Hallå där och gott slut.

Jag är nere i Florida men åker hem idag. Min nyårsafton bestod av vara upp hela natten med en sjuk 2åring. De blir ju så när man spenderar så mycket tiden med kidsen å dem väljer en först.

Hade en jätte mysig jul, fick fina presenter och de va kul å se hur allt fungerade här, kändes dock inte riktigt som jul med tänkte att jag inte var hemma med familjen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min mamma är här, och jag är så glad! Efter7 månader utan henne är hon äntligen här, vi shoppar, kollar hockey, äter svenskt godis och bara umgås.

Kylan har kommit till Boston, men ingen snö.

Puss på er


Likes

Comments

Hallå där!

Dagarna rullar på, snart är det december och då kommer min mamma och hälsar på!!! Ska bli så mysigt å jag längtar massor, annars är de bara bra här, vi är nere i Florida över thanksgiving. Åker dock hem imorn men det gör mig ingenting med tanke på att de har varit kallt och regnig här nere hela veckan.

Annars är de bra, våran svenska super fyra är ju splittrad då Edith flyttat till Colorado. Men jag, Sofia och Emelie håller ställningarna i boston.Likes

Comments

Alltså man lever lite i en egen värld när man är här, och tiden går så sjukt fort, snart går vi in i november månad och då har jag varit här i ett halv år. De är fan lång tid alltså.

Jag är sån ångest över hur jag ska göra, college nästa år, Sverige? Alltså jag vet verkligen inte va som händer.
Försöker leva i nuet men framtiden skrämmer mig lite. Kommer man hem till Sverige står man där utan jobb och lägenhet liksom.

Äsch då, här man man fortfarande gå utan jacka och använda solbrillor.

Puss alla


Likes

Comments

Okej jag är alltså sjuk. Har vart här i fem månader, tar hand om 4 ungar, dem har haft maginfluensor, öroninflammation, influensan osv osv och aldrig blivit sjuk men nu, ja då har jag fått feber och hals ont. Nån måste ju skoja, svettas så fort jag andas.. Herregud
Antar de är smällen efter för mycket träning.
Work out selfies haha
Likes

Comments

Hej där! Kan väl inte direkt säga att saker har lugnat ner sig men öppnar ändå upp bloggen igen. Vet att många gillar att läsa, även om de inte är allt för mycket texter haha

Jag har haft några väldigt bra veckor, vi var i Florida i en vecka sen åkte jag hem sjölv på fredagen dagen innan min födelsedag, 21 här är ju som 18 hemma så vi hade sjuk jävla b-day party med mina närmaste här.

Fick fina presenter av familj, mina fina vänner och värdfamilj. Köpte ett par äkta skinnbyxor för alldeles för mycket pengar men ja älskar dem å de är födelsedag så va fan.

Bildbombar som vanligt. PUSS


Likes

Comments

Med tanke på att folk ALLTID vill förstöra och trycka ner människor så kommer jag nu att sätta lösenord på bloggen, men kanske öppnar den igen om ett tag när saker lugnat ner Sig. FRÅGA JÄTTE GÄRNA OM LÖSEn. tycker de är tråkigt att jag måste "stänga av bloggen" från alla pga ett få antal falska jävla counts rent ut sagt. Sorry resten

So to all false jealous people who's reading my blog, From now on is it password on my blog.

Likes

Comments

Jaha nog är jag tillbaka ifrån Florida.. Men åker dit om 2 veckor igen, full rulle som vanligt, Ediths polare ifrån Malmö har varit här i helgen så de har varit en fet helg.

Äntligen börjat träna på is igen, känns så kul!
Likes

Comments

Vi klev upp 4.00 am för att sen åka ifrån huset 4.45am tänk er 4 ungar, 2 nannys, och föräldrar. Fullt hus och trötta barn. Vi packade in familjen i bilen och jag och den andra nanny åker limo-bil till flygplatsen med ALLA väskor för ALLA personer. Familjen drar iväg Medans våran chaufför är cpseg. hinner komma två gator ifrån vårt hus då jag inser att jag glömt mitt pass hehehe finns dock ingen tid att vända så ringer min VM och hon säger att har jag mitt körkort är de lugnt. Säger åt chauffören å öka så vi hinner, hör polis sirener. Blir stoppade och han får en böter hehe. Oklart om vi hinner, fortfarande med ALLA väskor. Min VP va inte allt för glad när vi äntligen kom fram.
Sen kom nästa smäll, dom tar inte emot mitt svenska körkort, så familjen får gå till gaten utan mig, efter mycket tjat får jag komma in men dem måste gå igen mina väskor och göra en helkropps visitering.. Hon lämnade inga parter utanför. Men nu sitter jag äntligen på planet, vi landar snart i tampa och värmen.

Puss


Likes

Comments

Vi har hängt lite med några guys som har en yacht, jetski osv. Så har varit mycket ute på sjön å sett Boston från de hållet, helt sjukt,

Vi har även varit på colleges fester och en del utgångar.

Bilderna är bara helt random från alla dessa veckor. PUSS
Likes

Comments