Header

1. (här) 2. (här) 3. (här) 4. (här) 5. spelar ingen roll vilket märke, bara det är ett vitt headset! :)


Asså hörrni, igår var det bara en månad kvar tills min födelsedag! Iiiiihhhh är så taggad! Och mina trogna läsare vet att jag alltid lägger ut min önskelista när det är en månad kvar och såhär blev den i år. Inte mycket saker kanske men det mesta kostar lite mer men det är saker jag verkligen, verkligen vill ha. Dock förväntar jag mig verkligen inte allt detta, men det vet ni som känner mig så jag tror inte ens att jag behöver förklara haha😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Hej på er! Nej, jag har inte glömt bort er, jag har bara haft väldigt fuuullt upp! Åkte till mamma över helgen så då tog jag lite paus från sociala medier. Men nu ska bloggen rulla på som vanligt igen. Sitter nerbäddad i sängen nu efter att ha spelat in en video såhär på kvällskvisten, känner att jag är på G! Och ska strax börja redigera den. För er som prenumererar på mig kanske har lagt märke till att jag lagt ut videos varannan dag i över en vecka nu. Och så tänker jag försöka fortsätta att ha det framöver.

Jag är sååå taggad över denna vecka för jag har fullt upp hela tiden. Visst kommer det bli lite tight om tid men det är ju för det mesta roliga saker som händer, tack och lov. Men nu ska jag sovaaa så här har ni en liten överblick på veckans planer:

Likes

Comments


Asså jag kan fortfarande inte förstå det...... Madlady har tagit in Makeup Geek!!!!!! För er som inte vet så är det typ det absolut bästa märket i hela världen vad gäller ögonskuggor och dom har inte funnits i Sverige tidigare. Alltså lyckan. Ni förstår inte hur jävla glad jag blev. Blev seriöst tårögd haha, då vet man att man är en makeup junkie. Deras foiled eyeshadows m å s t e jag ha. Pigmenteringen där är sjuuuuk. Det gör på riktigt ont i själen nu för jag har inte råd att shoppa.... Så hejhej min familj och mina vänner för jag fyller snart år😏 Hahah nej men... gud vill bara inte att dom ska ta slut, särskilt inte paletten, då dör jag, för den är perfektion.

Likes

Comments

Instagram @adelina.yt

Tack för att du tittade in på min blogg & ha en fortsatt bra dag


Better Blogging Nouw