LÄNK

vsco: adelisagrabus
instagram: adelisagrabus

Eftersom jag och blogg funkar ca 1 vecka sen dör det ut så kör jag bara på vsco, vilket bara innehåller bilder och inte massa tjat om mitt unika vardagsliv. Ses där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

En rätt intensiv dag idag. Skolan började inte lugnt så att säga. Ett seminarium, en föreläsning, ett grupparbete och en redovisning innan dagen var över. Fick in läkarbesöket på morgonen också där jag vi kom fram till att jag får försöka pressa knät till rakt läge, nu eller aldrig... Sedan var det dags för träning och nu ligger jag i sängen, ready att sova gott.

Likes

Comments

Ungefär så har min dag sett ut, har inte brytt mig haha! Imorse åkte jag iväg till gymmet och käkade lite efter det innan jag begav mig till min första skoldag. Helt värdelös skoldag då vi inte gjorde ett skit, men imorgon är det fullfart då vi börjar 9 och slutar halv 5.. Har även återbesök hos läkaren med knät, så får vi se vad han säger. Nu kikar jag idrottsgalan och man blir så inspirerad. Är taggad på att komma tillbaka till fotbollen.

Likes

Comments

Var iväg till Stockholm och var tillbaka vid 16-tiden. Stannade i Västerås för lite lunch, alltid lika gott. Ska snart lyfta på arslet och åka hem till Örebro, för imorgon börjar nämligen skolan igen. Ser väl mest fram emot att träffa människor vardagligen och se vilka som hamnar i min klass. Nu ska jag fortsätta slöa, pussss

Likes

Comments

Startade lördagen med ett bålpass innan jag tog bilen in till Arboga. Planerna inför dagen var att göra absolut ingenting. Så har bara tagit det lugnt och spenderat den med familjen. Välbehövligt. Imorgon åker jag och brodern iväg till Stockholm för lite ärenden. Ser fram emot att komma hem efter det och göra ingenting, är så trött i hela kroppen. Godnatt!

Likes

Comments

Lejla, jag och Freja, sponsring såklart ;)

Imorse vid 7 tiden satt jag i bilen påväg till Vara för lite ärenden. Lämnade sedan återigen in mobilen på lagning eftersom andra problem uppstod, nu får jag hoppas att detta håller.

Var ovanligt pigg idag på gymmet, ökade vikterna på benpasset. Skulle ta ner en 20 kilo stång till marken och vad händer? Tappar hela stången rakt på foten. Ville skrika så jäkla hårt, men istället ropar jag förlåt till exakt varenda kotte som såg och hörde. Så nu är fossingen öm och snart förmodligen blå. Heja mig

Likes

Comments

Skulle städa hela lägenheten igår, men hann bara med köket innan jag blev trött, så gjorde klart allting imorse. Pratade med Johanna i ca 5 timmar on FaceTime också. En liten vana vi har, håller varandra sällskap när båda bor ensamma. Åkte vidare till träningen där ett tungt gympass utfördes med Maja som också går igenom en korsbandsskada. Är fortfarande helt slut i kroppen och längtar till söndag då jag absolut inte ska göra nåååågonting.

About the deprimerade inlägget jag skrev för två dagar sedan, det handlade om lärarutbildningen som jag kuggade förra våren. Nu har jag fått en ny chans att börja om och börjar plugget redan på måndag. Spännande!

Likes

Comments

Jag är inne på min 5e säsong i KIF Örebro (tror jag??) och efter att ha haft ett rätt tråkigt omklädningsrum så byggdes ett nytt. Väldigt stilrent och proffsigt! Fick dessvärre byta plats efter alla dessa år, men man vänjer väl sig tillslut. Iallafall så körde jag ett ryggpass idag som brände. Har även lyckats sträcka min arm/triceps på nått konstigt sätt som vägrar släppa. Nu ska jag iallafall laga mat och storstäda lägenheten innan läggdags.

Likes

Comments

Har legat och degat hela dagen under täcket framför tvn. Har iallafall gjort något vettigt och det var att tvätta. Det är så skönt att säsongen är igång vilket innebär att det blir mindre tvätt hemma eftersom vi tvättar våra handdukar och kläder på Behrn. Ska strax resa mig upp och laga lite mat innan jag åker till gymmet.

Likes

Comments