Hej alla fina människor❤️
Idag gick jag upp 08.49 klädde på mig, borsta tänderna och gick och tog min medicin. Sen var det dags att åka till Alingsås för min trauma bearbetning. När jag var klar åt jag en kebab sallad till lunch. Nu sitter jag i bilen Påväg hem till skara.
Jag har inte gjort så mycket i helgen faktiskt bara ta det lugnt.
Jag hoppas att ni har haft en bra helg och ha en bra måndag. Ta Vara på er❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

hej

Nu tänkte jag berätta lite saker om mig.

jag är född 99 föddes i Somalia, jag kom till Sverige när jag var 4 år med min mamma , syster, min styvpappa.

jag har haft en väldigt jobbig uppväxt, aldrig haft en kärlek och omsorg som ett barn borde få av sina föräldrar.

jag blev misshandlad dagligen, detta sluta för 6 år sedan.

jag har bott på olika hem, och två familjehem. jag älskar att teckna och bara vara hemma.

jag har hittat en person som jag tycker om jag förändrade hela mitt liv för honom. han är där för mig varje dag, jag är jätte kär i honom.

jag har jättesvårt att ta komplimanger.

jag är väldigt snäll, när folk träffar mig första gången brukar jag höra att jag ser ut som att vara en bitch.

jag har jättesvårt med nya människor.

har jättesvårt med människor som smaskar.

jag har ADHD, och en depression.

det går jätte bra i skolan.

Nu kommer jag inte på något mer :) men fråga mig något eller så <3 ha en bra dag

Likes

Comments

Hello
Hoppas att ni har en bra dag än så länge för det har jag.
Idag började jag 10.10 jätteskönt med sovmorgon. Efter som att på måndagar går jag till bup för en trauma behandling, den är väldigt jobbig behandling, där pratar vi om jobbiga saker för jag måste berätta allt som har hänt på nytt. Men jag vill må bra i framtiden, jag vill inte att det ska hinna ikapp mig när jag har barn och grejer. Men jag ska ha lektion sen ska jag hem och prata med min kille. Ha en trevlig dag och kväll så hörs vi snart igen❤️

  • 61 readers

Likes

Comments

Hej!

Idag är det fredag och jag ska be ge mig mot Karlstad, men jag reser ifrån Skövde först sen byter jag i Kristinehamn.

ska träffa en speciell person, nu sitter jag i skolan och väntar på min skjuts hem och att personen jag ska träffa vakna.

sen ska jag hem och duscha städa platta mitt hår, och fixa min ögonsminkning. jag har längtat så mycket efter personen, vi ska äta middag sen ska jag öppna mina julklappar som jag har fått. sen ska vi göra en sak som han har planerat. jag längtar så mycket. hoppas att ni alla har en bra dag för det ska jag ha <3

Likes

Comments

tjena

Saker och ting har varit lite svårt nu.

Min lillasyster har varit borta sen den 30 december, då hon försvann hemifrån den dagen.

när jag fick reda på detta så visste jag inte vart jag skulle ta vägen, jag kan inte göra något efter som att jag bor i ett familjehem.

Alla i min familj ringer mig och massa som om jag ska göra något åt saken.

Det är min syster och jag älskar henne ifrån botten av mitt hjärta.

jag och hon vi gjorde allt tillsammans, innan jag börja knasa upp det. men jag vet verkligen inte vad jag ska göra, mår bara dåligt över allting just nu.

ha en trevlig dag alla :)


Likes

Comments

God eftermiddag!

Jag blev väckt 09.00 i morse, gick upp tog min medicin, tog en kopp kaffe och en cigg.
Sen gick jag upp Borsta mina tänder och la mig i sängen.

Runt 10.30 gick jag ut med min hund, var ute i en halvtimma och så.

Och nu är jag hemma ska tvätta lite och städa😘

Önskar alla en bra dag och kväll pusspuss😘❤️

  • 74 readers

Likes

Comments

Tjena
Ligger här i min säng.. helt sjuk har ont i hela min kropp vet inte vart jag ska ta mig till.

Jag önska att min babe kunde vara här Med mig. Behöver skriva av mig lite.

2016 är slut om 5 dagar, herregud vad snabbt detta året har gått. 02-02-16 hamnade jag på Arnhem och då sa jag att detta kommer bli mitt sista hem. Den 11-04-16 flyttade jag till en Stad som heter skara, Till en familj som var helt wow, men de tog mig ett tag innan jag typ släppte in de. Men dagarna gick jag börja i skolan, jag Fick bättre kontakt med familjen (där jag bor nu). Jag vill bara tacka Familjehemmet, för att ni visa för mig att allting är möjligt. Att ni har funnits där för Mig , att ni släppte in mig i ert vackra hem med massor av kärlek. Sen vill jag be om ursäkt för mitt beteende jag har haft i början jag var tydligen inte en tuff liten tjej ifrån orten. Ni har tagit hand om mig, gett mig omsorg och kärlek. Gett mig motivation till att gå i skolan, ni lyfter upp mig varje dag❤️. Sen vill jag säga till er att allt detta trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva tack så mycket❤️😘  • 78 readers

Likes

Comments

22-02-15

kom en väldigt speciell person i mitt liv, jag trodde inte att vi skulle stå där vi står idag.

Jag satt på ett sis hem för er som inte vet vad det är så är det ett låst hem. Såg han på Instagram jag tyckte ju att han såg bra ut så jag skrev till han. Vi börja prata mer och mer, då kände jag att äntligen har jag något att kämpa för. Vi skrev i ett år och han blev verkligen en viktig person i mitt liv. jag flytta till ett familjehem 22 juli 2015 där jag hoppades på att han skulle få komma men icke sa Nicke de fick han absolut inte göra. jag gjorde massa dumt, jag börja med mitt gamla spår. en viss period så prata vi inte, Men vi fick kontakt igen. 20-01-16 hade jag soc möte hemma på dagen de spårade, Sen gick jag på bio med klassen. Efter bion kom jag hem var barnvakt sen åkte jag och träffa en kompis i Göteborg. stängde av min telefon för pallade inte höra på massa människor som letar efter mig, och att de har ringt polisen. Jag var på rymmen i 13 dagar hög åt knappt mat. 01-02-16 på kvällen kom jag hem, Familjehemmet sa till mig att de tog bort efterlysningen på mig. Så dagen efter så går jag upp på morgonen gör mig klar för skolan, men hon hade soc i telefonen och sa att jag fortfarande efterlyst. Familjehems mamman sa till mig att runt klockan 10.00 ska vi till stan och fika.

jag la mig i min säng, klockan 09.55 började jag göra ordning mig. 10.00 ringde de på dörren hörde inte vem det var så jag fortsatte med mitt, sen ser jag att min dörr öppnades så stor det två poliser där. De fråga om jag var Nimco Aden jag sa ja. Hon polis tjejen stannade kvar med mig i rummet och prata med mig och sa du ska följa med oss vi ska köra dig till margretelund Arnhem, fråga vad de var för ställe, hon sa bara vet inte. Frågade familjehems mamman om hon visste om allt detta hon sa nej, frågade socialtjänsten om de visste om polishandräckningen men min soc tant ljög. kom till Arnhem duscha fick nakenvisiteras av en kvinna. tog ett pissprov, men jag torska sönder på thc, amfetamin och Benzo. jag bodde där ett tag innan jag frågade min Fostersyster logga in på min Facebook och skriva till T, för att ville bara att han skulle veta. När jag kom dit så vägde jag 43 kg, fick verken ta min medicin på en vecka blev lite svårt för mig att sova eller koncentrera mig. La till T på min telefonlista, vi prata han var alltid därför mig har alltid varit.

efter 8 veckor hade gått hoppades jag på att soc skulle hitta ett ställe till mig, och de var första gången på 8 veckor jag fick komma ut bland andra människor. när jag de bott där i 10 veckor ringde soc klockan 8 på morgonen, Hon sa till mig att du har två val: Antigen flyttar du till ett HVB hem eller ett familjehem i skara jag ringer klockan 11. jag bestämde mig för familjehemmet i skara. Vi gick på studiebesök hos familjen, allting gick bra ville flytta dit. Den 11 april flytta jag dit, fett rädd, fett osäker. Det tog ett tag innan vi kom överens. Nu hade jag och T mer kontakt jag ville verkligen träffa honom så mycket. Jag fråga Camilla om han kunde komma hon sa ja. Så jag och han bestämde att han skulle komma den 3 juni 2016, När jag såg honom hela jag smälte, Så fin person helt perfekt.

När han var hos mig så försvann all rädsla, alla problem bara försvann, När han åkte insåg jag att Han är värd att kämpa för ska göra allt för att inte förstöra för mig själv. Vi sågs mer gånger, jag tyckte verkligen att han blev finare och finare för varje gång jag såg honom. Jag börja öppna upp mig mer och mer till han, Han lyssna alltid. han är verkligen bra på att göra det bra för mig. Men min osäkerhet började växa mer och mer. Blev mer tjafs jag började tjafsa med honom på grund av att tyckte inte att jag var värd honom för de som har hänt i mitt liv tidigare. Jag har gjort mycket dumt i mitt liv.

Jag blev alltid utnyttjad av killar efter som att jag är så dum i hela huvudet och går på massa skit så trodde jag på vad killar sa och skrev. för att ville bara ha bekräftelse på att jag var fin. Efter som att jag inte fick höra det hemma istället fick jag höra att jag var en Hora, att allt jag skulle vara bra för var att bli utnyttjad av människor, att jag var ett misstag och att jag var ful äcklig och att allt är mitt fel. Men jag trodde att T bara ville ses en gång sen var det kört men han stanna.

Efter som att jag fick massa tankar om att han skulle aldrig mer komma tillbaka och att jag kanske inte var så som han hade tänkt sig. Så jag började jag söka bekräftelse igen, genom Facebook la ut bilder på mig.. på snapchat snapade jag med folk både tjejer och killar... jag ville bara inte Tänka tanken att T skulle lämna så jag dämpade min smärta genom det istället det var absolut inte naket överhuvudtaget.

Men jag ångrar verkligen att jag skrev med andra för jag antog att han skulle lämna mig.. Men jag träffade aldrig någon under tiden jag skrev med han. jag skrev till och med att jag höll på med någon. T är verkligen den underbaraste människan jag någonsin mött, han får verkligen mig att le, skratta ger ljus till mitt liv. Han är den bästa jag har haft på alla sätt. JAG VET ATT JAG FUCKAR FÖR MIG SJÄLV OCH ATT JAG TJAFSAR MED MIG OM VISSA SAKER MEN JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ ATT INTE HÅLLA PÅ SÅ. JAG KOMMER ALLTID FINNAS DÄR FÖR DIG OAVSETT VAD. HA EN BRA DAG // NIMCO.

Likes

Comments

när vi kom hem till styvpappan, så var det lugnt i några dagar detta utspelar sig innan julafton.

En dag bad han mig att gå köpa två saker i affären, jag gick ner köpte men det fanns bara ena saken

så jag köpte gick hem gav han det.

När jag kom hem så blev han jätte sur och börja skrika på mig, han gav mig en örfil och sparka på mig.

den dagen fick jag äta deras rester, jag hoppades på att de skulle vara sista gången han slog mig men icke sa Nicke. På julafton så satt jag och mina syskon och lyssna på musik, Michael Jackson han blev förbannad och bad mig att komma, jag gick fram om jag visste vad som väntade mig hade jag aldrig gått fram. jag gick fram till han sen tar han tag i mig väldigt hårt, han börja med en örfil, ett slag mot magen, sen tog han en sladd och sitt skärp och börja misshandla mig med det i timmar så jag börja blöda var typ 10 år. Dagen efter så kom min bror hem, styvpappan börja skälla ut honom sen gick min bror. Styvpappan skulle göra en sak ute så min mamma ringde jag bröt ut i gråt och fråga när hon skulle komma hem, berätta vad som hade hänt sen la vi på. Han kommer några minuter efter då hade min mamma ringt till honom, Sen så säger han till mig tror du din mamma kan hjälpa dig? började kalla mig hora och att jag inte skulle bli något. Min mamma kom hem på nyårsafton typ.. sen när vi skulle börja i skolan så sa han att jag skulle säga att jag hade ramlat och slog mig.

Likes

Comments

mitt Namn är Nimco jag är en tjej på 17 år, kommer ifrån Somalia.

jag kom hit när jag var runt 4 års åldern, med min storebror , mamma, styvpappa och min lilla syster.

vi flytta till En lägenhet i Göteborg allting gick bra, tills min mamma blev gravid med min lillebror. När han föddes blev jag bort glömd av alla i den familjen. min mamma började få stryk. Det började mer och mer emot mig, jag började få skit för allt som hände där. 2005 föddes min lillasyster den yngsta. han hade damp på mig blev arg för minsta lilla grej. Han fortsatte slå min mamma vi flyttade därifrån men de skulle inte ta slut där. Någon gång runt 2009 åkte mor min till hemlandet och hade anlitat en babysitter. Men om mamma visste vad som skulle komma skall hade hon aldrig åkt dit. samma kväll ringer det på hemtelefonen och det är min så kallade styvpappas mamma.

hon frågade mig vart min mamma var någonstans jag sa att hon var i affären och skulle köpa något. men eftersom att de inte tyckte så speciellt mycket om mig så sa det att jag skulle ge telefonen till min lillasyster. gjorde som hon

sa och frågade hon min lillasyster och min syster sa att hon var i Somalia. En timme efter det kommer styvpappan med McDonalds till alla.. jag försökte springa till grannarna men han kom på mig. och sa Om du inte går in igen så kommer jag att kasta telefon i ansiktet på dig. dagen efter följde vi med honom hem till han.. där blev allt grövre. FORTSÄTTNING FÖLJER

Likes

Comments