Header

Men heeej! Hahah de där med att börja blogga gick ju sådär... Höll ingång i ca två veckor och sen orkade jag inge mer, som förväntat.. haha jag suger.
Iallafall, här kommer några bilder från när jag var i Norge för gnaska länge sen nu. Hade tänkt lägga ut dom för länge sen men p.g.a min frånvaro här kändes det lite konstigt att bara slänga upp ett inlägg, men här kommer dom iallafall. Bättre sent än aldrig right?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då var PDOL helgen över och ingen har haft de roligare än mig. Har varit roligaste helgen på hela sommaren helt klart. Vädret har varit på topp, festat med dom bästa jag vet och druckit och ätit gott, de blir inte bättre. Vaknade dock upp med 0 kr på kontor men de var de värt. Tackar verkligen alla som jag varit med dom här dagarna för de var ni som gjorde den awesome.
Idag ska jag inte göra någonting alls! ska bara ligga i sängen, se serier och äta gott.

Likes

Comments

Igår blev de för min del premiär i kittelfjäll ish. Från början var planerna att åka på bilbingo med tjejerna men vi blev mer sugna på fest så så fick de bli, bilbingon får vänta. Vi började hos Sanna och gick sedan in till området där vi var några av de första på plats. Kvällen slutade med Rebecca & Fiona och sen hem och sova. Började 7 imorse men har inte varit så trött som jag trodde jag skulle vara. När jag slutar kl 4 ska jag hem och sova nån timma ändå och sedan kommer nog kvällen se lika dan ut som gårdagen och jag är så taggad! Hoppas ni får en bra kväll.

Likes

Comments

De blev att åka till stugan som jag skrev igår. Kändes lika bra när dom flesta ändå jobbar en tisdag. Efter jobbet åkte jag till Julia en snabbis å solade och sen åkte jag direkt till stan för att ta en buss hit. Brukar oftast stanna hemma när resten av familjen åker hit men när jag väl följer med är de faktiskt ganska mysigt. Vi har fiskat, skjutit luftgevär och kastat pil, typiska stuggrejer, mys!

Ful men mysig kofta

Likes

Comments

Idag var de en ledig dag för mig. Sov ut ganska länge och runt klockan 1 gick jag på en långpromenad i solen. Sen när jag kom hem var jag jätte trött och somnade till halv 7?? De är väldigt olikt mig att somna mitt på dagen men tror de beror att jag går upp så tidigt på morgonen när jag jobbar så de kanske var välbehövligt. Nu känns de som att jag missat hela dagen typ för har ju inte gjort nånting. Men imorgon slutar jag 12 så då blir de båg att hitta på nånting, möjligtvis åka till stugan.

Likes

Comments

Klockan 5 när jag slutade åkte jag hem till min moster ett tag för middag. Hängde kvar där ett tag efteråt å bara mös. De som bor mittemot min moster har världens sötaste fyraåring som kom över och va med oss ett tag, söta Alice!

Likes

Comments

Årets midsommar blev riktigt lyckad. Kvällen började hemma hos Lisa med några tjejer och senare drog vi vidare till en stor lokalfest på Norrstrand där många härliga människor befann sig. Riktigt lyckad kväll var de!
Som jag skrev i mitt första inlägg så kommer de komma några sådana här "gamla" inlägg ibland, men de tror jag inte gör nånting.


Likes

Comments

Min torsdag kväll spenderade jag hemma hos Sanna i hennes och Björns nya lägenhet. De var en jätte mysig tvåa och jag tror den kommer bli hur fin som helst när dom blir klara med inredningen och allt sånt där.
Jag och Sanna satt ute på balkongen i flera timmar med varsin filt och pratade resor. De var hur mysigt som helst, älskar sådana kvällar. Guld värda!


Likes

Comments

Bjuder på en väldigt orelevant bild, haha jag måste verkligen bli bättre på att ta bilder om jag ska klara de här!

Dagen började 05:30 för min del då jag började göra mig klar för jobbet. Slutade 1 och då gasade jag hem på cykeln för att sola, och de gjorde jag fram tills klockan 5. De har ju varit så sjukt bra väder idag. Om de är lika bra väder imorgon kommer nog jag, Nora och Julia åka till PHB för att ta vara på solen tills jag börjar jobba klockan 4.
Men nu ska jag dra till stan och träffa Sanna, hörs.


Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget ska jag nu i början göra några tb inlägg och jag tänkte börja med en Tanzania resa som jag och min familj på pappas sida gjorde för några år sedan. Kan börja med att säga att det var HELT fantastiskt! Går inte att jämföra med någon annan stans jag varit. Att åka dit var de bästa jag någonsin varit med om och jag saknar allting med de här landet så mycket.
Tog bara med en bråkdel av alla bilder som togs under den här resan så de kanske kommer ett till inlägg i framtiden med fler bilder.


Likes

Comments