Header

Dog åt denna outfiten. Finaste jag har sett. Finns inget finare än broderier på kläder shit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart släpp den nya Star wars filmen!!! Börjar bli taggad hihi. Som jag har förstått det rätt så har den premiär den 14 december. Så förhoppningsvis kan jag se den på min födelsedag, hihioho. Måste köpa mig en star wars t-shirt innan jag går ditt fan. Fattar inte hur jag inte kan äga en? Det är fan ett måste snart tycker jag. Hoppas filmen är bra, man vet aldrig nu när det är Disney som gör filmerna..

Likes

Comments

​IDAG SLÄPPS GAGAS NYA ALBUM SOM JAG HAR LÄNGTAT BRB LIVET

Likes

Comments

Det där ser så äckligt ut. Ush påminner jo om köttfärs?

Den var inte vegansk men den var på halva priset så ville passa på och testa. Den var gjord på soja och veteprotein.. Kommer inte riktigt ihåg, vart inte så imponerad eftersom den smakade deg? Lite besviken och tror jag helst aldrig köper det igen. Blä ):

Godare och slänga ihop något eget med grönsaker imo. Vissa färdiga veggo grejer är inte alls nice, Så förstår att vissa köttätare blir besvikna om de smakar fel veggo grejer. T.ex tofu är så lätt och göra fel på. Det är oftast smaklöst och många vet inte hur man tillagar det. Jag håller fortfarande på och lär mig hur man kan tillaga det som godast. Pray for veggi food. Lol

Likes

Comments

Vet inte om jag borde skriva av mig. Om jag borde hålla käften, om jag borde städa, plugga. Vad ska jag göra med mitt liv?

Känns lite skitig om man missar göra en uppgift i skolan och det kommer bara nya uppgifter som man inte hinner göra. Jag vet inte vilken uppgift som är viktigast och vilket jag ska börja med? Vilken av uppgifterna kan jag klara av och göra? Allt bara snurrar i mitt huvud och tankar om hur värdelös jag är växer. Inte bara p.ga skolan. Men dels det med. Dock vet jag innerst inne att jag inte är värdelös, ingen är det. Jag ska försöka lösa det på något sätt så kanske försvinner känslorna för stunden.

Min praktik gick lite bättre förra veckan, fick laga lite plagg. Fick dessutom ett "tack" av typ regissören vilket kändes skönt och bli lite uppskattat för en gång skull. Bara en liten komplimang gjorde min dag bättre. Men är ändå rätt så omotiverad över att gå till praktiken imorgon, vet inte vad jag har framför mig. Bara sex dagar kvar av praktien och när den är över så är det lov!! Skönt på ett sett på tråkigt på annat. Som tur så har jag iallafall planer till lovet.

​Var på Åhlens och köpte lite porslin. Blev lite spontat...såg att de hade 50% rea på fina kvalitets skålar, muggar osv. Så kände mig tvungen och passa på, köpte en svart mugg, två gråa skålar och två små vita frukost tallrikar. Är det för tidigt kanske? Jag vet inte. Jag vet inte när jag flyttar? Vet att jag iallafall inom snar framtid. Men vill inte stressa heller tbh.. VI FÅR SE. PUSSMORTOT O KRAMAR, hejdå. 

Likes

Comments

​Hej sämsta uppdatering. Har inte haft så mycket blogg ideér heller? Har svårt och skriva ut hur jag känner just nu. Eller vad som händer, är i skolan,  praktiserar och är med kompisar. Jag har köpt en grön regnjacka och nya jeans. Jag har lagat mat, linser och butternut soppa med kantareller. Thats it.. 

Likes

Comments

Urban decays concealer! Jag har den i Fair neutral ( typ den ljusaste färgen). Finns på kicks för 220 kr.

Längtat efter att testa denna eftersom så många har snackat så gott om den. Den var lite dyr dessutom. Det var en bra färg och så men jag hade förväntat mig mer. Den var inte fulltäckande!? Men tror detta är concealern med bästa konsistensen. 4/5

Nya favorit mascaran!

isadora insane volume lash styler! Kostar runt 169 kr. Har alltid haft den i mina senaste sminkningar! Det som är extra bra med den är att den har olika sidor på borsten så man lättare kan bygga upp sina fransar beroende hur man vill ha dem. Den irriterar inte ögonen, ger volym och är kolsvart skulle jag säga! 

Likes

Comments

Bästa middagen jag har gjort på länge! Sähär gjorde jag:

Jag skala och koka butternut pumpa. När de var mjuka la jag dem i en panna för att sedan marinera de. Jag använde mig av lite tomatsås, soya, oregano, chilli, peppar och salt. Sedan bara la jag dem i ungen i ca.. 7 minuter!?

Stekte bara sallad till det med grönkål, gullök, morötter, valnötter och majs i havrematlagningsgrädde. De passade så perfekt ihopa med nötiga pumpan och den fräscha salladen.

Likes

Comments