När man har blivit viktmobbad från de man var 8 till man var 15. Så bildar man ett rätt så skevt förhållande till mat. Jag var övertygad nästan om att om jag bara tittade på en chokladbit skulle jag gå upp i vikt. Killarna i min klass och klasserna över mig kallade mig allt ifrån fläskberg fetto och bra jobbat den feta. Vad dessa killar inte visste var hur ont de gjorde. I efterhand skulle jag hellre tagit en brutal misshandel än att i flera år bli mobbad för min vikt. Detta satte sina spår, jag slutade med att äta chips, godis och läsk. Men jag blev inte direkt mindre för de, pga av min medicin så var de svårt för mig att tappa vikt. När jag vägde mig hos skolsyster vägde jag 50 kg, var 12 om jag inte minns fel. Vilket nu egentligen inte är så speciellt mycket men de enda jag tänkte var att de är halvägs till 100. Hon sa till mitt elva åriga jag att jag kanske borde skippa att käka avokado till frukost då de innehåller mycket fett. I skolan vågade jag inte alltid äta pga av de elaka kommentarerna.

Den västa kommentaren kom dock inte ifrån någon i skolan utan från min egna morfar som ringde på min födelsedag för att gratta trodde jag. Han sa istället att jag var stor och tung.

I gymnasiet minns jag att en tjej frågade vad jag vägde. Jag tyckte att för de första : Vad har hon med de att göra och att jag var väldigt trött på just den frågan. Så jag sa att jag vägde 50 kg då. Vilket såklart inte stämde för fem öre.

Inget med att vara kurvig har någonsin ringt någon sexighet eller att man är snygg klocka tills jag hittade Trisha Paytes. Som fick mig att våga klä mig i kläder som visar upp mina former min stora röv och mina bröst. Faktum med är att nu som vuxen har jag inte fått några kommentar av snubbar att jag skulle vara tjock. Snarare tvärtom en del killar tycker att min kropp är perfekt. Trots de fel och brister folk i alla år har sagt att jag har. Sexighet handlar inte om storleken på din kropp utan hur bekväm du är i den. Nu vågar jag äta choklad och dricka läsk. Jag vet ändå att jag är hälsosam. Jag dricker knappt röker ej och har en varierande kost med mycket frukt och grönt.. De är så skönt att sluta tycka att bara smala tjejer är snygga, de finns så många större tjejer som är precis lika vackra.


Snart är de sommar och de känns så befriande att man inte längre är rädd för att visa upp sig i simkläder. Att man vågar sola i bikini. Och tittar folk snett? Så är de bara att käka en stor fet bulle framför dem!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag kan inte fatta att de är 10 år sen mitt självförtroende var som bäst. Kanske var de musiken som jag lyssnade på eller att jag på en sommar gick ner 17 kg med extrem diet och folk började tycka att jag var söt.

De känns dock inte som att de var 10 år sen man satt inne på msn och surrade fram till kl 2 på natten med sina vänner, man snackade med lite söta killar. Jag hade hål i naveln och kände mig som världens sexigaste i de. Tiden brukade jag på att läsa Dessie och Paows blogg. När de bråkade höll jag på Paow. Ja jag vet inte varför de ens var viktigt men de var det då. Rakade bort mina ögonbryn som sedan dess har fått en konstig form. Jag satte i löshår i en toffs på sidan. Min sminkning bestod av 10 kg solpuder och ljusa läppar. Klt bussen luktade alltid tonåring cigg och svett.


Minns också hur jag och mina två tjejkompisar satt och åt pizza efter skolan och gick på stan. Vi såg ut som ett gäng med tripp trapp och trull.


Jag var kär i en kille i min klass som var kär i min bästa kompis. Alla killar i min klass blev faktiskt bara kära i mina två snygga kompisar, oh well.

Ett rykte gick på en av Kalmars största skola att jag var en "cam strippa" och att jag hade sugit av en av Kalmars vidrigaste killar på högstadie dicot Sandra. Som jag ALDRIG ens var på eller fick gå på. Fick min första finne när jag var 14 och grät i skolan över de för "Nu kommer jag inte vara snygg längre".

På något sätt saknar jag och inte saknar denna tiden. Jag saknar hur cool och ball man kände sig. Hur kul man hade med sina kompisar och hur töntig och pinsam man insåg att man var nu i efterhand.Likes

Comments

Jag vet att en del tror att mina tatueringar är slumpvalda och utan betydelse. Sanningen är att alla mina tatueringar har någon form av betydelse för mig. Vi kan börja med den mest originella, lilla sjöjungfrun. Som många kanske har märkt är jag ett disney fan. Har hört att denna tatueringen är fett omogen men snygg. Detta är min favorit robban som har gjort denna har gjort ett fantastiskt jobb. Har gjort alla förutom två tatueringar hos han. Kan varmt rekommendera att göra sina hos han. Han är trevlig noggrann och hans ställe är väldigt fräscht. men varför de är just Ariel är för att :

Hennes nyfikenhet hennes inte dömande sätt och att hon är beredd att offra sin mest dyrbara gåva sin röst för kärleken är något jag beundrar. Hon är envis självständig. Hennes största önskan är att få bli människa, hon ger inte upp sin dröm utan kämpar vidare trots motgång och att hennes far hatar människor . Men hennes kärlek till Eric gör att hennes far ser världen som en liten ljusare plats genom ariels ögon. Av alla disney karaktärer har alltid min pappa sagt att jag är precis som Ariel och min syster Sanna är Belle. Så funderar på att tatuera in henne också som en "syster " tatuering. Min syster är en riktig bokmal, hon är rätt så blyg. Hon lyssnar inte på vad andra tycker utan skapar sin egna uppfattning omkring saker och ting.


Min varg:
Av alla tatueringar kan jag säga att denna gjorde ondast att göra. Betydelse av denna är lite mer komplicerad för trångsynta människor. Djur har jag alltid älskat men vargar har alltid legat mig extra varmt om hjärtat. De är deras familjehållning deras styrka och förmodligen deras ögon. Jag är väldigt "öppen" för de andliga de har jag alltid varit. Jag är övertygad om mitt själsdjur är en varg. Jag är väldigt känslig för lukter jag känner på mig när saker kommer hända jag kan veta ibland att någon kommer dyka upp om någon minut när jag tex går själv i skogen. De gånger jag har drömt mardrömmar har jag ibland sätt en varg innan jag vaknar.


La vie est belle. Livet är vackert betyder detta på franska. Denna sitter på min vänstra sida av nyckelbennet. Efter min utredning av min diagnos hatade jag mig själv. Allt jag ville va är att va som alla andra, jag ville inte vara speciell eller udda. De kändes som när jag fick min diagnos att hela världen gick i tusen bitar. Varför jag? Fan vad finns de för mening att leva när man vet att man kommer ha denna diagnosen hela livet. Jag var rädd att folk redan hade märkt att jag var annorlunda, som att de var de värsta.
De som jag tillslut insåg är att se min diagnos som en gåva, jag vet. De låter helt sjukt, men de kanske finns nån slags mening att jag har den. Jag tror jag är den enda i min släkt på mammas sida med någon funktionsnedsättning. Den tatueringen har betydelsen för mig att varje gång jag har självmordstankar och funderar på att dö ska jag försöka tänka på de som är vackert i mitt liv. Och att jag är väldigt lycklig lottad på många sätt. Min diagnos gör mig inte till en sämre människa.

Likes

Comments

En sak som ingen kan ta ifrån mig är att jag är en väldigt vänlig människa. De är sant, jag skulle hellre ta alla slag i världen istället för att låta nån av mina närvarande ska få ta stryk. De som gör mig riktigt arg är när någon är elak eller taskig mot antingen min familj eller mina nära vänner förvandlas jag från ett rådjur till en varg.

Jag vet att jag inte är en enkel människa jag är väldigt komplicerad och speciell. Jag vill jämföra mig med Sookie i true blood om någon.

Jag önskar att jag var den vän mina vänner förtjänade. Tyvärr gör min ångest och min mentala ohälsa just nu att jag inte finns där som jag borde. I mina värsta ångest episoder ligger jag bara och gråter och orkar inte andas. Tyvärr har detta kostat mig att jag har förlorat en hel del vänner på vägen vilket är helt förståligt. Om folk inte förstår hur ångest funkar så är de omöjligt att ha någon som lider av så stor ångest som jag som vän.

Jag vet att de finns många som lider av samma problem som jag som inte har folk i deras närhet som förstår dem. till er vill jag bara ge en stor kram. Ingen förtjänar att ha dåligt samvete för att de mår dåligt och inte klarar visa saker. Jag är övertygad om att en dag ska jag bli frisk. En dag ska jag bli samma tuffa tjej som jag var som barn , tjejen som inte var rädd för att bada i vatten första april, som vågade stå i centrum och sjunga och spela teater. Som inte var rädd för att hälsa på främmande människor, en dag. Då kan jag bli tjejen som är spontan som klarar av de enkla sakerna jag inte klarar av idag.


Tack mina fina vänner och min fina familj. Tack för att ni förstår och älskar mig de dagar jag inte orkar älska mig själv.

Likes

Comments

De var ett tag sen, jag ska va ärlig. Den här månaden har varit en av min värsta mentalt, jag har somnat med blöta kuddar av tårar från natten innan. Men i helgen har jag varit lycklig ifall i 2 timmar.

Jag hade räknat ner dagarna sen datumet för filmen kom ut. Beställde biljetter så fort de kom ut och ja jag såg filmen tre gånger. Fredag lördag och söndag. Och jag längtar tills jag ska se den igen.

Skönheten och odjuret är en av mina favoriter, jag får ju såklart en annan syn på filmen när jag såg den som vuxen istället för barn. Så när de kom ut att denna nya versionen skulle komma ut så fick jag gåshud, varje trailer såg jag alla klipp som de släpptes ut. Jag drömde till och med om premiären veckor innan.


Och tack Disney tack för magin!


Likes

Comments

Efter mina kommentarer igår där jag sa att om man är en djurvän går man inte på djurparker zoo cirkusar eller i tempel. Man rider inte heller på elefanter så fick jag en hel del arga kommentarer, en var bla från en man som sa att tigrarna skyddas ju ifrån tjuvjakt och får mat precis när dem vill.

Ja men vi leker med tanken du blir kidnappad du bor i en våning får mat när du vill, men drogas och folk kan ta en selfie och glo på dig men utanför hemmet kommer du inte..


De andra var att igår kväll så hånglade två killar på Facebook marijoteten som hatade detta var män, hade två brudar hånglat hade de spelat klippet om och om igen. En man skrev tex att två killar som hånglar är fel med två brudar går bra, man bara.. Jaha..?


Så Jag skrev ett inlägg på Facebook att folk som inte klarat av att se homosexualitet kan ju flytta finns massa länder där de är olagligt ett nära land är Ryssland om man inte vill flytta till Iran, Irak ett där de bestraffas med döden.


Så nu har jag fått massa arga kommentarer om hur jag är en osäker fjortis..

Haha va ska man säga? Inget oftast blockerar jag bara dessa trollen. De är inte ens värt att argumentera emot riktigt korkade människor.

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur många Facebook grupper jag är medlem i, blir alltid inbjuden till någon ny. Igår skapades en ny slags tråd, ofta frågar de flesta om deras utseende duger men nej.

Idag var de en tjej som frågade om närkontakt med vilda djur på nära håll. Hon hade bla fotas tillsammans med vargarna på Kolmården , med en tigerungar.

Tråden gick vidare med en man som satt på en krokodil folk som matade tigrar med napp flaskor, en delfin som pussar de på kinderna.

Alla vet vilken misär dessa djur lever i eller om ni inte vet så kan jag berätta:
Tiger templet i Thailand, drogas tigrarna från tidig ålder sitter fast kedjade i en liten bur, hemskt va? Ja men eftersom turisterna gärna lägger ner pengar på att ta en selfie så är de väl värt att stötta denna typen av verksamhet.


Eller björnar som kidnappas för att bli dansbjörnar.

Isbjörnen i Kina som sitter helt ensam i ett centrum , späckhuggaren på teneriffa som försökte ta självmord genom att vägra dyka under vattnet. Vad fan håller vi människor på med?! Jag skulle inte lägga en enda slant på varken zoo , djurparker, cirkus eller tempel för att ta selfie med exotiska djur.


Folks favorit försvar är att de :" lever i sin naturliga miljö får mat när de vill och skyddas ifrån tjuvskyttar ".

Visst tänk er att bo på minimal yta med toa och gå samma ställe dag ut dag in. Ni skulle bli galna djur blir sjuka, elefanter älskar att vandra.

Nej djur hör fan inte hemma i fångenskap, djur hör hemma i de fria. Och ni som stöttar detta? Ush fy skäms.


Nej istället borde fler natur reservat byggas.


Den andra tråden som skapades idag var två killar som hånglade och damn vad hatet kom. Är de två brudar som hånglar är de helt okej men är de två killar: " Fan vad gay och äckligt". Jag blev till och med kallad apläpp för att jag försvarade homosexuella?! Helt allvarligt har man problem med pride och homosexuellas rättigheter finns de flertal länder man kan flytta till om de inte passar att se kärlek mellan två individer.


Likes

Comments

I Måndags fick min gamla klasskompis barn, hon är den 6 av de jag vet. En annan klasskompis är gravid nu.

Jag kan inte låta bli att va avundsjuk medan min tjejkompis som redan är mamma säger att jag ska njuta medan jag kan. Men börjar funderar tänk om jag aldrig kommer träffa någon? Eller aldrig får barn.. Ska försöka att jag inte tänka i de barnorna men jag menar, de som blir föräldrar är bara yngre och yngre jag är 24 snart och har inte ens träffat en bra kille.. Och om ska de ta 24 år till är jag förmodligen för gammal för att bli mamma..

Jag har alltid velat ha barn, eller ja sen jag var tonåring visste jag att ja ville bli mamma. Jag har typ redan bestämt vad mina framtida barn ska heta om de är en pojke eller en flicka.

Men vem vet the one man kanske kommer in i mitt liv imorgon, skämt åsido.

Grattis till alla som har fått barn eller som är gravida nu, fyller de eller föds de 9 april så delar de födelsedag med mig plus en massa andra viktigare personer.

Likes

Comments

Den 21 hade både jag och min mor namnsdag . Agnes och Agneta.

Pappa hade bokat bord på Halltorp där man fick lunch buffe. I vanliga fall tycker jag buffer ofta är rätt så dåliga. Men här de var så lyxigt och gott.

Förrätten var kall rätter Lax, Räkbakelse ostpaj bla.

Till varmrätten blev de bea världens godaste potatisgratäng och sist efterrätten viktigaste av allt. Nån yoghurt grej med hallon och fruktsallad.

Hade man haft ekonomin hade man ätit på Halltorp gästdriveri varje dag kan jag säga.

Detta är nog helt klart min bästa namnsdag hittis !

Likes

Comments

Igår tatuerade jag mig på handen, ett varg ansikte är så sjukt nöjd. Kan säga att av alla mina tatueringar av lår handen insidan av armen gör handen ondast. När han tatuerade vid knogarna, aj aj vad de sved.


Men har alltid älskat vargar, min hand är väldigt svullen och gör inte tatueringen rättvisa men är så så nöjd :D

Likes

Comments