Nya inlägg

Hejhej!

Nu har vi då äntligen fått bytt den gamla fula jobbstolen mot en ny fin sådan!

Jag har tjatat jätte länge åt William att jag inte orkar se på den gamla stolen mer. Den var sönder, blå-svart, väldigt obekväm men främst bara ful.

Nu kom den nya och vi kunde inte vara nöjdare, precis vad VI ville ha! Visst är den fin?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Att besöka Ekenäs ✔

2. Nöjesparken Linnanmäki/Borgbacken ✔

3. Gå på sommarteater (Okänd Soldat, Sällskapsresan, Footloose, Hotelliggaren) ✔

4. Barnvakta Benjamin och gå på utflykt (Sea world) ✔

5. Besöka Högholmen

6. Vandra i både Repovesi och Noux. Det blir mer på höst sidan antagligen.

7. Spendera en hel dag på stranden

8. Minigolfa med vänner

9. Ha inflyttningsfest för familj och vänner

10. Picknick vid ån


Likes

Comments


Jag kanske inte har berättat ens att jag köpt åt mig en iphone 7? Hur som helst så är jag helt super nöjd! Även om iphonen säljs på överpris så köper jag ändå. Jag bara tycker de är bäst!

Köpte ett skal till telefonen från na-kd. Jätte fint, från Melane Birger. Kostade typ 30€ men hade 15% rabatt.

Likes

Comments

Hejhej igen!

Har ett super veckoslut bakom mig samt en bra början på veckan!

På söndag var vi ett gäng på 5 till Linnanmäki (nöjespark i Helsingfors). Vi var jag, William, hans bror och syster samt Ida, Williams brors flickvän. Haha.

Hade helt sjukt roligt och har själv blivit mycket modigare att åka så det kändes bra!


På måndag var vi med pappa barnvakter åt Benjamin. Så vi passa på att göra något roligt med honom.

Vi ville egentligen åka till högholmen men på grund av det dåliga vädret fick vi ändra på programmet. Vi for till Sea world som ligger brevid linnanmäki. Efter detta åka vi två gratis åk med Benjamin. Faktiskt en rolig dag!


Benjamin var lite nervös att åka och bort i tankarna när det var nytt. Haha sååå söt.

Likes

Comments

Hej!

Äntligen är då allt till sista detalj gjort i vårt nya hem. Igår "installerades" våra nymålade dörrar på plats som faktiskt behövdes piffas upp lite med ny färg. Jag tycker detta projekt har varit väldigt roligt och samtidigt också lärorikt. Jag är så tacksam för all hjälp vi fått och att vår hyresvärd (williams mamma) varit med på alla mina önskningar och även hjälpt till en hel del! Nu är vårt nya hem så otroligt fint. Kan inte vänta att få vänner hit och njuta på balkongen. Ska definitivt ordna en inflyttningsfest i något skede, nu när all the hard work is over!
Såhär blev det: (tänkte i nästa inlägg visa hur det såg ut före)


Blev nöjd nog över hur det blev här hemma, tycker fortfarande ändå att det behövs färg! Var och hur ska jag få detta i min inredning? Hjälp miig! Kram

Likes

Comments

Alltså känslan då man hittar världens finaste baddräkt men den kostar bara för mycket...

Jag har faktiskt länge sökt efter denna skatt. Behöver en hel-bikini och en normal 2 piece set för sommaren och för nästa års meksiko resa. Det är ju liksom nu på sommaren som dom snyggaste är i salu...

Såhär ser den iallafall ut, visst är den snygg? Så min stil! Alltid kan man ju beställa hem och sen göra beslutet ;)


Likes

Comments

Hej!

Ibland har vi så jävla svårt med William att ta tag i saker. Mest handlar de om att sköta om bilen (byta vindrutan, fixa avloppsröret, fixa bänkarna, besikta bilen etc.) eller andra viktiga saker som kräver tid och pengar och som dessutom är väldigt tråkiga.

Idag fick vi ändå vindrutan fixad som har varit på våran "to do list" i redan 6månader..

Idag har jag också varit och träna med mamma. Vi gick och gå upp och ner för kokonbacken och efter det och träna till ute gymmet. Min aktivitetsklocka visar att jag tränat 230% idag och det känns!

Nu ska jag bara vila en stund före jag går på nattur . Ha det bra!

Likes

Comments

Hej!

Vill sååå ha nya sommarkläder, men har inte råd. Allt jag förtjänar kommer att gå till Mexico resan och studietiden.
Jag känner även att den stil jag egentligen har inte passar min kropp. Allt sånt jag älskar ser, enligt mig, helt jävla dumt ut.. Typ det sista settet med shorts och top. Jag skulle se ut som en potatissäck, shortsen skulle helt säkert vara ner till knäna och jag skulle se ut som värsta bodaren med största axlarna. 

Det är så svårt att veta att vad som passar en. Dessutom hatar jag att shoppa i butiker.. Nätshopping är liksom min sak mer! 

Men visst är Na-kd:s plagg snygga?!

Likes

Comments

Hello!

Blev så glad då Esme frågade om jag kommer med och träna och testa den nya "gym" parken i kokon. Det var roligt att träffas igen och träna. Ensam skulle jag inte ha fått mig iväg nånstans. Har varit så trött efter nattskiftet då jag vaknade typ varje timme.

Parken var annars helt okej. Nu när man har testat allt som finns där, så är det lättare att bygga upp program.

Tänker nog definitivt testa parken igen då det tar bara ca. 10min att cyckla dit!
Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit en bra och fartfylld dag. Behövde faktiskt detta!

Morgonen började med att ja fick åka till butiken och storhandla. Jag tycker det är lättare o nästan skönare att handla mat ensam. Då William är med blir det lätt att vi handlar "ohälsosam mat". För honom är det ingen skillnad för han kan äta vad som helst. Men om jag bara luktar på typ köttpiroger så går jag upp i vikt... haha nånäää, men på somrarna blir det lite mer dåliga val än vanligt... Men nu fick jag handlat kylskåpet fullt av bra mat.

Sen har jag bakat bananbröd och food preppat i några timmar. Lägenheten fick vi även städad och fin och jag hann dessutom och träna före jobbet.

Nu är jag på nattur och ska småningom sätta ögonen fast, är helt slut. Nu får jag även lite längre ledigt. Nästa jobbtur är på lördag.

Likes

Comments