Hejsan!

Har varit sjuk nu i över en vecka, jävla flunsa som int vill ge sig... Har bara vilat hemma hela veckan. Dieten sket sig också lite då jag inte hade någon lust för kvarg och sånt då det tar så sjukt att svälja det med sjuk hals... Men på måndag får jag åter gå tillbaka till samma rutin som gick så bra.

Mamma och pappa kom hem igår från Tyskland och jag fick världens bästa gåva, är så glad! Jag önskade efter Lululemon träningsbyxor och fick äntligen mitt första par. Dessa byxor är i väldigt bra kvalitét, forever pants! Dom är helt otroligt sköna på!

Jag tänker inte mer köpa nån annanstans ifrån utan endast från LULULEMON, tryck på namnet så kan ni gå och kolla vad det är frågan om, om ni vill!

De första byxorna på bilderna köpte jag, de gröna är samma modell. Resten av bilderna är önskelista!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Har varit lite tyst på bloggen på senaste tiden. Har så otroligt mycket att göra helatiden. Imorgon har jag en hel A4 "to do- list" som jag måste gå igenom...

Har igen gått igenom gamla bilder från fotbolls tiderna och då man var på konffis- läger osv. År 2011, 5 år sedan, ett av dom bästa åren i mitt liv, so far! Jag saknar så otroligt mycket dessa tider. Man fick så många nya och nära vänner med fotbollen som man inte ens ser idag mer, eller pratar med... Alla inside jokes och sånt är borta men minnen forfarande kvar. Ångrar att jag inte kämpade igenom den tuffa tiden då jag valde att sluta spela fotboll för just nu saknar jag att ha ett team... och förstås sporten också.


Likes

Comments

Det känns liksom som att det kommer motgång efter motgång hela tiden. Och nu känns det som tyngst. Först fick jag säga hejdå åt vår familje-hund då hon flyttade till en annan familj. Och idag fick jag ett hemskt samtal från mamma var hon berättade att våran familje katt gått bort... Jag älskar djur så otroligt mycket och detta kom liksom helt oväntat. Denna Ida-katt var liksom "min". Lilla 8 åriga jag valde henne i Tolkis katthus och i 12 år har hon varit i vår familj. Jag hatar detta. Just hade vi 2 husdjur och en månad efter inga alls.

Ida-katten hittades vid ytterdörren utan några ytliga skador. Så vi hoppas på att hon gått bort lugnt och på grund av ålderdom. Men det känns bara konstigt eftersom hon varit i bra skick..

Vila i fred käraste Ida och hejdå bästa Shakria. :(

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har bestämt att börja med en diet igen. Orsaken till detta är för att jag som "ny" vegetarian inte riktigt vet hur mycket man ska äta och vad man ska äta. Jag känner att jag inte har tillräckligt med energi... Och eftersom jag tränar typ 5-6 gånger i veckan nuförtiden så måste jag tanka ordentligt med mat. (Och självklart är detta en vegetarisk diet.) Kommer bli intressant , denna diet håller på i 3 månader. Så vi börjar med det och ser om man vill fortsätta.

Jag hade chest day idag på gymmet, värmde upp med att cykla vilket är dumt eftersom jag tränar ju inte benen utan övre kroppen... Sen började jag träna genast med bänkpress, vilket gick helt bra. Andra settet var Barbell Pullovers, vilket som nybörjare är väldigt svårt att göra. Jag har gjort denna träning tidigare, så tänkte inte något desto mer men genast jag drog stången över huvudet hoppade axeln bort från sin plats och tillbaka. Alltså det tog så fruktansvärt ont! Jag kunde inte röra på armen alls, ja blev liksom och ligga i en helt underlig ställning. Som tur var där en annan kvinna som kunde lyfta upp mig och sitta eftersom jag inte hade stryka att dra upp mig. Så värm upp er ordentlig och rätt!

Det var väldigt skrämmande, jag kunde inte fortsätta träna så fick åka hem... Hoppas på att det känns bättre redan imorgon... :(


Likes

Comments

​Hejsan!

Träningen löper för tillfället väldigt bra. Jag är full av energi och motivation. Dessutom har jag haft väldigt lite skola så har försökt vara ute så mycket som möjligt. Och jag är faktiskt en höst människa. Älskar hösten! Så fina färger överallt. Trist är det ju då det regnar men igår till exemepel var det väldigt mysigt att bara sitta hemma under täcket och mysa med levande ljus. 

Idag var jag i borgbacken och sprang upp för trappor i en halv timme. Väldigt effektiv träning! Imårgon kommer det att kännas....


Likes

Comments

Alltså jag har alltid velat ha Timberlands skor! Jag tycker dom är så sjukt stilrena. Nu har jag äntligen sparat ihop pengar för att kunna köpa ordentliga höst-vinter skor!
By the way, jag tycker om att visa köp och sånt på bloggen och det är inte för att visa upp typ "sii va ja har köpt igen", you know! Ja har jobba hårt för att kunna skaffa nya kläder åt mig. Jag har gått i samma kläder typ i 6 år nu! I wanna have some new ones!
Okej enough explaining, let's see them:

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag fört iväg 6st paket till posten. Ja vet att jag tjatar om zadaa appen helatiden men den är faktiskt super bra! Har fått möjlighet att samarbeta med dem också. Jag och några andra aktiva flickor fick 100€ - 50% shopping pengar. Det vi behövde göra var att ge feedback åt de som grundat Zadaa så att de kan förbättra appen! Super roligt ialf.

Annars så gjorde jag en grönsakssoppa idag, kände för mig att äta något lätt bara.

Idag är det lite dåligt väder så det blir nog bara ett gympass, vi hade tänkt gå ut till skogen och gå men det är så tråkigt när det bara är grått och kallt...


Likes

Comments

Kunde inte låta bli. Är helt kär i Chiquelles kläder och nu fanns mina favoriter i lagret igen, så dessa klickades ännu hem:

(håller btw på att förnya min garderob så säljer mina "gamla" kläder via Zadaa appen)

Likes

Comments

Jag satt i bussen påväg hem till vårberga, var jag bor, då jag ser iallafall 3 polisbilar, 2 ambulanser och kanske även en brandbil. Vägen var av. Bussen kunde inte köra sin normala rutt på grund av olyckan som skett. Precis när jag svängde såg jag det, ett vitt lakan mitt på vägen. Och ni vet ju vad det betyder...

En äldre man hade blivit påkörd. Så fruktansvärt. Jag blev väldigt illamående efter vad jag sett. Mina tankar går ut till den äldre damen vars (troligtvis) man gått bort. Mannen kan ha varit en far och till och med farfar, usch :( .. Det jag vill säga är vila i fred!

Läs mer:

"En död i olycka på övergångsställe"

Likes

Comments


Wow! älskar denna färg så mycket! kommer att bli perfekt till hösten. Jag tänker att den kunde vara till både vardags som fest. Tog storlek M i denna. Har hört att Chiquelle:s storlekar är små men får se!


Klickade också denna hem. Enkel men fin. Jag går typ inte alls med jeans mer så det är dags att klicka hem lite nya vardags klänningar, och denna kan man ju såklart också använda till fest. Man bara tillägger passande accessoarer.

Likes

Comments