Varje sensommar intalar jag mig själv samma sak, tänker och försöker att denna hösten blir inte som höstarna förr. I år kommer du må bra, du kommer le och skratta som aldrig förr. Du kommer vara lika glad som du lätt kan uppfattas som att vara i olika sammanhang. Så blir de inte, höstens mörker påverkar mig mer hur äldre jag blir. Detta är inte någon offerkofta inlägg , de är faktiskt inte ett skit synd om mig.

Varje dag de senaste 3 veckorna har jag gråtit, varje dag mitt på dagen. Ibland är de som att hjärtat blir isigt och huvudet följer med, och att jag helt enkelt inte kan sluta gråta. De kan vara något på tv, de kan vara något litet som hände förut eller bara ångest.

Just nu är pengarna de som tynger mig mest, de är ett sånt ynkligt ytligt skitproblem. Min restskatt i år är på 7500, vilket för mig är mycket pengar, Toppen på de är försäkringar, hyra, telefonräkningar u name it. Allt sånt rör pengar, jag önskar att 1000 kr var lika mycket som man trodde att de var när man var liten. De är nästan inga pengar alls inser man nu när man är vuxen, de räcker knappt för mat i en hel vecka.

De är väl min största ångest pengar.

De som gör mig ledsen är dessa paradise hotel killar typen. Nej ingen är från Paradise men de känns som det spelar mig på precis samma sätt. De börjar så fint , varmt ljuvligt. Man släpper sin gard man visar sig såbar efter ett tag. Man har smält som smör i solen, sen får man en dörr rakt i ansiktet. De är som :" HA du trodde väl inte att du var något speciell?" Duma tjej.. Varje gång känns de lika jobbigt ännu en faktor på att de känns som man inte duger.
Detta kanske är såhär mitt liv ska se ut, jag kanske är menad att förbli och dö ensam. Förhållande skulle va trevligt, jag avundas mina vänner och andra. Som är sambos, som visar varandra hur mycket de tycker om och älskar varandra. Jag skulle vilja ha de, nångång nån tid. De skulle kännas fint.

Mina matvanor är helt åt helvete, en del dagar käkar jag inget. Max 500 kalorier, av shake och vatten med bantningspiller.
Andra dagar är de bara cola som gäller. Som sagt, ingen hälsosam mat cirkel.

Varje dag är jag orolig och rädd att förlora någon nära.. för de är min trygghet den lilla som jag faktiskt känner.Varje morgon vaknar jag ingen, av att kudden är blöt från tårarna kvällen innan. Då börjar hjulet igen, gå upp , gråta , lägga mig gråta. Vakna gråta.. Som en ond cirkel. De värsta är ibland vet jag inte varför jag är ledsen. Men de är som att min kropp har blivit beroende av att gråta.. Mina ögon är alltid torra, mitt huvud gör alltid ont. Men detta är mitt liv nu antagligen..


Jag vill lyckas denna hösten jag vill må bra..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Jag läste en relativt "intressant" krönika. Jag skriver inom citat tecken för att jag tyckte de var fascinerande att läsa att en 13 årig. Leo skulle kunna uttrycka sig och skriva lika välformulerat som en vuxen person. Om han har fått hjälp eller inte att skriva krönikan är väl egentligen väl inte det som är relevant. Har läst paniken hos unga i kommentars fälten att obligatorisk kommer tillbaka år 2018. " Kommer ryssen? Jag vill inte lära mig döda! Ingen kan tvinga mig!".


Vad jag önskar folk visste eller vad vuxna borde lära sina barn är att inte ALLA får göra lumpen ens. De är inte som i lejonhjärta att de knackar på din dörr och säger" SAMLING på torget alla unga nu ska ni göra lumpen". Nej har du tex, Adhd eller någon annan form av diagnos får du inte göra lumpen ens om du skulle vilja. Jag själv har velat göra lumpen sen jag var sju, att överleva med minimala resurser. Testa sig själv, lära sig umgås med andra och hjälpa till. Men pga av att jag gjorde min utredning när jag var 17 får jag inte göra lumpen hur mycket jag än skulle vilja och passa som de. Så lugn alla behöver inte.

Du går heller inte göra lumpen om du inte har godkända gymnasiebetyg, så är du sugen? Plugga hårt. Vill du inte plugga mindre ;) 
Dessutom är detta en chans för unga att komma direkt in i ett arbete istället för att söka och stressa med de efter studenten.


Militären handlar inte om att lära sig döda bara. De är en konstig skräck fördom som många har, nej. Militären handlar om att sammarbeta, kris situationer finns militären där. Ta tex när vi har strömavbrott i stora delar av landet vilka hjälper? Militären. När någon går vilse i fjällen? Militären. När de är översvämning? Militären. De gör en hel del andra grejer än att lära sig döda. Jag tycker vi ska vara tacksam för den hjälp dom faktiskt bidrar till. 

Om unga vägrar göra lumpen? Dra in deras studiebidrag. Med rättigheter kommer skyldigheter de är min åsikt.  Och nej, jag tror inte ryssen kommer. Jag är beredd att försvara mitt land, även om jag inte har gjort eller kommer få göra lumpen? Är du beredd och villig?

Likes

Comments

​Ibland tänker jag på vilken tur jag har, jag menar. Jag har ett bra liv, jämfört med alla miljoner människor som lever i misär i olika delar av världen. Jag har en familj som alltid har stöttat mig, som älskar mig precis som jag är. Och jag kan vara svår att förstå, jag är lika känslig som snö i värme. Jag har fina vänner, dessvärre har de flesta flyttat och lever sina sambo liv, har barn eller väntar barn. Jag har bra hälsa, vilket man ska vara tackdamm för alltid, jag har inget fysiskt som borde göra mig så ledsen och nedstämd som jag är. Jag hatar de.

Ibland känns de som att jag är lycklig, nån timme nån minut i taget. När jag är med mina vänner som får mig att skratta, för skrattet har jag alltid haft lätt till. 
När jag umgås med hästen som oftast pussar i mitt hår, när jag umgås med familjen.

Sen är de när jag är ensam, då känner jag vilket dystert ensamt litet moln jag är. Som svävar nån stans där uppe,som vill ner. Men som hålls kvar, så skulle jag beskriva de.

Satt tex nu och såg på reprisen av bonde söker fru, där jag borde ha skrattat. Nej istället grät jag så att mina läppar fick smaka på salta tårar. Varför jag grät? De är olika faktorer kan inte riktigt bestämma vad som fick mig att gråta.

Jag vill vara den Agnes folk tror och ser att jag är. Jag vill vara tjejen som skrattar, säger dåliga skämt och bjuder på sig själv. Jag vill vara de mer än de dystra molnet jag är idag. Jag vill bara inte vara ledsen mer.

Likes

Comments

Idag vågar jag inte somna, jag vill inte ens. Jag tvingar mig själv att va vaken på flera sätt, de gör för ont att våga ge sig modet att slappna av. Idag hände de, jag hatar min magkänsla. Igår kom inte katten hem, han brukar alltid komma vid lunch tiden, jag ropar han kommer inte. Jag intalar mig själv, han mår bra han kommer. Går ut med hunden, ropar har mer panik letar men hittar han inte. Stannade uppe hela natten igår, för att hoppas att han ligger utanför när jag går ner, hur han springer in för att få mat. Men de gjorde han inte, han har inte kommit hem. Jag gråter jag har panik, jag oroar mig att någon har tagit honom har gjort han illa, att han har gått vilse , blivit bortjagad. Sen öppnas dörren jag säger hallå? De är min pappa, han säger:" Jag har hittat katten". Jag hör på rösten att de inte är något bra, han ligger där så stillsam så hel, så vacker. Trisse, mitt hjärta blöder min oroliga magkänsla hade rätt. Nu kommer ångesten, led han? Varför hittade inte jag han? Varför Trisse.. varför. Alla idioter med körkort, man hinner sakta ner. Undrar vad du hade så jävla bråttom till, jag får aldrig tillbaka Trisse. Han kommer aldrig mer ligga vid mina fötter, spinna så högt att de ekar, inte pussa mina fingrar, eller stryka sig emot mig och hunden. Eller äta mjukmaten jag köpte så han skulle gå upp i vikt. Jag känner mig helt tom, och önskar att de var jag. Att jag hade blivit påkörd, att han hade varit inne. Att han var säker och jag var död. De gör så jävla ont att förlorar något man älskar, och veta att de inte kommer komma tillbaka. Sitter med gråten i halsen mina ögon är så torra från allt gråtande, men de kommer ändå mer.
Allt i livet har ett bäst före datum. Inget varar förevigt, oavsett hur mycket man hoppas och ber.
Jag vet att jag kommer förlorar fler, men jag önskar ibland att jag var död. Denna smärtan är så jävla ohuthädligt. Om jag låg under jorden skulle jag inte känna detta..

Kanske skulle de skona någon annan? Om de hade varit jag. Jag vågar eller vill inte somna, jag vill va folks falköga hela tiden, deras varg bakom ryggen redo för att se när fara kommer.
Snälla tillfälighet, snälla olycka och död. Jag vet att man inte kan undvika er, men snälla. Skona alla jag älskar, ett tag. Flera år,.. frågan är hur många gånger ens hjärta ska brista innan själen går sönder`?

Likes

Comments

För mig har inte verkligheten slagit till än, att jag har en häst. Efter 20 års av längtan har jag köpt mig min egna häst, egentligen ville jag ha en för långessen men de kanske var en menig med att de tog sån tid och att de blev lillasyster Aka Kengela.
Hon är så himla vacker att titta på, med sin långa man, hon är en väldigt snäll häst. Blir inte rädd för något, men hon är envis. Som en gammal get ;) När vi skulle träna galopp igår körde hon istället flygande pass. Nä i höst ska jag köpa en tränare, gå på kurser. Jag älskar denna häst så otroligt mycket, <3

Likes

Comments

Jag var trött på att vara brunhårig, i min nötbruna väldigt varma färg. Jag ville bli blond, min syster hade väldigt långt blont hår sen vi var små och jag var oftast avundsjuk på de. Jag gick till frisören och sa att jag ville bli blond hon gjorde mig blond men inte så blond som jag ville ha det, så jag började färga hemma själv. De som först var fina slingor, blev nu guld i partier och i olika nyanser. De sket jag i,.

Jag skulle bli ljus punkt, min skalle kliadde ofta och mycket, min hud var irriterad och röd speciellt i nacken, gick jag och klippte mig så torkade inte ens frisörerna mitt hår eftersom de var så skadat. Min syrra fick fina lockar och mitt hår var blött för de inte vågade röra de, 2013 gick jag till frisören och var tvungen att färga tillbaka de i min natuliga färg, brunt. Mitt hår var helt av, vid skallen hade jag kanske 2 cm långa håstrån, så mycket hade de gått av. Mitt hår som brukade vara tjockt var nu tunt som tusan, inte ens en toffs eller en fläta gick igenom. Så jag mådde skit, och tänkte vad fan har jag gjort?

Jag har sparat mitt hår nu i 3 år, jag har fått tillbaka längden som jag hade innan och tjockleken. Men jag kommer ALDRIG bleka de hemma. De är inte värt att bli nästan skallig på köpet, folk gör som de själva vill. Men jag skulle avråda alla från att göra det på egen hand.

Likes

Comments

Man trodde att utveckligen av oss människor hade kommit rätt långt men fel har man. De som hände i Orlando på gay/lebb/bi/ trans  klubben. Jag känner en sån avsky till de som har hänt, och alla som föll offer den där natten när de njöt av musik drinkar och sällskap. Till de som har förlorat sin son eller sin bro.

Jag hoppas ifall att när man dör, kommer man till ett ställe där denna ondska som denna inte finns. Som i denna världen då vi lätt kan hata folk som inte är som vi.

Vila i frid <3

Likes

Comments

Igår kom en sån jäkla ångest en sån som bara sätter sig rätt i ditt ansikte och in i ditt huvud. Mycket handlade om ett mess, där jag nämdes. Nämdes av en person som jag aldrig har träffat, innehållet var väl inte något elakt eller hotfullt i sig. Men bara att mitt namn fanns med gjorde mig illamående, ibland önskar jag att jag var född någon annanstans , att ingen visste vem jag var. Och nä jag ser mig inte som :" känd" här i denna staden. Men folk känner folk som känner folk.


Jag satt i panik i nån timme tills jag kollade på Trisha, hon ger mig mitt självförtroende tillbaka: You know what just like fuck you" säger hon hon ger svar på tal till allt. Hon berättar för omvärlden trots all de hat hon får hur alla är vackra på sitt sätt.
Så hon är lite min medicin för när mina hjärnspöken hemsöker mitt huvud.

Vackra trisha!​

Likes

Comments

23 grader och var ute på en ritt i sommarvärmen. De var skönt hästen blev dock lite besviken över att den inte skulle få gå in i sommarhagen öronen stod framåt. Hon blev nog hon rätt besviken över att vi skulle rida vidare, men hon var så snäll.

Hon bryr sig inte om trafiken, eller kor inget skrämde henne. Så himla tryggt och skönt att hon är sån. Fantastisk tölt och trav, nä nu ska jag sova är sjukt trött

puss

.


Likes

Comments

Tror de var min bästa nostalgi dag idag när jag hjälpte min tjejkompis rensa innan hennes flytt. Hon hittade gamla skolkataloger ifrån högstadiet, helt plötsligt ser jag bilder som är åtta år gamla. Ser mina klasskompisar sitta och tycka att vi var ballast på skolan. Jag minns de super plattade håret, percingen i navlen. Och lukten av cigg för så luktade allt under högstadiet.

Jag saknar lite den tiden för åtta år sen, hur jag trånade efter killen som var kär i min kompis. Hur snygg och ball man kände sig, vilket var komiskt med tanke på hur man såg ut.

Jag kan bara tala för ca 80 procent av alla som var med i katalogen. Folk med JL tröjor, killar med 7 kg vax i håret för ett perfekt ruffs. Tjejer med rand som gärna tittade väck ifrån kameran eller höll varandra i händerna. Alla ser så små ut, men så stora man tyckte att alla var då. Hur vuxen man kände sig.


De är sjukt att de är så längessen och hur mycket man minns..


Likes

Comments