Ledsen för dålig uppdatering, efter förra helgens utgångar blev jag sjuk med hög feber o allt- så sjukt tråkigt! Så har den senaste tiden mest kämpat mig till skolan och jobbat lite på eftermiddagarna. Men i fredags körde vi en helkväll på l'arc efter att ha ättit supergod pasta på en liten italiensk restaurang. Roligaste i helgen var ändå helt klart söndag kvällen, då jag var helt frisk och vi var titty twister- där Kent Jones körde några låter, så sjukt kul!! Alltid lika roligt att liva upp en söndagkväll med utgång och allt!!

Pussar och kramar från Paris

Två bilder från min familjs favorit restaurang i vårt kvarter, café du commerce. Jättemysigt fransk restaurang med tre stycken våningar, sedan på sommaren brukar de öppna taket så man sitter under bar himmel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I onsdags kom mamma till Paris så det har varit fullt upp mes skola, jobb och sen hinna vara med mamma så mycket som möjligt. Skolan är jättebra och lärarna vill verkligen att man ska lära sig- ändå jobbiga är att det är en del plugg vid sidan av såklart.

Igår var vi och åt på le recamier, en restaurang som jag besökt flera gånger sen jag var 10 år elr något sådant. Le recamier ligger vid Sevre- Babylon och är kända för sina suffléer, som är helt otroliga- både till huvudrätt och efterrätt. Ikväll blir det en liten drink med familjekompisar för att sedan gå och äta på Rue de commerce, sen om jag orkar blir det kanske utgång.

Ha en bra helg allihopa!!

Likes

Comments

Igår, efter att väntat hur länge som helst var jag och såg på Bridget Jones på bio här i Paris. Har sett första o andra filmen av bridget Jones hur många gånger som helst och tredje filmen var också superrolig!!

Likes

Comments

Idag var det första dagen på Sorbonne, börjar vid 10 varje dag vilket är skönt och gruppen verkar också okej. I min grupp finns det en annan svensk vilket är skönt ändå. Efter skolan gick ja ut lite på stan och fynda en Kenzo tröja i en butik för barn. Har inte tagit med mig så många tjocktröjor så najs att ha en extra i garderoben nu. Nu sitter jag o chillar på ett kafé på Rue de Commerce.
Pussar o kramar från Paris

Likes

Comments

I helgen har jag varit för trött för att hitta på saker på dagarna efter att ha varit ute så började kolla på denna serie: The night of.  Serien har hitintills endast 8 avsnitt så har hunnit kolla klart alla avsnitt. Serien är jättespännande, så verkligen ett tips om du behöver hitta en ny serie att kolla på. The night of handlar om en ung kille som efter en utekväll vaknar upp och hittar tjejen han varit med styckmördad. Alla bevis pekar mot han gjorde mordet och i serien ska killen försöka visa sig oskyldig, för att inte få livstids fängelse. Nu väntar jag bara på att det ska komma ut flera avsnitt. 

Pussar o kramar från Paris 

Likes

Comments

1. Aimee på Cartel
2. Dry martini på Georges
3. Middag på Georges
4. Centre Pompidou, Gabbe och Alice
5. Fredagens outfit
6. Hallon från marknaden
7. Selfie
8. Hamburgarna på Zink

Likes

Comments

Igår blev det en sen middag på restaurangen Georges i Centre Pompidou, för att därefter möta upp Aimee på cartel o vidare till L'arc vid tre. Vi satt ute vid värmarna på Georges o hade superfin utsikt över hela Paris. Gillar att man kan sitta ute i oktober ändå. Maten där var jättenajs och de flesta av oss valde att ta pastan. Cartel var superkul med massa folk och sedan var det roligt att avsluta på l'arc.
Pussar o kramar från Paris

Likes

Comments

Lite bilder innan utgång!
Vi kör middag o för nu på l'eclair med massa mat och sen l'arc.
Ha en bra fredag allihopa!!

Likes

Comments

Varje dag en kaffe eller två. Nu har det tyvärr börjar bli kallare här i Paris men som tur är så har alla uteserveringar värmare på nu, även fast det är 10-15 grader- dröm!

Likes

Comments

Idag blev det en riktigt sen frukost efter en sväng förbi bageriet- köpte en mandelcroissant vilket är det godaste som finns till frukost. Resten av dagen ska jag gå på stan och sen jobba. Ikväll ska vi nog till Raspoutine.

Likes

Comments