Efter mina kommentarer igår där jag sa att om man är en djurvän går man inte på djurparker zoo cirkusar eller i tempel. Man rider inte heller på elefanter så fick jag en hel del arga kommentarer, en var bla från en man som sa att tigrarna skyddas ju ifrån tjuvjakt och får mat precis när dem vill.

Ja men vi leker med tanken du blir kidnappad du bor i en våning får mat när du vill, men drogas och folk kan ta en selfie och glo på dig men utanför hemmet kommer du inte..


De andra var att igår kväll så hånglade två killar på Facebook marijoteten som hatade detta var män, hade två brudar hånglat hade de spelat klippet om och om igen. En man skrev tex att två killar som hånglar är fel med två brudar går bra, man bara.. Jaha..?


Så Jag skrev ett inlägg på Facebook att folk som inte klarat av att se homosexualitet kan ju flytta finns massa länder där de är olagligt ett nära land är Ryssland om man inte vill flytta till Iran, Irak ett där de bestraffas med döden.


Så nu har jag fått massa arga kommentarer om hur jag är en osäker fjortis..

Haha va ska man säga? Inget oftast blockerar jag bara dessa trollen. De är inte ens värt att argumentera emot riktigt korkade människor.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur många Facebook grupper jag är medlem i, blir alltid inbjuden till någon ny. Igår skapades en ny slags tråd, ofta frågar de flesta om deras utseende duger men nej.

Idag var de en tjej som frågade om närkontakt med vilda djur på nära håll. Hon hade bla fotas tillsammans med vargarna på Kolmården , med en tigerungar.

Tråden gick vidare med en man som satt på en krokodil folk som matade tigrar med napp flaskor, en delfin som pussar de på kinderna.

Alla vet vilken misär dessa djur lever i eller om ni inte vet så kan jag berätta:
Tiger templet i Thailand, drogas tigrarna från tidig ålder sitter fast kedjade i en liten bur, hemskt va? Ja men eftersom turisterna gärna lägger ner pengar på att ta en selfie så är de väl värt att stötta denna typen av verksamhet.


Eller björnar som kidnappas för att bli dansbjörnar.

Isbjörnen i Kina som sitter helt ensam i ett centrum , späckhuggaren på teneriffa som försökte ta självmord genom att vägra dyka under vattnet. Vad fan håller vi människor på med?! Jag skulle inte lägga en enda slant på varken zoo , djurparker, cirkus eller tempel för att ta selfie med exotiska djur.


Folks favorit försvar är att de :" lever i sin naturliga miljö får mat när de vill och skyddas ifrån tjuvskyttar ".

Visst tänk er att bo på minimal yta med toa och gå samma ställe dag ut dag in. Ni skulle bli galna djur blir sjuka, elefanter älskar att vandra.

Nej djur hör fan inte hemma i fångenskap, djur hör hemma i de fria. Och ni som stöttar detta? Ush fy skäms.


Nej istället borde fler natur reservat byggas.


Den andra tråden som skapades idag var två killar som hånglade och damn vad hatet kom. Är de två brudar som hånglar är de helt okej men är de två killar: " Fan vad gay och äckligt". Jag blev till och med kallad apläpp för att jag försvarade homosexuella?! Helt allvarligt har man problem med pride och homosexuellas rättigheter finns de flertal länder man kan flytta till om de inte passar att se kärlek mellan två individer.


Likes

Comments

I Måndags fick min gamla klasskompis barn, hon är den 6 av de jag vet. En annan klasskompis är gravid nu.

Jag kan inte låta bli att va avundsjuk medan min tjejkompis som redan är mamma säger att jag ska njuta medan jag kan. Men börjar funderar tänk om jag aldrig kommer träffa någon? Eller aldrig får barn.. Ska försöka att jag inte tänka i de barnorna men jag menar, de som blir föräldrar är bara yngre och yngre jag är 24 snart och har inte ens träffat en bra kille.. Och om ska de ta 24 år till är jag förmodligen för gammal för att bli mamma..

Jag har alltid velat ha barn, eller ja sen jag var tonåring visste jag att ja ville bli mamma. Jag har typ redan bestämt vad mina framtida barn ska heta om de är en pojke eller en flicka.

Men vem vet the one man kanske kommer in i mitt liv imorgon, skämt åsido.

Grattis till alla som har fått barn eller som är gravida nu, fyller de eller föds de 9 april så delar de födelsedag med mig plus en massa andra viktigare personer.

Likes

Comments

Den 21 hade både jag och min mor namnsdag . Agnes och Agneta.

Pappa hade bokat bord på Halltorp där man fick lunch buffe. I vanliga fall tycker jag buffer ofta är rätt så dåliga. Men här de var så lyxigt och gott.

Förrätten var kall rätter Lax, Räkbakelse ostpaj bla.

Till varmrätten blev de bea världens godaste potatisgratäng och sist efterrätten viktigaste av allt. Nån yoghurt grej med hallon och fruktsallad.

Hade man haft ekonomin hade man ätit på Halltorp gästdriveri varje dag kan jag säga.

Detta är nog helt klart min bästa namnsdag hittis !

Likes

Comments

Igår tatuerade jag mig på handen, ett varg ansikte är så sjukt nöjd. Kan säga att av alla mina tatueringar av lår handen insidan av armen gör handen ondast. När han tatuerade vid knogarna, aj aj vad de sved.


Men har alltid älskat vargar, min hand är väldigt svullen och gör inte tatueringen rättvisa men är så så nöjd :D

Likes

Comments

Kan säga att besöket på Tokiga ture tog sin lilla tid. Jag är faktiskt inte så speciellt stort fan av godis, äter hellre en god vego burgare ifrån max eller plank stek med bea.

Men hade tänkt att spela in ett klipp då jag käkar godis som vi åt på 90 talet.

Minns ni flinta chokladen? Eller klubban man käkade som hade tuggummi inuti.

Detta var de närmaste jag hittade, lär somna direkt efter jag har smakat detta. Socker gör de med en.

Och dessutom plasten är de enda man betalar för när de gäller godis hah ;)

Likes

Comments

Jag har växt upp då Disney prinsessor som Jasmine, Belle och Ariel rockade. Älskar att Jasmine har mellanöstern utseende, att Belle är lite nördig och att ariel är rödhårig. Men disney borde göra 3 former av prinsessor.


1. En handikappad prinsessa. Tänk er själva vilken rörande historia och vinkel de skulle vara om en disney prinsessa som blev/ föddes handikappad och kanske sitter i rullstol bla. De skulle behövas så unga kvinnor och barn kan få en bättre bild av handikappade.


2. En korthårig prinsessa. De skulle behövas nog sagt.


3. Och en Kurvig prinsessa de hade varit skönt om man kunde se en prinsessa med lite mer midjemått än de tidigare. Likes

Comments

​Okej min redegirings skills är inte på topp men lär lära mig. Och ja jag brukar ha mer energi var exreemt obekväm men lär bli bättre sen hah :)

Likes

Comments

Igår var en riktig bit mig i skit dagen. Men fredag ny dag nya tag. Hälsade på min lilla bebis. Hon är så himla vacker. De gulliga var att hon blev så glad när jag kom. Öronen rakt framåt och gick fram och hälsade. Eftersom hon är ny skodd kunde jag inte rida men imorgon tänkte jag rida i vinter kylan.

Tänk vilken fantastisk förmåga djur har, de är experter på att trösta en och få en lugna. Jag är verkligen så tacksam över mina fina djur.


Likes

Comments

En sak som jag nyligen fick veta är att Walt Disney faktiskt hade riktiga modeller till sina tecknade prinsessor.

Här har vi Alice i underlandet modellen och Ariel. Och helt ärligt hur lik är inte Alice ?! Helt sinnes sjukt lik. Även i Lejonkungen hade man ett riktigt lejon i studion som man tecknade av, men när de vrålar? Är de faktiskt tigrar . Sorry not sorry.


Men detta är väl kanske exemplet på varför disney var bättre tecknat förr, allt var för hand de hade modeller innan och nu gör man de mesta i datan. Vilken skillnad, men disney företaget är minst sagt intressant. Walt disney har tex fryst ner sig för att om man i framtiden kommer på ett medel som gör att man kan leva för evigt så ska man tina upp han. I know de är sjukt..

En annan sjuk grej är kvinnan som fick rollen och modellen som snövit förbjuds att ta något annat jobb under hela hennes livstid. Hoppas hon kunde försörja sig genom en filmroll för resten av livet.. :)

Likes

Comments