1.Trafiken

Malmö är Sveriges tredje största stad så jag förväntar mig inte att det ska vara trafik fritt men det är kaos i Malmö med detta. Människor kör på rött ljus, kör extremet snabbt, cyklister på vägen och bussar som vill ha bil race ( ja bil race). Naturligtvis så är detta inte så mycket utanför centrum.

2.skriket på gatorna

Som sagt Malmö är en stor stad med mycket liv. Men det jag avskyr är att man skriker till varandra ifrån andra sidan av gatan. Aså ni kan ju gå över vägen (trafiken är redan kaos så Why not) och prata så att inte alla som går förbi er hör.3.CAT CALLING!!!

I Malmö som vilken annan stad så finns pojkar, Aa pojkar inte män för att män gör inte barnsliga grejer på stan. Som ÄLSKAR att skrika "Ayy ditt nummer ge mig det din chagga" eller "du är chagga? För jag har para". GOD FOR BID att man är ute i Malmö på kvällen ensam kvittar om du är kille,tjej eller ickebinär det är då det "extrema människorna är och sover, Hahaha Malmö är bara läskigt på eftermiddagen ENLIGT MIG!!!SLUT!

Likes

Comments

YALLAH, då draaaaar man till MALMÖ med min bebis. (En BIG BIG BIG rant om Malmö kommer snart oxå så håll ögonen öppna för den)

Likes

Comments

Sååå, jag fick denna skönheten idag och jag har bara en sak att säga....FAILED. Tartes concealer är bra och helt värt priset + frakt men denna är inte det. Den bruna färgen var alldeles för orange på mig ( har kall/ olive underton). Highlightern syntes inte så mycket och den är bara allmänt dålig ENLIGT MIG!!

Likes

Comments