Det här nog det knäppaste meddelade jag har fått...hittills. Förstår inte riktigt varför folk skapar en fake konto och lurar människor! Visa tar en persons identitet som de kanske tycker ser bra ut och skriver till folk som de inte känner. Lurar dem att de är intresserade och osv. Det är verkligen inte okej. Det finns till och med en program som jag inte minns vad den heter, där det är utredare som undersöker en person som vill ta reda på varför personen helt plötsligt inte skriver längre till hen och sedan får de reda på att det var en fake konto. Det är bara synd och tråkigt att sånt händer. Folk borde verkligen sluta med sånt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så utmanar jag er att måla på er syskon ansikte hur fult ni kan. Det har vi gjort.

Likes

Comments

Idag hade jag bara en lektionen men kom lite sent. Enda anledningen till att jag gick till skolan var för att jag skulle lämna tillbaka min kompis halsduk, hon gav mig den när vi gick ut men jag hade glömt bort att ge henne den eftersom hon inte kunde komma in på klubben.

Efter engelska lektionen så gick jag till stan för att möta upp mina barndomsvänner eftersom jag skulle hämta min biljett för deras studentskiva. Men jag gick runt med de i stan och åt glass i Kungsträdgården.

Likes

Comments

Efter skolan gick jag till stan eftersom jag skulle gå till SEB för att stänga av min bank konto för min UF företag. Men till slut så gick jag runt i affärerna. Anledning till att jag gick runt var för att leta efter en studentklänning som jag inte än har hittat...och det frustrerar mig.

Sens somras har jag inte varit förtjust att leta efter klänningar. Då köpte jag en klänning dagen innan bröllopet. Den tiden jag var i Kosovo ägnade jag tiden för att hitta en klänning. Min familj tycker att jag är för kräsen när det gäller kläder och inredning. Det kan jag faktiskt hålla med om. Det var en kommentar som min farbror sa till mig när jag gick runt med honom "men Gud vad du är kräsen, hur kommer det gå för dig att hitta en kille?" Och det fick mig att skratta.

En del kläder som kommer upp idag förvånar mig. Som den bilden som ni ser ovan. Går verkligen folk runt så där?

Likes

Comments

Idag kom jag till skolan tidigt och pluggade.
Idag är det också min närmaste kompis födelsedag. Vi sjöng för henne i engelska lektionen och alla grattade henne. Hon är verkligen en underbar person som är alltid positiv och glad. Blir alltid glad av att se henne.

Efter skolan åkte jag hem åt mat och fixade mat till min lillebror som är 6 år gammal, de andra klarar av att fixa själva. Sedan så tränade jag lite hemma. Gjorde några övningar som man kan göra hemma. Har nu börjat med att träna lite varje dag så att jag blir van att träna, så att jag inte slutar efter tag sedan all träning man har gjort blir för givet. Därför så rekommenderar jag att träna regelbundet och bestämmer för varje vecka vad och när du ska träna.

Här är en av många bilder som min kompis har tagit på sig själv och när jag och tjejerna föra året åkte trampbåt i Djurgården efter skolavslutningen.

Likes

Comments

Idag så lämnade jag min lille bror på fritis innan jag skulle gå till skolan och ha en möte med min kultur lärare, och efter sommaren så börjar min lille bror i första klass.

När jag var framme så väntade jag på min lärare som aldrig kom, så jag bestämde mig för att jag struntar i att vänta och gå till juridik lektionen som inte varade så länge kanske bara 20 minuter sedan fick vi gå. Sedan åt vi lunch men så jag bestämde mig för att se om läraren var i bibblan och det var hon... Precis när jag gick in så sa hon att hon skickade precis en mail till mig precis när jag kom in och bad om förlåtelse och jag visste inte att du kom, vi gick igenom uppsatsen som ska in nästa vecka och gick igenom vad jag har missat. Jag satt då kvar i biblioteket när hon gick, stannade kvar en timme sedan åkte jag hem.

När jag kom hem så följde jag med pappa för att lämna tillbaka en trä bit som han har köpt som inte passade till huset, vet inte riktigt vilken del i huset den är till för. Medan han kollade om det fanns rätt längd, som det inte fanns, så väntade jag i bilen, tog lite selfie för att ödsla på tiden och sjöng med låtarna som spelades på radion.

Likes

Comments

Idag så tränade jag ensam, vanligtvis så gymar jag med min kompis men hon kunde inte komma idag.  Men det var ändå rätt skönt att gymma själv. 

Idag så började jag med att springa som uppvärmning, sedan blev det squats, lungs, grodhopp med kombination med squats, sqyats med tyngder, situps och jag gjorde armhävningar med repen som ni ser på sista bilden. 

Likes

Comments

Jag har skaffat mig glasögon men jag är inte ännu van med ha dem på mig. Första dagen jag hade på mig glasögonen mådde jag illa och var helt yr när jag hade de på. Men nu är jag mer van och kan inte gå utan dem. När jag väll fick glasögon det var då jag märkte att många har det, innan så tänkte jag inte på det.

Kommer det alltid vara så? Ifall nått händer än det är då man förstår/inser vad som händer runt omkring än.

Likes

Comments

Under den långa rasten så gick jag till stan och pluggade lite matte. Sedan så väntade jag på min kompis i Slussen, där en band spelade sedan så började en gammal man som satt bredvid mig säga jag har hört bättre rock musik och det kan jag hålla med om.

När min kompis äntligen kom, så gick vi in i olika affärer där men jag däremot hittade inte nått. Vi gick ända till Skanstull från Slussen genom Götgatan. Sedan lämnade jag henne ensam i stan, var tvungen att gå på hemspråk och möta upp en vän och gå tillsammans till lektionen.

Dagen slutade med att vi kollade på fotboll Barcelona vs PSG med hela familjen. Även att jag är inte så insatt i fotboll så är det trevligt att umgås med hela familjen, som man inte ofta gör.

Likes

Comments