Header

Trots allt nu när jag blickar tillbaka på det gångna året så har det inte varit helt värdelöst. Om man lägger märke till små detaljer. Jag befria mig själv, jag har gjort nya skapelser både med tyg och måleri, besökt min älskade mormor på egen hand. Kanske lätt och ta såna små saker föregivet nu när det är så lätt och resa, lätt och hålla kontakten osv. I grund och botten är det inte så lätt. Vi har inte setts på flera år men när man väl ses känns det som bara igår. Fantastiskt. Uppskattar det mer än allt i år tror jag, nära och kära som alltid har stått vid min sida.

Av 2017 förväntar jag mig studenten, resa utomlands, bli ägare till en hund,tjäna stålar, komma närmre nära och kära och lägga ner mer fokus på saker och ting som betyder. Förösk bli av med min vardaglig ångest och nedstämdhet. Hoppas jag inte kräver för mycket av mig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kunde inte undvika och köpa pulled vego igen. Så jäkla gott. Denna gången tillagade jag den i ungen! Så som man ska. Hackade tomater, chili, vitlök, majs, en hel citron, salt och peppar. Rekommenderar starkt om ni gör pulled vego!

Pumpamos, taco chips och färska grönsaker till, hihi.

Likes

Comments

Highlighter all the way.

Har börjat julhandla, hihi har redan tre små presenter färdiga. Ska se om jag kan få tag på flera under Black friday. Tror jag dock inte. Sitter just nu och ska skriva färdig på det sista på min uppsatts, typ renskriva. Vilket är det jobbigaste. Har förberett med "guldet" vilket är ett te från typ Indien(!?). Lite osäker exakt varifrån, men den innehåller gurkmeja, ingefära och citron! Går snabbt och göra och kroppen blir glad. Har inte så mycket lustigt och säga idag. Livet rullar på sakta. Jag gör mitt bästa med att överleva varje dag. 

Mina hyacinter har börjat blomma ut och doften gör mig glad. Har fått A i min design kurs. Min deo tog slut idag, hoppas mina armhålor klarar sig. Puss o kram. 

Sry not sry för jag slösa er tid med detta inlägg. 

Likes

Comments

Hihih titta så mycket go saker!! 100% veganskt. Inte hunnit smaka på allt än. Mycket spännande produkter från seitanfoods.se!

Laga detta här om dagen. Peppar steken som jag kallar den. Extremt god, blev rädd efter som den var så kött lik. Rekommenderar starkt. Var desperat och testa även pizzaosten så smälte lite bland hackad paprika och lök! Nom

Likes

Comments

Känns som jag aldrig kan bekräfta för mig själv att jag är bra. Känner mig värdelös på allt. Allt jag gör är fel. Lär mig aldrig göra rätt. Lär mig aldrig komma ihåg saker.

Fastän jag gör mitt bästa. Så känns det inte bra. Jag är inte tillräckligt begåvad. Fast jag vet att jag utvecklas hela tiden, smått. Men jag märker inte av det. Fastnar i en sån här ond cirkel där jag bara kritiserar mitt arbete och det ger mig ingen framgång. Kan man bara lämna in uppsatsen nu när den är klar, men jag förstår knappt själv vad jag har skrivit? Vad ska det vara bra för? För att kanske hoppas på att få ett godkänt nu när jag väl har gjort uppgiften. Får typ kramp i hjärnan av att jag försöker lära mig något men så lär jag mig det bara halvdant.

Likes

Comments

Fan vad inaktiv man var här? Har faktiskt tid och blogga. Mycket har hänt sen sist. Jag har lagat en massor av god mat, Donald trump vann presedentvalet i Usa, gråtit inne på skolans toalett, köpt mig min favorit blomma (hyacint), lyssnat alldeles för mycket på tchaikovsky och Lady Gaga. Jag har skolkat från skolan p.ga trötthet. Helt sjukt var så trött efter att ha somnat efter kl 1 på natten i två veckor så jag verkligen behövde återhämta mig en morgon. Skumt, true story dock.. Hade öppet hus igår, det var tråkigt men som tur satte jag på lite Lady gaga musik i vår visningssal, då var man gladare. Skönt, behöver aldrig mer gå på öppethus (((((((((((((((((((((:

Hoppas min nya header var ok, blev trött på den andra, mitt smink var så fult.

Likes

Comments

Är det bara jag som tycker att vi liknar?? På denna bilden då. Tyckte det var lite sjukt

Likes

Comments

Använder bara en cool bild jag hade på min iPad. Lite jobbigt och skriva på den eftersom mina fingrar fryser.
Är lite arg på denna dagen. Trodde jag skulle ha mentors tid imorse men hade inte det. Dock var det bara 10 min tills nästa lektion. Men engelska läraren var sjuk så det blev inget där heller. Efter det hade vi historia där vi snacka bort en till lektion om politik. Vi har lunch nu. Fick reda på att vi ska ha prov i svenska. I en annan sal. PROV OM VADÅ??? Dessutom var han också borta förra lektionen.
Förstår inget, gör inget vettigt. Vill ta mina grejer och gå hem. Jävla bullshit. Vill ha tillbaka disciplin och strukturen.
Nej hejdå. Nu fick jag huvudvärk.

Likes

Comments

Använde mig av följande:

Bas:

Foundation - maybelline fit me i färgen 110

Puder - kicks pressed powder Light beige

Bronzer/contour - The balm bahama mama

Rouge - The balm cindy lumizaser

Ögon:

Urban decay vice palett 3 & 4

Mascara - Isadora insane volume

Ögonbryn - Wet n wild brow kit

Läppar

Nyx dirty talk high voltage lipstick

Likes

Comments

Sminkingen ser helt annorlunda ut än när jag gjorde den? Använde mig av orangea färger osv. Iallafall gjorde jag scrambeld tofu, har aldrig gillat scrambeld eggs, men detta är och dö för. Kryddor, lite svamp, tomat, någon form av lök och den är perfekt. Testa o ha ketchup på med, funkade jättebra!

Har städat hela lägenheten, handlat mat, tvättat och färgat håret, känns bra. Men känns som ett ganska meningslöst inlägg. Lite ledsen för jag inte har råd men en kamera. Svårare och fota allting, lättare och dokumentumra.

Ne nu ska jag skala en grape fruit.

Likes

Comments