• Snapchat
  • Instagram
  • Nouw

Igår var en bra kväll! Jag drog hem till Emil och förkrökade med Stefan sedan drog vi vidare till secret garden för ett par drinkar. Det var längesedan jag var där så jag var lite orolig över att dom bytt ut alla vakter vilket dom hade gjort och det är det värsta jag vet för denna grabben hatar att köa och det är något jag inte har gjort på flera flera år men det var tur att kvinnan vid entrén kände igen mig för vakten bakom började ställa en massa onödiga frågor så jag började bli sne 😂. Det kanske låter lite drygt men det är jag inte utan jag har gått ut i så många år och som på alla fronter i livet så måste man utvecklas och går man ut varje helg i flera år och dessutom går till samma ställen men ändå inte har någon conection med varken vakten eller personalen då gör man ju något fel eller är det bara jag som tänker så långt haha?

Mitt stammis ställe i Stockholm är klubb l8. Jag kan inte sluta gå dit och det är som ett beroende haha nej men det är någonting med just det stället som jag älskar och det har nog att göra med själva viben. Dock är det oftast 18-20 åringar som går dit men det är faktiskt kul ändå för dom har verkligen riktigt roligt och dom skiter fullständigt i allt😂. När jag är där så chillar jag oftast i mitt lilla hörn och snackar runt med dom som jobbar där, sitter vid baren och bara ”softar” sedan dansar jag för mig själv (fett mobbad men jag gör alltid det oavsett vart jag är 😂) sen är det väldigt trevligt när människor kommer fram och vill prata ❤️.

Många tror nog att jag är väldigt social av mig som person och att jag har lätt för att starta konversationer med allt och alla men det stämmer inte riktigt, förut kanske men fan inte nu. Men ibland händer det att man möter en person och bara ”fan vad jag diggar honom/henne” men det är inte ofta jag får den känslan faktiskt vilket är väldigt synd men det har nog med mig själv att göra då jag har lite svårt för att släppa in människor i mitt liv. Jag har kommit fram till att jag är lite tillbakadragen och ibland kan det uppfattas som att jag är lite nonchalant men grejen är den att jag tycker att det är jobbigt att prata med någon jag inte känner för jag vet inte riktigt vad jag ska säga jag menar har man inget intresse av att lära känna den du pratar med så varför fortsätta ? Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det men jag är en person som går väldigt mycket på viben och ibland är min vibe inte där och då är det lätt hänt att jag visar det men ibland fattar inte vissa sociala koder så dom fortsätter och fortsätter och till slut kvävs jag och går där ifrån 😂. En annan grej när jag väl är igång så måste jag säga att en utav det värsta sakerna någon kan göra mot mig är tex om min vän tar med sig sin vän som jag aldrig har träffat och bara ”väntar ni här jag kommer strax” och då ni haha då känner jag att jag utsätts för något jobbigt för man ställer bara frågor till varandra bara för att och påtvingade konversationer är någonting min hjärna inte klarar av så ibland låtsas jag att jag ska på toa för att skippa den biten 🙂

Igår svängde jag förbi DialaFillers för att rätta till min näsa. Hon gjorde den rakare och sedan lyfte hon upp nästippen och jag är SÅ FUCKING NÖJD!!! Hon är så otroligt duktig på det hon gör❤️

Igår var jag hemma hos Emil och förkrökade lite innan utgång och vi hade det väldigt trevligt. Jag dricker helst starksprit så vin, öl och skumpa går fett bort då jag oftast får en sådan fruktansvärd stark halsbränna.

Naturligt vacker haha😉

Är på väg mot Solna för att träffa min fina vän sahar som jag har känt i 7 år shit vad tiden går fort , hoppas hon bjuder på fika dock😀❤️​

Gillar

Kommentarer

Tja! Ligger just nu och mobil bloggar direkt från solariet (inget jag rekommenderar jag är bara efterbliven) Men antingen är jag all in med solningen eller all out jag har liksom inget mellanläge. Jag tycker att man ska göra allt med måtta så ni normala människor som är kapabla till just det, cred till er 🙂. Klockan är ju inte så mycket så jag ska försöka hinna med allt jag behöver göra ni vet lite me time. Efter att jag har solat så ska jag gå och klippa mig och jag är en sådan person som gillar att ha allt bredvid varandra typ men ändå så har jag allt så långt ifrån haha. Solar i rådhuset, klipper mig på Medborgarplatsen och går till DialaFillers som ligger i fitja. Jag googlade upp en frisörsalong här i Kungsholmen där jag bor och det ska ligga 10 min från rådhuset gåendes så vi får väl se...risken med att byta frisör är hela den där processen att förklara hur man vill ha det och jag är livrädd att jag inte ska bli nöjd fast och andra sidan så har jag inga problem med att säga exakt hur jag vill ha det och blir jag inte nöjd så berättar jag det klart och tydligt! Jag förstår inte hur folk kan tycka det är pinsamt att säga till? Jag menar gå inte ut och klaga på sociala medier och bomba med dåliga recensioner eller till dina vänner om hur dålig din senaste upplevelse var hos frisören om du inte har mage att säga det face to face haha.

P.S jag har mössa för att mitt hår var kaos jag menar hellre att människor kollar lite snett och tänker ”oh gud är deg så kallt Joans ? Han har MÖSSA” än att vistas med detta håret haha.

Gillar

Kommentarer

Sho bre hur mår ni ese? Haha det kan vara så provocerande för vissa om man inte ”pratar rätt” för allt ska låta så fyyyyyynt (Sthlm accent) nej men idag har jag haft en dag för mig själv där jag har gjort lite ärenden och sen har jag köpt hem lite käk och det fick bli spagetti och köttfärssås idag och det blev as gott. Jag är bra på att laga mat, ge mig korv och makaroner och du kommer älska maten för jag gör allt med kärlek❤️

Annars då? Jo men jag mår ändå helt okej jag går inte runt och har onda tankar och jag har inte så mycket ångest men verkligheten har slagit till lite, ja ni vet när man inser saker och ting och allting kommer ifatt en (eller är det ifatt än? Så svårt för mig att skilja mellan ”än” och ”en ” ? aja anyways.

Den sista tiden så har det stormat rejält kring mig och det är alltid så mycket motvind hela tiden så just nu flyger jag med vinden lite och jag får se vart den tar mig någonstans. Jag lägger upp lite små dagsmål för mig själv och tar dagen som den är jag får helt enkelt leva lite i nuet och inte stressa över framtiden men det är lättare sagt än gjort men man får börja någonstans eller hur? Det var ett tag sedan som jag var så här personlig på bloggen för det var ett tag då jag verkligen bara ville radera bloggen men sen tänkte jag att detta är min dagbok och jag mår som bäst när jag får skriva av mig det är terapi för min själ och det är den enda anledningen till varför jag bloggar. Det spelar ingen roll antal läsare för detta gör jag för mig själv. Sen är samebeten ett plus men jag hade bloggat utan det också för pengar kan inte köpa all lycka och jag blir lycklig över att kunna uttrycka mig samt väldigt glad när ni själva mailar in era tankar. det uppskattar jag mer än vad ni tror.

Idag svängde jag förbi TanExpress solarium och dom har verkligen så bra rör! Om ni inte har testat på att sola där så rekommenderar jag att ni gör det.

Sen har jag promenerat runt och bara njutit av vädret. Jag var så sugen på att ta en kaffe någonstans. Vill ni veta något roligt ? Jag dricker inte ens kaffe men beställer det ändå dock med mycket mjölk och socker🤦🏻‍♂️. Min framkamera vägrar att fungera och jag har försökt ignorera det mentalt men det börjar kännas i nerverna nu:)

Gillar

Kommentarer