Idag testade jag mig på en mer neutral sminkning från TooFaced paletten med NikkieTutorials och den här paletten kan verkligen göra allt. Som Eyeliner använde jag min av en av mina eyeliner skuggor från Bareminerals. Det är en mörkbrun färg men den ser mer svart ut på bilderna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ögonbryn: Anastasia Beverly Hills dipbrow

Ögon: Sorbet, Mango Tango, Bitten, Cosmopolitan

Likes

Comments

Från onsdag till idag var jag i Stockholm med Max, för Justin Bieber och shopping. Det första vi gjorde var att självklart gå till Sephora. Jag tycker att Stockholm har ett större utbud än i Göteborg. Där hittade jag NikkieTutorials palett som är collab med TooFaced. Jag har hört väldigt delade åsikter med den här paletten men jag kände att ge den en chans och skapa mig egna uppfattning.

Såhär ser självaste kartongen ut, SKITSNYGG tycker jag. Rosa, svart och guld skriker mitt namn känner jag. Den kostade 500kr.

Men för 500kr fick man denna paletten som innehåller 9st nya ögonskuggor, 2 blush, 1 bronzer och en highlighter. Till det var det även en full size Sketch Marker i färgen svart, en travelsize ögonprimer, en travelsized better than sex mascara i lila färg samt även ett glitter i färgen glitterally. Sjukt bra tycker jag då bara sketch markern kostar 200kr st.

Här är swatches från alla 9 ögonskuggor.

När jag kom hem testade jag en sminkning med enbart produkter från paletten och jag älskade den. Lätta att arbeta med, man kan skapa en ny look varje gång med färgerna i paletten och väldigt värd priset. Det enda jag inte tycker om i paletten är highlightern, det är en väldigt fin färg men den har inte ett bra pigment.

​Från mig får denna paletten ett stort plus och kommer bli en favorit hos mig. 

Likes

Comments

I torsdags fyllde jag 19 år och det firades med släkten idag. Något jag önskade mig mest av allt var smink självklart.

Nyx Contourkit, Nyx singel ögonskuggor, två sigmaborstar, z palette, makeup geek ögonskuggor och en ansiktsmask.

Det jag tänkte visa er lite bättre idag är Makeup Geek skuggorna because I'm in love. Hur fina färger? För att inte tala om pigmonteringen.

Dessa kommer från Madlady.se och varje enskild skugga kostar 65kr medan deras foiled eyeshadows kostar 99kr. Sjukt bra pris för skuggorna och dom är så himla pigmenterade! Tipsar verkligen att köpa hem några och testa. Jag har haft 9 skuggor från makeup geek sen innan och det är mina everyday favorite shadows verkligen. Dom är enkla att jobba med och eftersom dom är såpass billiga kan man passa på att testa en stark blå färg som neptune tillexempel.

Likes

Comments

Alltså okej, vi är i heaven. Dessa matte mattalics är det finaste jag sett. Jag beställde två färgen, nr 01 Chromattic Addict och nr 02 Matterialistic och jag finner inga ord. Liquid lipsticks på en helt annan nivå.

Från att jag först swatchade dom på handen dog jag. Alltså Hur kan det finnas så fina färger??

Här är nr 02 Matterialistic och detta kommer att bli min favorit till fest och lite finare tillfällen. Ett tips är att ta på detta och göra en ombre med den andra färgen. Det gör Matterialistic lite ljusare och mer metallisk.

Här ser ni en bild när jag la in lite Chromattic Addict i Materialistic. Tycker det blev jättefint.

Här är nr 01 Chromattic Addict på läpparna och det är den finaste färgen jag sett. Alltså finner inga ord. Jag älskar att den är i en ljusare färg vilket gör att jag kan använda den lite oftare utan att överdriva läpparna. 

Ett stort plus för dessa liquid lipsticks är att dom sitter som berget. Igår hade jag på mig dem, jag åt med dom, pussades med Max och sedan när jag försökte ta bort dom fick jag gnugga hur länge som helst för att få bort dem.

Likes

Comments

Detta nagellacket från Isadora som är i en matt ton är verkligen något av mina nya favoriter när det kommer till nagellack. Det är i färgen 827 bohemian.

Man måste dock lägga 3-4 tunna lager för att få en täckande finish.

Likes

Comments

Hittade denna lista på Mathildas blogg, tycker det verkade jättekul och det är ju saker man oftast undrar om par eller förhållande så tänker att det skulle vara kul!

Hur länge har ni varit tillsammans?

Vi blev tillsammans sen 20 augusti 2014, och igår hade vi 17 månader tillsammans!Hur träffades ni?
Vi började i samma klass på gymnasiet och på den vägen är det.

Vem var mest på?

Jag tror nog det var Max som var mest på.. Lite oklart egentligen, då allting började med att vi låg mycket bredvid varandra i uppehållsrummet och mycket hets på det. Så jag vet inte riktigt? Men egentligen var det nog Max.

Skedde några komplikationer?

Egentligen skulle vi nog varit tillsammans lite tidigare om jag inte var för feg. Vi höll på och prata ganska mycket redan på hösten i ettan och dem flesta tror nog att vi skulle bli tillsammans, men jag fegade ur efter nyårsafton det året..

Kan man få se något tidigt sms eller så?
Jag har tyvärr inte kvar några sms då jag har ny mobil, vet att det finns en bild på vad vi skrivit redan i ettan då Max lurade mig att han skulle byta skola någon vecka in på första terminen och vi skrev om det men hittar den inte.

Hur skedde dejtandet?

Från "första" gången vi höll på (höstterminen i ettan) så sågs vi knappt själva utan det var antingen i skolan, eller med andra kompisar. Sedan sommarlovet i tvåan började vi prata mer och mer och sågs i hemlighet. Vi var på min kompis sommarställe tillsammans under midsommar och de var väl då vi märkte att det var något, men vi höll det hemligt hela sommaren. Vi sågs mycket med kompisar, hemma hos någon av oss, han var även själv med mig på mitt sommarställe och sånt. Ingen fick reda på det förrens vårt datum den 20 augusti.

Hur blev ni ihop?

Hmm.. Vi var ju nog tillsammans under sommaren egentligen, men jag ville gärna ha ett datum och jag ville vara säker på om vi var tillsammans eller inte. Så jag tog upp samtalet några gånger men fick aldrig något riktigt svar. Men sen bestämde vi att den 20 blev vi tillsammans för att ha ett datum.


Min favvobild på oss föralltid typ. Älskar denna bilden!! Det var under sommaren 2014 då ingen visste att vi var tillsammans.

Bor ni ihop?

Nej.

Vad är hans bästa sidor?

Det bästa med Max är att han är så himla social och enkel att vara med. Det kompletterar mig väldigt bra som är lite blyg. Han kan anpassa sig och vill gärna hitta på saker hela tiden vilket är väldigt skönt. Han är alltid så himla hjälpsam och bryr sig om hur jag mår. Han vill alltid göra allt för mig.

Och vad är det sämsta?
Jag blir irriterad när han är seg och inte är i tid. Jag är en planerare och älskar att komma i tid medan Max är spontan, hatar att planera och aldrig kommer i tid. Jag får alltid sätta upp tävlingar eller vad ifall vi har en tid att passa, för att han ska komma i tid. Sen säger jag alltid att vi ska ses en halvtimme innan den tiden vi ska ses egentligen för att han förhoppningsvis inte ska vara så sen..

Vad gör ni när ingen annan ser?

Vi brukar nästan alltid skojbråka, kittlas och fightas med varandra. (På skoj) Jag vinner dock aldrig.. Sen brukar jag även klämma hans finnar, hehe.

Vilken är din favoritbild på honom?

Något jag älskar med Max utseende är hans otroligt fina tänder!! Asså WOW, colgate.

Och på er båda?

Något du vill avsluta med?

​Du gör mina dagar till något jag älskar. Tack för att du alltid finns för mig. 

Likes

Comments

Åh!! Idag har jag äntligen tagit körkort. Så himla lycklig. Hade uppkörning idag och klarade den. Körde bil själv förut och de kan ha varit de läskigaste jag varit med om, sjukt ovant att inte ha någon bredvid mig som rättat mig eller säger vad jag ska göra. Åh ingen kan vara gladare än mig idag!!

Likes

Comments