Oj, oj, oj...jeg hadde nesten helt glemt at jeg hadde denne bloggen, vell inntil jeg bestemte meg for å skaffe meg et nytt domene navn.
Alle mine sosialemedier går jo under navnet addieroyalty, og jeg ville ha alt i samme navn, med tanken på at det blir mye lettere for folk å finne meg på di forskjellige plattformene, så derfor kapret jeg også navnet addieroyalty.com.

Jeg har tenkt en god del på hva jeg vil gjøre med denne bloggen, og skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke kommet frem til noe endelig svar, vell ikke enda i alle fall. Den siste tiden så har jeg jobbet mye og hat stor fokus på min youtube kanal, og tror jeg kommer til å ha størst fokus på den fremover også. Om du ønsker å følge meg der så er du hjertelig velkommen til å gjøre det😊

Årsaken til at jeg ikke helt vet hva jeg vil gjøre med denne bloggen fremover er ganske enkelt fordi, jeg føler meg ikke som en typisk blogger, jeg har liksom ikke noe tilfelles med alle andre der ute, eller det føles i alle fall sånn ut.
Mine interesser er nerdeting, spill, tv serier, tegneserier og alt annet som går under kategorien nerd. Dette er jo kanskje ikke en dum ting når jeg tenker meg om, kanskje dette vil gjøre bloggen min litt unik, eller sitter jeg helt fast i min egen bobble nå?😜

La meg nå fortelle deg om hva du kan finne på min youtube kanal, der legger jeg ut reaction-videoer, gaming, storytime og litt senere en gang i tiden så vil det også komme opp vlogs.
Så da vet du i alle fall hva som foregår og også hvorfor det kanskje ikke vil komme opp nye blogg innlegg hver dag, men håper det går bra uansett.

Før jeg avslutter så vil jeg gjerne fortelle deg hva en reaction video er i tilfelle du ikke har hørt om det før.
Det å lage en slik video er egentlig bare det at du filmer din reaksjon av forskjellige ting, i mitt tilfelle så er det om spill, film, og serie klipp/trailer, og nei ingen av mine reaksjoner er falske, dem er 100% ekte. Jeg filmer under tiden jeg ser på dem sånn at man får første inntrykk med en gang, jeg gjør også dette med hele serie episoder, men når jeg legger ut filmer på youtube om en serie episode, så må jeg selvfølgelig klippe dem kortere og da tar jeg kun med klippene som hadde en sterk reaksjon, for ellers så krasjer det med copyright biten og videoen blir tatt ned eller flagget.
Håper dette ga deg et lite innblikk om hva dette går ut på. 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Vi går bare rett på sak her, så slipper vi masse frem og tilbake snakk. - Så jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg får spørsmålet "når skal du ut i arbeid" eller "hva jobber du med?"

Bare sånn at det er sagt, av en eller annen årsak så synes jeg det er utrolig frekt når folk spør meg om hva jeg jobber med og di siste årene så synes jeg også at det er like frekt når folk spør om når jeg skal begynne å jobbe.
Med hånden på hjerte så vet jeg faktisk ikke hvorfor jeg synes det er så frekt, men sånn er det bare, og derfor spør jeg heller aldri folk hva dem jobber med, ja jeg vet jeg er litt rar😏

Vell, nå skal jeg fortelle dere hva jeg gjør, fortiden så er jeg hjemme med sønnen min siden han ikke begynner i barnehagen før i august, vell med andre ord jeg har ikke så mye valg, pluss at nummer to kommer i starten av september en gang. Men dette betyr ikke at jeg bare sitter hjemme og spiller eller leker mamma rollen hver eneste dag. Jeg jobber også, men jeg jobber hjemme i fra og om alt går etter planen så trenger jeg kanskje aldri mer å få en A4 jobb igjen, for lets face it, 08.00-16.00 jobb har aldri vært min greie og dette har altid ført til at jeg aldri trives i det mange liker å kalle en normal/ordentlig jobb.

Så hva jobber jeg med hjemme ifra da kanskje, tenker du - vell det er mange forskjellige navn og kalle navn på det jeg driver med, jeg liker å forklare det enkelt og godt; Jeg selger Mary Kay produkter.
Ja, det har vært mange som har rynket på nesen, hevet et bryn og lurt på hvorfor i alle dager jeg har sagt ja til dette og ikke har en "normal jobb som alle andre". Først og fremst hvem har sagt at dette ikke er en normal jobb? Vi lever tross alt i 2017, når 14 åringer kan få syke lønninger via youtube, instagram, blogg og facebook hvorfor må jeg liksom leve og jobbe slikt folk gjordet for 20 år siden? Når vi alle vet at snart går alt via elektronikk og for folk som meg som ikke helt "passer" inn i A4 livet endelig har en annen måte å jobbe på og fremdeles tjene penger på det. Vell nå er det jo slikt at det altid skal være en eller annen som må klage på alt.


La meg fortelle deg hvorfor jeg sa ja til dette og hvordan jeg jobber før jeg avslutter dette innlegget.
Jeg takket ja fordi jeg har altid ønsket å kunne jobbe ente hjemme ifra eller hvor jeg nå enn føler for å jobbe, jeg ville altid ha muligheten til å bestemme min egen hverdag og fritid, ferie og lignende, og denne arbeids modellen gir meg nettopp disse mulighetene.
Mange lurer på hvordan min såkalte lønning ser ut, men jeg kommer ikke til å gå inn på tall og slike ting - men jeg kommer til å fortelle deg en ting, du får tilbake det du legger i det, altså om du bare sitter på rompa og forvente at kunder og pengene skal strømme inn så kan jeg si deg at sånn funker det ikke, det er jo ikke slik det fungerer, for dette er jo fremdeles en jobb. Forskjellen her er at du styrer hele kaken selv!

Holder jeg "home partys" og lignende? Nei, det gjør jeg ikke selv om det rådes til det, men jeg føler meg ikke komfortabel med det og derfor dropper jeg hele den biten. Selv om folk i ditt team råder deg til diverse ting så er det helt opp til deg hvordan du velger å gjøre ting og hvordan du velger å jobbe det er jo tross alt din bedrift, men det skal ikke sies at jeg ikke tar i mot tips og råd.
Jeg har valgt å jobbe mer ut i fra sosiale medier for det er jo slikt det meste fungerer nå i dag, så hvorfor ikke ta nytte av det?!

Mary Kay gir utrolig mange muligheter og man kan nå så langt man selv ønsker, og selv om mange forbinder Mary Kay med leppestifter til eldre damer og rosa biler så kan jeg fortelle deg at det er mye mer enn bare det.
Vi har produkter til kvinner og menn i alle alders grupper, hudpleie, sminke og dufter så det er mye å velge mellom, og ja jeg har også en egen nettbutikk , der man helt enkelt kan lage sin egen brukerkonto og titte igjennom alt som blir solgt, og det koster deg virkelig ingen ting å ha den kontoen om du måtte ønske å ha det.

Så før jeg runder av her så vil jeg bare fortelle at jeg er ikke en av di som spamer folk med masse mailer eller meldinger for å prøve å få med folk på mitt team osv, sånn som veldig mage andre i slike bedrifter driver på med, om folk ønsker å være med i teamet så lar jeg dem komme av egen fri vilje og det samme gjelder om du bare vil ha informasjon om produktene jeg selger.
Vell, jeg tror jeg har fått sagt det jeg ville si og har du noen spørsmål så ikke vær redd for å ta kontakt, jeg svarer deg med glede😊


Nb: bildene er fra Pinterest.

Likes

Comments

Da var vi her igjen...med en blogg altså, jeg sluttet jo å blogge for en stund tilbake for motivasjonen var helt borte og jeg viste liksom aldri hva jeg skulle blogge om så jeg tok noe vi nå kan kalle en bloggpause.
Årsaken til at jeg kom tilbake var mer fordi jeg har tenkt på det i en stund nå, pluss at jeg er gravid igjen og fikk lyst til å dele mine tanker og følelser med verden, så why not?!

Så her sitter jeg da, har netflix på tv´n sønnen min ser på youtube på ipaden og spør etter vafler, til min fordel så lagde vi ganske mange i går. På denne bloggen så kommer jeg til å være ærlig om ting og gi mine egene meninger om saker og ting, men det er ett tema jeg aldri kommer til å gå inn på og det er det som heter barnefar.
Har egentlig ikke bestemt meg om jeg skal vise noen barnebilder her i bloggen, men det finner jeg vell ut av med tiden.

Mamma pliktene kaller på, så until next time 😊

Likes

Comments