Tja boys and girls ! :D

Idag har jag varit på ännu ett gympass och jag kan säga det att efter varje träning är det fan med den bästa känslan någonsin alltså!

Man känner att man har uppnått något och att man får helt ny energi som hjälper en att klara vardagarna!

Ett bra tips för dig som funderar att börja gymma eller precis har börjat , är att börja enkelt och kanske börja med 1-3 ggr i veckan med 1 Timmes träning varje gång.

För många tänker det att börja stenhårt och vilja ha resultat direkt men det funkar inte riktigt så, det slutar mest med att man tröttnar och sluta träna istället !

Så starta lätt och öka eftersom , för då får man bäst resultat i längden 💪👍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej folk :) JAg har bestämt mig för att skapa denna nya blogg för att visa att god träning och god hälsa ger dig ett långt,frisk och lyckligt liv.

Bloggen kommer visa min resa genom livet, den träning och hälsa som hjälpt mig att vara den jag är idag. Men den kommer också att visa att "Du kan också" och att det aldrig är försent att ta tag i sig själv, vad än alla säger.

DEt kommer dyka upp bilder från gymmet, fotbollsplanen, tennishallen, från hemmet, ute och allmänt träning och hälsa i vardagen.

JAg vill nämligen visa hur ni också kan göra den resan jag har gjort , "er egen resa". Glöm inte att det är du som bestämmer om du kan, vill och ska! 

Likes

Comments

Tja boys and girls!

Jag var i Nordstan för ungefär 1 månad sedan och gjorde en tävling som gick ut på att man skulle göra "plankan" så länge som man kunde. Tävlingen höll på i två dagar (hälsodagarna i Göteborg) och priset var en personlig tränare utbildning för en person.

Eftersom jag aldrig tackar nej till en utmaning så var det ganska självklart att jag ställde upp och som ni ser på bilden till "höger" så gick det ganska bra. Tiden blev hela 7: 33 min och räckte hela vägen till en andra plats!

Då tänker ni säkert, vadå en andra plats? Det var väl bara 1:an som fick pris! Det trodde jag med men det visade sig att den som kom på andra plats också fick ett mycket bra pris.

Priset som jag fick var samma som ettans men med skillnaden att jag är tvungen att samla ihop 15 000 kr, för utbildningen istället för 60 000 kr som den är värd.

Nu är jag då som ni kanske kan tänka i full gång med att samla ihop de 15 000 kronorna för att förverkliga min dröm, att bli personlig tränare!

Det finns ytterligare ett litet hinder framför min dröm och det är att jag måste samla ihop pengarna innan årets slut, december 2015. Men jag tror och vet att jag kommer klara det, så önska mig lycka till :D

Likes

Comments

Här är en bild från mitt andra hem, gymmet

Jag har gymmat i snart 1 1/2 år och det har hjälpt mig otroligt mycket, fått nya vänner, hård och rolig träning samt en ny passion och livsglädje i träning/hälsa. 

Så om du står där och tvekar om att du ska köpa ett gym kort eller inte,  du behöver inte tänka längre! 

Du kan t.ex. börja med att skaffa ett veckokort eller 10 kort för en liten summa och sedan om du tyckte att det var verkligen din grej så skaffa kortet! Det kommer göra din vardag så mycket roligare och dessutom är det öppet väldigt länge på dagarna så känn ingen stress :)

Gymmet hjälper en! :D

Likes

Comments