklare att gå till skolan. Det känns som att idag kommer bli en riktigt bra dag , vi får la se.

Likes

Comments

Så här går jag klädd en lördags förmiddag , ny blus dagen till ära från MQ , mycket söt om ni frågar lilla mig. Outfiten var inte särskilt färgglad så då kände jag att det ändå var okej att köra på ett svart/vitt filter. I samband med det funderade jag även på det här med att bära färg , det är något jag måste bli bättre på. Det är nog för att färgen svart är så lätt att matcha. I princip allt i min garderob går i den nyansen och går att matcha och mixa med varandra och det är i och för sig smidigt. En bra basgarderob , men nu vill jag uppgradera den lite så nästa köp får banns mig vara något färgglatt!

Likes

Comments

​Hejsan kära läsare!Känns som att jag börjar alla mina inlägg med den frasen, men det är väll ingen annan förutom jag som tänker på det. Livet för min del har sett ganska trist ut då jag blev sjuk efter kortegen förra veckan och har inte närvarat i varken skolan eller här på bloggen. Känns lite meningslöst att slänga upp inlägg som inte handlar om något särskilt utan bara " här sitter jag med en kopp te i sängen och försöker återhämta mig , host host!" man försöker få det låta lite glamouröst i alla fall. När sanningen egentligen är den att man ligger i ett hav näsdukar och inte gör något alls.

Idag mår jag hur som helst någorlunda bra igen så jag och ett gäng polare bestämde oss för att ha en lugn grillkväll med god mat + kubb. Som tur var hade vi vädret på vår sida och solen var upp ända till 9 , wow! Får verkligen sommar feelings nu och jag har räknat ut att det är endast 34 dagar kvar tills vi går på sommarlov. Man är inte lite avundsjuk på alla 3 ringare som tar studenten i år. Det är bara att hålla ut 2 år till.

Godnatt!

Likes

Comments

Hej kära läsare! Veckan har börjat hektiskt med hela tre prov på en och samma dag , inte nog med det utan jag fick även frågan om jag ville göra ett NO prov som jag missade förra veckan när jag var sjuk. Jag kände bara att nej tack det räcker som det är! Enligt mina polare finns det en begränsning över hur många prov man får lägga på en vecka( max 4). Bara den här veckan har jag räknat upp till 6 stycken , man borde kanske klaga? Men samtidigt orkar jag inte vara den eleven som jämt ska göra det. Blir negativ energi.

Nu ska jag slänga i mig en thailändsk gryta och sedan rusa till gymmet för ett hårt pass med bodyattack. Defenitivt höjdpunkten på mina måndagar!

Likes

Comments

Jacka: h&m Kjol: Isabel marant Polo: Lindex Skor: primeboots

Vill börja inlägget med att säga hej måndag och berätta att i Borås gör vi skoldanser för att det vackra vår vädret ska hålla i sig , staden som är känd som den mest regniga i hela Sverige. Idag lyser i alla fall solen och så här går jag klädd, haha skumt inlägg! Tjarrå!

Likes

Comments

Tidigare nämnde jag att mina kompisar också drev bloggar , här är en av dem! Ni hittar henne på www.nouw.com/moac

Likes

Comments

Cape: H&M Polotröja: FACE Väska: Italien Bootcut jeans: Lindex Skor: Primeboots

Just nu så är vi tre tjejer i mitt umgänge som driver varsin blogg så vi hjälps åt att fota varandras outfit , vilket är jätte bra! Det jobbigaste som finns är att behöva be någon annan göra det som inte förstår att man behöver bilderna till bloggen. Vilken ego brud tänker säkert många när dom ser över mina bilder , i så fall varnar jag dig för det här inlägget för här kommer en riktig bildbomb.

Likes

Comments

Goddag kära läsare! Idag lyser solen så jag och mina vänner passar på att ta en fika i solen och prata om allt som hänt under lovet. Själv har jag börjat skriva ner allt jag äter för att få ordning på kosten , så fikan för min del uteblev.

Likes

Comments