Hej!
Sedan ett tag tillbaka har jag verkligen börjat tycka om Polaroid-bilder. Jag älskar känslan av att fånga just ett unikt ögonblick istället för att ta 25 bilder med telefonen och välja den bästa så får man "en chans" på sig och jag tycker det är så charmigt.
Fick en modern Polaroid-kamera i studentpresent och den har använts ganska flitigt i sommar.
Häromdagen kom det hem en leverans med Polaroid-filmer som vi beställde för ett tag sedan! Tjoho! Här ska det tas Polaroid-bilder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej kära läsare!

Ja du, det där utlovade inlägget om balen blev det inte så mycket av. Inte heller har jag skrivit om studenten, mitt liv, bröllopsplanering, jag har ju inte skrivit något alls faktiskt.
Så vart ska jag börja? (denna fråga kan leda till ett lite längre inlägg, så håll i dig.)

Studenten.
Vilken dag! Idag är det 104 dagar sedan jag stod på skolans trappa och sjöng om studentens lyckliga dagar. Det var ett långt dygn med så mycket känslor att det knappt går att beskriva. Glädje, sorg, sentimentalitet, lycka, stolthet, ledsamhet, separationsångest och mycket mycket mer. (kanske borde skriva ett separat inlägg om studenten...)

Sommaren i helhet.
I sommar har jag haft 3 jobb vilket har betytt att jag har jobbat hela sommaren. Jag har scannat varor på ICA, gett småbarnsföräldrar råd om Polarn O. Pyrets randiga kläder samt get boktips och slagit in presenter i en kristen bok- och presentbutik.

Bröllopsplanering.
Om ca 2,5 månad ska jag gifta mig med min andra hälft. Hur galet som helst. Så mycket blandade känslor men oj vad jag är taggad på att få dela livet med min blivande man. Framförallt är jag taggad på vad GUD har för oss.

Just nu. 

​Just nu är jag hemma och är sjuk. Vilar upp mig efter en riktigt stressfylld sommar. Ser fram emot en, förhoppningsvis, något lugnare höst. Försöker ta en dag i taget och verkligen vila. Sova mycket, äta gott, träffa vänner och göra sådant som jag mår bra av.
​​​
Framtiden.
Framtiden är till viss del osäker, men ändå inte för Gud har en plan! Det jag vet just nu är att jag ska gifta mig och att jag inte behöver oroa mig efter Gud har allt i sin hand. 


Vill ni se lite hur min sommar har sett ut så kan ni kolla på min Instagram: adelinsofie.

Ska försöka att börja uppdatera lite mer regelbundet igen, men kan inte lova något. 
Var välsignad kära du! 

Likes

Comments