Dette er noe jeg aldri trodde at jeg skulle gjøre, dere får se meg med kort hår!
Nå har jeg egentlig hatt kort hår i en stund men har brukt extensions daglig, så det er ikke mange som har fått vite at jeg klipte av meg nesten alt håret. Årsaken til dette er egentlig veldig enkelt, det har jo ikke vært noe hemmelighet at jeg har farget håret mitt alt for mye det siste året som har gått, og ja det var utrolig slitt.
Valget om å klippe det var jo mest av alt fordi jeg ville bli kvitt alt som var slitt og dødt, slikt at jeg kunne gi håret mitt en ny start, pluss at det er lettere å la håret vokse ut når man har det kort.

Uansett, jeg vet ikke hvor mange bilder som vil bli gjort offentlig av meg med kort hår, men nå fikk du i alle fall se hvor kort det har blitt, og ja dette er utrolig uvant for meg og selv etter 2 måneder med denne sveisen, men hey, det er jo bare hår og det vokser jo ut igjen😊

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Ja du ser riktig, min bestilling fra Jeffree Star kom endelig, det var litt ventetid men den er nå endelig her.
Dette her er jo min bursdags gave og jeg er super forelsket i alle fargene, og kan ikke vente med å få prøvd dem alle. Nå har deg seg slikt at jeg ikke kommer til å teste ut alle sammen på en og dag, men heller ta en farge om dagen.
Jeg startet med å prøve ut den jeg hadde gledet meg mest til, og det var den gule som heter queen bee. Ja jeg gikk rundt med super gule lepper i en hel dag, og vet du hva? Jeg elsket det!
Mitt mål er å en dag ha hele samlingen hans og alle produkter han kommer med, for jeg elsker virkelig formelen i sminken som han produserer. Altså noen er helt på tuppa etter sminken til Kylie Jenner og det forstår jeg, og på samme måte som alle sikler etter å få klørene i sminken hennes, er jeg på samme måte når det kommer til Jeffree Star.

Dette er alle fargene jeg fikk i min første bestilling, og gleder meg sykt til jeg skal bestille pakke nummer to.
Disse er jo ikke akkurat billige, dem selges for 18$ (148,-) pr stk, og sommer kolleksjonen (dem med gul topp) kune du enten handle en pakke med alle fem for 75$ (616,-)eller velge en og en men da koster dem også 18$. Man betaler jo for kvalitet, og er det ikke det vi alle egentlig gjør hver gang vi handler sminke?! Så tro jeg er glad for at dette var en gave 😂

Likes

Comments

​Så var nok en helg over, og nok en gang så ble det en dårlig nattesøvn men jeg skal da ikke la en dårlig natt få stoppe ukens planer. Om jeg i det hele tatt skal klare å komme tilbake til den normale hverdagen igjen, så kan jeg ikke bare ligge å prøve å få tilbake tapt søvn.
Isteden for så kan jeg heller bare bite i det sure eple og gjøre de målene jeg faktisk har satt meg, ja det er jo kjipt å være halv zombie men jeg føler meg alltid mye bedre når jeg faktisk får gjort mine mål, og i min bok så er det mye bedre enn å ha følelsen på at man bare kaster bort dagene i sengen.

Først å fremst så må jeg komme meg ut i jobb igjen, og i tillegg så har jeg jo Mary Kay som en bijobb om det er rett av meg å kalle det for det. Før sommeren startet så ble jeg en frittstående hudpleie konsulent, og kort etter det så fikk jeg min starter kit og fikk testet ut mange gode produkter under sommeren som skulle hjelpe meg med å bestemme meg for om jeg ville fortsette med dette eller ikke. Jeg er full klar over at det er utrolig mange som ikke har troen på meg når det kommer til akkurat dette, men jeg tenker å gå dypere i det i ett annet innlegg.

Dagens planer er egentlig veldig enkle, først skal jeg oppdatere søknaden og CVen min, og få printet den ut, jeg skal også gå inn i mitt nerde hjørne i noen timer, siden jeg skal begynne å jobbe med min YouTube kanal. 
Jeg har vært nok på YouTube for å vite hva slags videoer som dominerer på denne siden og siden jeg ikke ønsker å gå samme vei skal jeg heller ta en annen sti. Misforstå meg ikke, jeg elsker sminke og det å leke med det også, men det er ikke en slik kanal jeg ønsker å ha, og ja jeg vet at det er mange nerde kanaler der i fra før av, men jeg ser ikke på det som noe negativt. Om man vil at kanalen sin skal kunne overleve mer i 1 år eller noen dager for den saks skyld så må man jo lage filmer som man faktisk har det gøy med både under filming og redigering, og for meg så sår min nerdete side mest i fokus og den har mest lidenskap når det kommer til meg.

Dette er noe jeg gleder meg og ser frem i mot til å jobbe med, og jeg har bestemt meg for at jeg kommer ikke til å snakke på norsk for da sitter jeg på en måte fast med bare skandinaviske seere, dette er noe jeg ikke ønsker.
Om man heller snakker på engelsk så har du størst sjanse for å nå ut til en større base, og er det egentlig ikke det vi alle vil? 😊

Likes

Comments

Så var det helg igjen, og den første barnehage uken til D.N er over. Nå er det slikt at det blir bare to igjen fra det gamle barne crewet og dette inkluderer min sønn, så han har på en måte hatt en ukes tilvenning igjen.
Hva har nå mor gjort mens lille man har vært i barnehagen, jo veldig enkelt, mandag og tirsdag så sov jeg bare, jeg har vært så utrolig sliten etter å ha hatt en sommer med bare 3 timers søvn hver eneste dag.

Resten av uken så hadde jeg rett og slett bare litt "me time", jeg tok sol siden jeg hadde helt glemt at jeg hadde noe soletid på solpasset, jeg hadde nerde tid, både på min PS4 og mobilen, så jeg kan rett og slett ikke klage.
Neste uke blir det litt mer tilbake til hverdagen, søke jobb og prøve å komme tilbake til det normale om jeg skal si det slikt.
Jeg har mange planer for tiden frem over og gleder meg stort til å kunne dele det med deg som leser😊 Nå må jeg nesten tilbake til lille mann som prøver for harde livet og rive meg vekk fra laptopen😂

Likes

Comments

I går rundt kl.19.00 norsk tid så lanserte Jeffre Start fem nye velour liquid lipstick limited edition for sommeren 2016. Disse hadde jeg ventet på en evighet og var min bursdags gave til meg selv, under tiden som jeg ventet på at di nye fargene skulle komme så la jeg til frem andre farger også. Det er disse du ser over her😍

Sommer fargene kan du kjøpe en og en eller få alle 5 til en spesialpris, jeg valgte selvfølgelig å gå for the 5-pack, og må ærlig innrømme at jeg gleder meg som en unge til den dumper den i postkassen min. Håper virkelig ikke at dem tar så utrolig lang tid, for jeg klarer nesten ikke å vente.

Har også bestemt meg for å rocke alle disse fargene og at nr jeg først får disse nydelige tingene så skal dem alle bli testet ut en dag av gangen. Må ørlig si at jeg gleder meg mest til å teste ut Queen Bee og Watermelon Soda😊

Som mange sikkert vet så har det vært mye snak frem og tilbake ang Jeffree Star og hans oppførsel osv, men jeg har valgt at det ikke skal påvirke meg til å ikke kjøpe produkter i fra han. Jeg har jo ønsket meg hans produkter i lang tid bare aldri gjort noe med det. Alle kan jo selvfølgelig ha sine egene meninger men ja, som dere ser så venter jeg på ti utrolig fine og unike farger.

Likes

Comments