Utbildning

God morgon!
Här sitter jag, klockan 08.45 en lördagmorgon och pluggar. Tacksam för kaffe, musik och pyjamas!
På måndag är det dags för tenta - Sekretess & Upphovsrätt. Jag är pissnervös om jag ska vara ärlig. Är tacksam för att den endast är 1 högskolepoäng och att det är en flersvarstenta. Får ju se det positivt, haha.

Har under veckan varit på föreläsningar som varit helt okej, inte sådär superbra tyvärr. En viktig grej som jag och mina klasskompisar upptäckt är vikten av att få en paus efter ca 45 min, annars orkar man inte sitta och lyssna aktivt i 2 timmar, det går bara inte. Sen brukar det bli väldigt dålig luft i föreläsningssalen vilket inte gör saken bättre. Så ja, om ni någon gång föreläser, tänk på att ge dina åhörare en paus!

En annan tanke och reflektion är att det är, just nu, tufft att balansera så många olika saker samtidigt. Tenta på måndag kring ett ämne som vi hade föreläsning om förra veckan, och sen dess har vi tagit upp nya ämnen och ny litteratur osv. Har inte riktigt kommit på hur jag ska balansera att lägga fokus på ett visst ämne men samtidigt lära mig och ta in nya ämnen. Det är lite smått kaos just nu. Hoppas verkligen det blir bättre snart!

Så ja, det är tankarna som går i mitt huvud just nu.
Bless!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments