En förrätt jag och Jesper delade på här om dagen, så fint upplagt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

RECEPT

  • Skiva upp kycklingfiléer i små bitar.
  • Lägg fram 3 små skålar, häll i ​potatismjöl  i den första, 2 ägg i den andra, glutenfritt  ​ströbröd  och kryddor i den tredje (ex, vitlök, salt, peppar, bbq, honung, ingefära osv).
  • Doppa varje bit i potatismjöl, ägg och ströbrödsblandningen.
  • När alla bitar är klara, stoppa in dem i ​airfryern  på kycklingtemperatur (står i handboken) i 10 min. Voila! klart!


Likes

Comments

Ett effektivt litet pass från i lördags!

Utfall bakåt med frontrackade kettlebells, 8 reps/ben, 4 set.

Enbenshöftlyft på bänk. 8-10 reps ben, 4 set.

Militärpress, 5x30kg, 4 set.

Planka på pilatesboll

Övning för "sidomage" jag ej vet vad den heter :)

Likes

Comments

Provade det här med kaffemask här om dagen, funkade bra tyckte jag! Kände mig piggare i hyn efteråt. Hur gör man? Blanda 2 msk honung med 2 msk ekologiskt kaffe. Voila!

Likes

Comments

Ännu ett nytt hamburgerställe till stan! Mycket gott och mysig lokal. Men jag tror att american steakhouse burger och dylans förtfarande ligger på toppen... :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Är inte speciellt förtjust i kyckling i ugn, men detta mina vänner. Nuggets! Glutenfria dessutom. Airfryern går varm här hemma.

Likes

Comments