Har en helvetesvecka framför mig med plugg upp till öronen. 144 dagar kvar till studenten är det som får mig att orka. Dock kommer veckan fyllas med en hel del roligt också! Fyller 19 på onsdag (Omg är jag ens så gammal??) och då blir det Romme hela dagen med bästa Majs (och övriga på skolan) sen hinner jag förhoppningsvis med kvällens pumpklass också. Torsdag är det studiedag och sen fredag och helg! På lördag är planen att släkten ska komma och fira mig och pappa. Ser för en gångs skull faktiskt fram emot det ❤

Känns som det hänt mycket sen sist. Vi fick till ett otroligt roligt event den 14:e januari då vi släppte Bodypump 100. Har verkligen så underbara arbetskamrater! Var på farfars begravning och tog ett otroligt sorgligt farväl. Sen känns det mesta i övriga livet rätt uppfuckat men idag har en del bitar fallit på plats men mycket återstår. Ibland hatar jag att vara jag...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter en otroligt långdragen förkylning så är jag äntligen tillbaka på banan till 100%. Har verkligen haft ett underbart jullov med träning, god mat, massa mys med familjen och vila. Nu är vårterminen igång och träningen är som sagt på topp för tillfället. Får hålla tillbaka hårt för att få till vila mellan passen och som det ser ut nu blir det 2 vilodagar denna vecka vilket jag ska försöka hålla mig till. Kommer bli tungt på lördag så behöver energin. Såhär ser denna träningsvecka ut:

Måndag: löpintervaller i form av Almenäs-intervaller och Bodybalance

Tisdag: boxning

Onsdag: Bodypump

Torsdag: löpning och Bodybalance

Fredag: vila

Lördag: release Bodypump 100!!!!

Söndag: vila

Likes

Comments

Fick till det ultimata fredagsmyset igår! Kom hem vid tre och laddade upp för en hel eftermiddag på gymmet med mellanmål bestående av hallon och mangosmoothie samt riskaka och jordnötssmör (gammal goding). Först körde jag en timmes fredagspuls med deltagarna i synergyn. Sedan följde ytterligare en timme med fotbollstjejerna där jag teamade med Mattias. Efter det sprang jag en halvtimme på löpbandet innan jag drog mig hem för tacomys. Sedan blev det idol och soffan resten av kvällen. Perfekt fredagskväll enligt mig!

Nu ska jag byta om och dra mig till gymmet igen för en bodypumpklass 💪🏼💪🏼

Likes

Comments

Efter att ha varit sjuk under i princip hela november från och till så är jag äntligen på banan och så sjukt taggad på att kötta järnet på gymmet! Fick en riktigt bra start på veckan. Slutade tidigare så kom hem redan vid två, lagade pannkakor som jag åt innan jag drog mig till gymmet för jobb fram till 20.00 och sedan väntade ett ryggpass med världens bästa gym mate.

Likes

Comments

Måndag igen och jag kommer antagligen va tröttare än någonsin eftersom jag inte somnade förrän 2 igår... Men är ändå taggad på denna vecka. Har varit sjuk i över en vecka nu så vill verkligen börja träna igen.

Den här helgen är typ den första helgen sen skolan började som jag varit HELT ledig från jobb, träning, plugg osv. Trodde det skulle vara superskönt men har bara känt mig rastlös. Jag älskar ju när mycket är på gång och att alltid ha mycket inplanerat. Förvisso har jag hunnit med en helkväll med Maja och Siri, gjort naglar, kollat film och tv, träffa Freddan och Ludwig, haft kusinmys osv. Men den känns bra att ja ska jobba nästa helg så jag slipper ligga i soffan och dega.

Likes

Comments

Skulle göra ganska så mycket för att få komma tillbaka till detta. En ångestfri semester ❤️

Likes

Comments

Så försvann ännu en vecka iväg och återigen infinner sig söndagsångesten. Samtidigt som jag är sjukt laddad inför kommande veckan med fullt schema så ger det mig lite ångest att veta att tid för vila inte riktigt hinns med. Men får man göra det man älskar nästan varje dag så tar man sig igenom resten också på ett eller annat sätt.

Den här veckan avslutades på allra bästa sätt. Ett grymt bodypump-pass igår förmiddag med grymma deltagare och sen en helkväll med bara mys följt av en 30 min spinningklass ikväll som toppades med ett svettigt bröstpass i gymmet. Kunde verkligen inte haft en bättre helg ❤️


Så tacksam över att få tillbringa så stor del av mitt liv åt att göra det jag brinner för

Likes

Comments

Tiden går så fort!! Dagarna bara springer iväg från mig. Jag försöker njuta av livet även om stressen hinner ikapp ibland. För exakt en vecka sedan kom vi hem från en underbar semester på Kreta och möttes då av en väldigt vacker höst här i Sverige. Jag gillar hösten även om det oftast är väldigt mycket i vardagen som ska göra så för den ändå med sig ett lugn. Tycker det är så mysigt att få krypa upp i soffan under en filt med lampor tända i fönstrena.

Hursom, jag tränar på som vanligt och ÄNTLIGEN är jag helt förkylingsfri! I lördags släppte jag bodypump 99 och igår blev det repris på den underbara releasen. Idag trotsade jag en galen träningsvärk och tog mig till gymmet för en cxworx med härliga kollegor ❤️. Avslutade passet med en runda ben i gymmet. Fick till ett riktigt tryck i övningarna och benen skakade efteråt. Det är galet hur man kan älska träning så mycket!

Likes

Comments

​Förra veckan var det den årliga "träningsveckan" för treorna på kunskap. ​Man kan säga att vi tränade inför studenten, på att kröka förstås så ett mer passande namn är kanske krökvecka. RIKTIGT kul har vi haft i alla fall och jag till och med säga att det varit den hittills bästa veckan i mitt liv. Slår verkligen ALLT jag varit med om och jag vet att i princip alla håller med mig. 

Söndagen började med upptagg i vasaparken men på grund av regnet förflyttade vi oss snabbt till T3 som är bar/resturang. Redan första kvällen kände man av gemenskapen och vi satte verkligen ribban högt för resterande dagar. 

Måndagen fortsatte med pannbandpåtagning samt tågning genom skolan och på kvällen åt vi mat och festade återigen på T3.

Tisdagen bjöd nog på den segaste kvällen enligt mig. Dåligt väder och vi hängde bara utomhus. 

Onsdagen däremot blev veckans höjdpunkt. Trots att maten inte var på topp den kvällen slutade allt ändå på topp! Vi startade med goda drinkar på Trädgår´n och fortsatte sedan vidare till onsdagsklubben på Hugos.

Torsdagen blev min sista kväll och den spenderades på kopparhammaren. Inget avslut på topp, men ändå helt okej. För att summera hela veckan så har jag lärt känna många nya människor och verkligen klivit ur min "comfort zone". 

Låter följande bilder tala för hur galet kul vi haft!!!

Likes

Comments