​Tudelu! Jag har upplevt ganska mycket oförklarliga saker genom åren. Saker som jag fortfarande kan tänka på. 

För några år sen bodde jag och min familj i en lägenhet som har funnits i flera hundra år. Där spökade det. Kan börja med och berätta de minst läskiga som hände där. Jag var ensam hemma jag låg i min säng och lyssnade på spotify jag gick ut till köket för att hämta något o dricka då jag hör hur musiken bara slutar spela jag tänkte väl mest att det bara var spotify som fuckade lite. Så gick och satte på musiken igen. Gick iväg igen och tv:n slås på.. Då började få lite panik. Stänger av tv:n och går mot köket igen då ser jag en skugga gå förbi mig. Vem var det som var hemma hos oss? Det är något jag alltid har undrat. Sen en natt så låg jag och sov och när man var 14 år ca så hade dom flesta en stereo. Iallafall, jag brukade alltid dra ut kontakten innan jag skulle sova. Och jag var 100% säker att jag hade gjort det. Helt plötsligt mitt i natten runt 03.00 så sätts den igång på hööögsta volymen. Strax efter det så hör jag fotsteg utanför mitt sovrum. Gick och kollade ifall det var mamma eller hennes sambo som var på toa. Eftersom jag hade badrummet utanför mitt sovrum. Men ingen var där. Sen började hundarna tok skälla. Alltå det var kaos. Var riktigt rädd då.

Men det värsta måste varit att i samma lägenhet så vaknade jag VARJE natt av att jag höll på att kvävas till döds de höll på i över en månad. Jag vaknade varje gång av att jag skrek, svettades och hade mina händer runt min hals. Fick till o med märken.. Då började jag undra att ifall den personen som bodde här innan oss har kvävts till döds? Och jag upplever det han upplevde.. Det var riktigt obehagligt. 

Sen en annan gång så var jag hos en kompis hon bodde också i de området jag bodde på. Jag duschade hos henne och hon satt i sitt rum och väntade. Helt plötsligt hör hon fotsteg och trodde jag hade kommit ut. Hon ropar mitt namn men får inget svar. Sen när hon ska gå till badrumsdörren så ser hon massa blöta fotspår. Hon frågade om jag fortfarande var i duschen och jag svarade ja. Hon öppnar dörren och rusar in och berättar vad som hade hänt. Helt plötsligt släcktes lampan i badrummet och det var kolsvårt. Sen hör vi fotsteg utanför badrummet.. Alltså måste någon varit hos mig medan jag duschade? How creepy is that? Och vem var det som sprang utanför och släckte lamporna? Det får vi aldrig veta..


Vill ni ha en del 2? 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Är det bara jag som börjar bli riktigt less på alla dessa players? Don't get me wrong tjejer kan verkligen också vara players och vidriga. Men detta inlägg handlar om så kallade " män " 

Ni är inga män om ni utnyttjar en tjej, leker med hennes känslor osv. Vet ni vad ni är? Äckliga & fega. Varför såra någon så mycket medvetet? Vad vinner ni på de? Blir livet bättre för er? Får ni ett gott skratt? Hur kan man sova om nätterna och veta att man har sårat en oskyldig tjej. Att all tillit hon har byggt upp bara rasar ner igen. Tillit tar ett tag att bygga upp. Det tar inte en timme, en dag eller en vecka. Ni kan ärra tjejerna så pass mycket så när den rätta killen kommer in i hennes liv så har hon svårt att lita på honom vilket leder till massa problem och sen end of realationship. Sluta vara så egoistiska. Ligg med såna ni vet bara är ute efter samma sak som ni själva. Ta inte en tjej som verkligen vill ha kärlek och känner sig ensam. En dag kommer ni få tillbaka, jag hoppas innerligt att ni blir kära och får veta hur det känns. Sluta kalla er för män. Ni kommer aldrig vara i närheten av en man så länge ni håller på att äcklar er. Har tre ord till er : Grow some balls

Likes

Comments

Hej! Gud förlåt för en dålig uppdatering. Jobbade femte natten i rad igår så har varit död hela dagen & förkvällen. Så ber om ursäkt för det. Vad kul att ni hade röstat på min omröstning, skit kul verkligen.


Idag känner jag för att hylla en tjej jag har känt sedan 2008. Hon heter Yasmin och är världens mest fanastiska tjej med såna stora mål i livet. Inte bara är hon min bästa vän hon är min syster också. Jag kan berätta allt för henne och hon finns alltid där för mig. Ord kan inte ens beskriva hur glad jag är över att jag känner henne.

Hon är världens finaste, mest omtänksamma & lojalaste människa. Vi har haft våra ups and downs. Men vi löser alltid det. Förr eller senare. Tack för allt skratt vi har delat, tårar vi har delat osv. You are a true friend.
Likes

Comments

Hallå! Kommer inte kunna uppdatera bloggen nå mer ikväll och inatt vart inringd på jobb.
Jag bjuder på denna sminkning. Jag är hyfsad nöjd över resultatet.
Hörs mer imorgon 😘

Likes

Comments

För er som inte känner mig så är jag bokstavligen talat en make-up hoe. Helt ärligt. Kan inte gå en dag då jag inte kollar på smink på internet eller kollar massa youtube videos som har med smink att göra. Tänkte skriva om några produkter jag avguuudar.


Anastasia Beverly Hills brow promade - Alltså denna produkt är verkligen bra. Den är svår att applicera i början. Men efter några gånger så blir de lättare. Jag har färgen Medium Brown och den passar mig utmärkt. Den håller hela dagen den kladdar inte och pigmenteringen är sjukt bra. Man får va försiktig då det kan komma mycket produkt på borsten. Man behöver väldigt lite produkt. Sen kan man bygga upp hur färgen ska vara också. Vilket är grymt. Den kostar runt 200 kr. Denna rekommenderar jag verkligen.

Denna palett är från Urban Decay. Den heter naked 3. Detta måste va den finaste neutralaste ögonskuggpalett jag har sett. Pigmenteringen är jätte bra, färgen är sååå fina, lätta att arbeta med. What more can I say? Den är gudomlig.

Denna palett är ifrån märket Morphy brushes i nummer 35D. Bra pigmentering & hållbarhet. Fina & coola färger. Denna använder jag mest om jag ska dra ut och festa då det är ganska starka färger vilket jag inte använder på vardagen. Jag ska helt klart inskaffa mig mer paletter ifrån detta märket. Kostar runt 200 & då får man 35 ögonskuggor i olika färget. Helt klart värt.

Tror dom flesta människor som tycker om smink har hört talas om detta märke. Gerard Cosmetics i färgen Underground. Ett av mina favvo läppstift. Som ni ser så går de åt de brun/gråa hållet vilket är super snyggt. Bra pigmentering här med och bra hållbarhet. Finns inget dåligt att skriva om detta läppstift. Kostar runt 150-200 kr.

Sist men inte minst detta setting spray ifrån Mac. Detta brukar jag spruta på ansiktet efter jag har lagt klart mitt smink då det håller bättre, vilket det gör. Man kan även använda sig av detta ifall man tycker man ser kakig ut efter man lagt sin bas. + man kan använda detta för att få fram mer pigmentering ifrån ögonskuggor. Jag brukar spruta på detta på en borste jag använder till highlight då det blir mer pigment och syns bättre. Kostar också runt 200 kr.


Har ni några favoriter? Vilka isåfall & varför? Let me know :)

Likes

Comments

Jag fick hem denna skönhet för någon dag sen. Jag har varit så sugen på att klicka hem den sen den kom ut. Jag har hört både bra & dåliga saker om denna. Enligt mig, så är den too die for. Bra färg & pigment. Den håller huuur länge som helst. Jag kan sminka mig innan nattjobb vid 19.30 ungefär och jobba som en tok och när jag kommer hem tio timmar senare så ser den lika bra ut som den gjorde när jag gick till jobbet. Inte alls kladdigt eller några fula fläckar. En solklar 10/10 får denna palett av mig. Jag ångrar inte alls att jag köpte denna.

Denna kostade 695 kr. Ganska dyrt enligt mig men sååå värt det.

Den är köpt här :  Anastasia cream contour kit

Likes

Comments

I've been thinking ganska mycket om det här med vården. Speciellt äldreomsorgen.

Jag är tim-vikarie på två boenden. Jag får ofta höra " fan vad äckligt jobb du har " och lalalala. Nej det har jag inte. Jag har världens bästa jobb men även världens mest tragiska jobb. Jag blir så oerhört less när jag hör folk snacka skit om det yrket. En dag kan det vara eran mamma, pappa, syster, dotter, bror, son, mormor, morfar osv som blir bosatt på ett äldreboende. Är det fortfarande lika äckligt då? Vi gör mer än att bara torka dom efterdom har haft toalettbesök. Vi ser till att dom får mat i magen, vätska i sig, vi ger dom medicin mot deras sjukdom, vi ser till att dom blir duschade och rena, vi ser till att det är renbäddat i deras sängar, vi är där för dom när dom behöver prata eller känner sig ensamma, det är ALLTID någon som ser till att dom har det bra dygnet runt. Vi gör så mycket för våra äldre. Vi får ta massvis med skit också. But I don't care. När någon av boenden håller min hand och tackar mig för att jag finns och ler så känns det i hela hjärtat. Jag kan alltid gå hem med ett gott samvete. Att veta att jag har hjälpt någon som inte kan ta hand om sig själv känns något så fruktansvärt bra. Jag ser livet med en annan synvinkel idag. Jag vill inte höra något mer skitsnack om det yrket jag har. Vi gör något bra. Vi hjälper våra medmänniskor.


Likes

Comments