View tracker

Jag uppdaterar när jag mår bättre..<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen ledig! Långhelgen kommer perfekt. Jag vaknade upp med jordens huvudvärk, så stannade hemma. Vilket visade vara sig ett smart drag då det var lite bråk i skolan, haha! Så himla onödigt men men, så kan det gå!

Snart kommer Emma hit och planerna är oklara!


Likes

Comments

View tracker15 dagar till skolavslutningen, 15 dagar kvar tills min födelsedag, 15 dagar till frihet!

Likes

Comments

Efter en lång dag ligger jag äntligen i min säng! Var hemma själv till 8 tiden ungefär och då hände en väldigt läskig grej. Jag hör hur någon öppnar min dörr, trodde det var en inbillning till en början men sen när jag skulle gå till mitt rum står ytterdörren öppen & jag vet med säkerhet att jag stängde den. Ringde mina föräldrar, låste och kolla igenom hela huset. Haha åh, trodde det skulle hoppa fram någon som i varje skräckfilm och typ döda mig, haha. Men så blev det som tur inte!

Senare på kvällen kom mamma hem, vi tog en tur i vår nya bil sen har jag kollat på Biggest Loser och smsat med kompisar. Imorrn är det sista dag innan en långhelg! Så taggad!


Likes

Comments

Sitter på SO:n och har precis fått reda på mitt slutbetyg och jag är ganska nöjd! Skönt!
Just nu ser vi på någon dokumentär om en schack spelare och väntar på att lektionen ska lida mot sitt slut. Vi hörs senare!


Likes

Comments

Var hemma igår pga att jag inte alls mådde bra. Men idag är det ny dag, nya möjligheter så kämpar iväg mig till skolan. Idag har jag sovmorgon till kl 10! Ska bli hur skönt som helst! Dagens outfit kommer upp senare!


Likes

Comments

Fredag:

Min fredag spenderades med mina fina vänner Louise och Simone. Vi satt och hade mysigt på Djurgården i solen! Senare på kvällen kom lite mer folk dit! Supermysig fredag!

Lördag
En lite mysigare lördag helt enkelt! Isabelle kom hem till mig, vi åkte till Fridays för en drink sen åkte jag hem. Vid 01 tiden eller något träffade jag Julian och vi såg på film hemma hos mig!

Söndag
Morsdag! Jag tog en lång och behövlig promenad för mig själv i solen med mysig musik i lurarna. Gick och köpte blommor till min fina mamma och köpte även en Yollibox som jag mumsade på!

Likes

Comments

Jag har inte mått bra på senaste tiden, mina revben har gjort ont som jag vet inte vad och jag har inte haft tid att blogga. Jag hoppas ni haft förståelse med detta. Jag ska till sjukhuset nån gång nästa vecka för att kolla upp lite grejer, hoppas att det inte är så allvarligt som det ser ut. Men nu vet ni. Ska försöka uppdatera bloggen så mycket som möjligt. Lovar.


Likes

Comments

Hade en grym kväll igår och nu laddar vi upp för lördag! Ikväll är det ju Size in the park, vilket jag tror dom flesta ska till och jag tror det kan bli hur nice som helst! Nu under dagen ska jag nog inte göra nåt speciellt, bara ta det lugnt hemma!

Bild från igår


Likes

Comments

Imorgon har vi spexfoto och jag ska vara rånare. Hur kul? Jag tror det kommer bli skitbra!


Likes

Comments